Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Güneş koruyucum bitmek üzere. Biodermanın koruyucusnumu alsam acaba
eubiona 30 faktörlü kullanıyorum şuan. Bioderma iyimidir kullandınız mı?
Canım sorunuzu ben kendime göre yanıtlayayım.başkaları da yazsın.daha önce de belirttim kimsenin kullanmadıklarını deniyorum .ben rosense 50 faktör aldım.şu ana kadar memnunum ama işte her şey yazın belli olacak korkuyorum.benden başka kullanan da yok.ama çok araştırdım. daylong hamilton nuxe öneriliyor. bu aralar bakıyorum.içlerinden en çok beğenilen hangisi kendimce yorumları toparlamaya çalışıyorum.bilen var ise yazsın kesin ama kesin yıllardır kullanıcı olsun lütfen yazsın.

Çok teşekkür ederim. çok haklısın. bakarım tabi.

Benim eylül de (2015) tedavim başladı.
ben şöyle bir şey yaptım. parama kıydım. 2 yönlü tedavi yaptım.
geceleri bioderma peeling + jel kullandım. (benim şansım. bu iki ürün tek pakette promosyonda idi. peeling <normal boy> leke çıkarma jelinin yanında hediyesiydi. ) 22/09/2015 de almışım 125,50 tl imiş bu paket..
gündüz de bir başka markanın ürününü kullandım.
2 ayrı leke tedavisi ürünü kullandım.
ikinci marka : Cosmed alight dark spot reducer .. 102 tl.. 22/09 da almışım hala içindekini kullanıyorum.
çünkü; pala bıyıklı olarak geziyordum . biraz tüy çıkınca iyice kararıyordu bıyık bölgem. birde tatilden yeni gelmiştim. bronzluk da vardı. feciydi durumum. Allah başka dert vermesin. çok mutsuzdum.

Şu anda bıyık bölgemde hemen hemen hiç leke yok. ama ben hem güneş koruyucumu hemde kremlerimi kullanmaya devam ediyorum. daha bitmediler zaten. bereketlide. lekelerin tekrar etmemesi içinde böyle devam etmek lazım.

amaaaa sakın haaa bu kadar çok krem sürüp yüzümüze , temizlemeyi unutmayalım.
sonra güneş kremi bende sivilce yaptı olmasın

Peeling'i arada bir kaç defa maske olarak kullandım. zaten arkasındaki kullanma klavuzunda yazıyor.

Bir de ben ayva çekirdeklerinden maske yaptım. ama belki 4 hafta üst üste yapmışımdır. belki yapmamışımdır. çok etkili olacak bir süreç değildi ayva çekirdeği maskesi. malum doğal olanı uzun süre ve düzenli yaparsak etki görüyoruz.

Herkese istediğin kadar anlat. güneş koruyucu kullanmıyorlar.

Bir faydam olursa. olmuşssa. ne mutlu bana. bileniin bilmeyene borcu varmış :)

Canım işte istediğim bu gibi yorumlar.sağ olunuz.sayfamda yorum yapan arkadaşlarımız da sağ olsun çok duyarlı üşenmeden açıkça yazıyorlar.önemli olan da bu.sizin adınıza çok sevindim.inanın. Lekenizin geçmişi nedir kaç ay .yazdıklarınız çok önemli şeyler.işte önce istikrar diyorum. son cümleniz herkese örnek olsun çok manalıydı.daha öncede yazdım paylaşmayı bilmeyen bir gün öyle bir şeye muhtaç oluyor ki kendi gibi paylaşmayan da var çaresi.Başarınız %100 olsun İNŞALLAH.nazar değmesin MAŞALLAH diyelim.

kızlar şunu da yazayım arada yazıyorum ama yine toparlayıp yazayım.leke tedavinizde istikrar çok önemli.aman bu gün krem sürmeyi unuttum demeyeceksiniz,gece yatarken silemedim ,temizleyemem bu gün de kalsın demeyeceksiniz.güneş koruma 50 de aynı 20 de demeyeceksiniz,aman kar kış ne olacak ,evdeyim sürmesem de olur.asla demeyeceksiniz.kremler bitti.leke de bitti diyelim.güneş koruma ömür boyu devam edeceksiniz.kremler bitti bir süre yüzü dinlendirip yine de (kesinlikle soymayan) bir leke kremine devam edeceksiniz.eğer leke kremi kullanmamakta ısrarlıysanız medecassol de size yardımcı olur.çünkü tam geçmeyen altta tabakada kalan leke üzerinden bir süre geçince en ufak bir nedenden dolayı tekrar gün yüzüne çıkıyor.bakın burası çok önemli...

Çok Çok teşekkür ederim. İnşallah.

Bir kaç senelikti lekeler. rahat 3 sene diyebilirim. birike birike artık katlanılmaz hale geldi. zamanla koyulaşıyor malum.

ben hep yazın güneş koruyucu kullandım, onu da, haftaiçi günde 3 defa sabah öğle ve akşam , haftasonu dışarı çıkarken sürerdim.

yüz bölgeme epilasyon yaptırdımdı. o zaman güneş koruyucusunun, florasan ışık, bilgisayar, tv önünde de kullanmam gerektiğini bilmiyordum. eylül ayında eczacım söyledi. sağolsun. artık onsuz olmam. haaa bir de solaryuma gittim o dönem. dedim epilasyon yeterince leke yapmaz. solaryumla sabitliyim, güçlendireyim şunlar

Bende soydurmaya karşıyım. eğer gerçekten gereklilik yoksa. o'nu dr söylemeli. nedeni ile ikna ederek.

Canım tekrar geçmiş olsun.teşekkürler.evet sizin lekelerde en alt tabaya tam inmemiş sanırım.ve siz yüzünüzü hiç soydurmamışsınız anladığım kadarıyla.bunlar çok önemli.yüzde soyma işlemi en ufak bir hatayı kabul etmiyor.lekeleri derin yapıyor.ve yeni lekeler ekleniyor.bazen koruma kullanılsa bile cildin tabakası inceldiğinden lekeye daha müsait oluyor.ne diyeyim herkesin bitsin,geçsin ,geri gelmesin...

Hayır. soydurtmadım yüzümü.

canım, profiline de baktım. ama göremedim. diğer konu için başlık nedir. güneş koruyucu kullanımı. göremedim ben. yazar mısın.

Hayır. soydurtmadım yüzümü.

canım, profiline de baktım. ama göremedim. diğer konu için başlık nedir. güneş koruyucu kullanımı. göremedim ben. yazar mısın.
Canım güneş kremi kullanımı değil .bilmeyenler için leke neden geri geliyor yazmıştım.çünkü hala güneş kremi kullanmayan var.sadece şu başlık .Sitede aramaya girerseniz(LEKELER NEDEN GELİYOR NEREDE HATA YAPIYORUZ)......Ayrıca zaten siz yazmadan anladım. soymaya karşıyım yazmıştınız.işte burada anlatmak istediğime geliyoruz.Burayı okuyan herkese diyorum.sakın yüzünüzü soymayınız,soydurtmayınız. şunu da belirteyim.her dr.a lütfen ama lütfen güvenmeyin.bana kızsanız da yazıyorum.para almak için bunu yapanlar da var.doktordan doktora fark var.neresi olursa olsun ister dr. ister estetik merkezi cildinizi soymadan soydurmadan bir kez daha düşünün derim.bir gün bana bu yazdıklarım için belki dua edersiniz.

Son düzenleme:
Bilgi paylasimi icin bende tesekkur ederim. Soydurma konusunda kesinlikle ve kesinlikle katiliyirum size daha kotu oluyor cilt. Benim Sadece alnimda vardi leke, cil gibide goz altimin hemen altin da. Expigment yuzunden soydurdum ve simdi o ciller el ele verdiler kocaman kume oldular yani daha da kotu yapti. Soydurucu urune kesinlikle karsiyim. Cildi inceltip savunmasiz bir hale sokuyor en kral gunes koruyucu dahi gelse onu gunesten koruyamiyor. Ayrica leke tedavisinde motivasyon cok onemli benim icin kurumus kabuklu bir yuz gormek istemiyorum. Soydurucuya karsiyim.

Kizlar birde kahverengi lekeler nasil kapatilir size o konu hakkinda ki tecrubemi paylasayim:
Ben onceleri elime gecen herturlu fondoten kapatici vs yi denedim ama olmadi. Bunlarin icin de mac gibipahali kozmatik firmalarida vardi. Deli gibi param gitti. Ve hic sonuc vermedi. Daha da yerleri belli oldu makyajla. Sonra bir yerde Okudum en kolay ve ucuz yontemini buldum. Tedavi surecim devam ederken de uyguluyorum suan. Soyleki; Ben bugday tenliyim ,yuzume gunes koruyucumu surdukten ve 15 dk bekledikten sonra sadece lekeli olan bolgelerime icinde hicbir zararli madde olmayan kaliteli turuncumsu bir ruju once parmaklarima surup sonrada lekeli bolgeme tampon hareketlerimle cok az miktarda uyguluyorum ustune de Cok ince tenimin renginde kapaticiyi gene tampon hareketlerle lekeli bolgeye suruyorum. Ve sonuc gayet iyi. Buda ayrica bilgi olsun:)

Güneş koruyucum bitmek üzere. Biodermanın koruyucusnumu alsam acaba
eubiona 30 faktörlü kullanıyorum şuan. Bioderma iyimidir kullandınız mı?
merhaba,
Ben dr tavsiyesi ile heliocare 50 gunes koruyucu kullaniyorum ve Cok memnunum ama su diger markalarida dr me soracagim ozellikle de tum Gun koruma saglayan daylong u. Merak ettim dogrusu gunde 1 sefer sur cik iddiasi varmis bu kremin. Dogrumudur acaba gercekten oyle mi bilemedim.

süpermiş. biliyormusun. gözaltı kapatıcılarıda aynı mantıkla sarı , yeşil ve turuncu kapatıcılar var. cilt tonuna ve koyuluğa göre uygulanıyor. keza aynı şekilde bu ürünler leke kapatmada da kullanılıyor. krolayn da var. ruj da seçenek. akıllıca :) paylaşım için teşekkürler.

Keşke o rujun resmini paylaşsanız. Birsürü turuncu tonda ruj var. Yanlış almayalım
Bende de kamufılaş kapatıc var akşam eve gidince burada resmini paylaşabilirim. Oda baya kapatıyor.
Ama bu turuncu dediğiniz daha iyiyse bende almayı düşünebilirim. (bende buğday tenliyim bu arada)

BU GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM YAŞ 48 .
BUNDAN SONRA HAYATIMDA ARTIK GERÇEK ANLAMDA GÜLMEK İSTİYORUM.
SAĞLIKLA ,MUTLULUKLA ,
SEVDİKLERİMLE, CAN DOSTLARIMLA,
SİZLERLE(SİZLERLE DE GERÇEKTEN DE KISMET OLURSA İMKAN DAHİLİNDE KARŞILIKLI GÖRÜŞMEK İSTERİM)
SAĞLIKLI,HUZURLU YILLARIM OLSUN.AMİN...

Canım doğum günün kutlu olsun. Allah sana sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin.
Yüzün gerçek anlamda ama gerçekten gülsün inş.... kahkahaların ortalığı yıksın geçirsin
Arada abla dersem alınmazsın heralde MUTLU YILLAR
BLUEGREENBLUE

Iyiki dogdun BLUEGREENBLUE
Çook cook saglikli guzel huzurlu mutlu ve lekesiz yillarin olsun inshallah

Canım çok teşekkürler inanılmaz mutlu oldum..İnşALLAH sizlerin dediği gibi olur ve hakikatten gülerim... Ben de sizleri gerçekten de çok ama çok seviyorum ...ne demek alınacak yaş geçti hatta arada bana Baba bile diyebilirsiniz

Canim blue um :) Telefon da kutladim ama burdan da yazmak istedim.Kisa zaman oldu tanisali ama ben senin ne kadar iyi,ne kadar hassas ve az kalmis iyi insanlardan oldugunu biliyorum.Allah sana yasadigin tum kotu gunleri unuttursun bundan sonra tahmin edemeyeceginden daha guzel gunler yasayasin insallah.Bugun yeni baslangiclarin olsun.Kalbin gibi bir omur diliyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…