- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Canım 25 faktör olan güneş koruma değil ,leke kremi olarak böyleymiş .bu şekilde üretmişler.üstüne de tekrar 50 güneş koruma sürülüyor.Spf 30 a bile guvenemezken 25 i dusunemiyorum.
Anlasildi :)Canım 25 faktör olan güneş koruma değil ,leke kremi olarak böyleymiş .bu şekilde üretmişler.üstüne de tekrar 50 güneş koruma sürülüyor.
Canım çok ürün kullandım ama onu kullanmadım .araştırayım bakayım.siz ne zamandır kullanıyorsunuz.ne gibi değişikler var sizde...Starwhite krem kullaniyorum kararmalar icin kullanan var mi
Henuz 3 gundur kullaniyorum su anlik bi degisme yok kullananlar bir ay felan kullaniyormus iyi bi urunmus cok arastrdim genital bolge ve koltuk altima uyguluyorum sabah aksamCanım çok ürün kullandım ama onu kullanmadım .araştırayım bakayım.siz ne zamandır kullanıyorsunuz.ne gibi değişikler var sizde...
Valla hic bir sey yapmiyorum duruyolar oyle:)) Ama diyet,yuruyus ve olan bolgelere yaglarla masaj yapmak iyi geliyorKizlar selulit icin siz neler yapiyorsunuz
Canım gelişmeler oldukça yazın da bakalım ne kadar faydalı.Henuz 3 gundur kullaniyorum su anlik bi degisme yok kullananlar bir ay felan kullaniyormus iyi bi urunmus cok arastrdim genital bolge ve koltuk altima uyguluyorum sabah aksam
Selülit ve zayıflama konusu üzerinde çalışmalar yapıyorum ama şu anda arkadaşlarımda bir sonuca ulaşamadık.selülit ben de çok ama çok az yine de ilerlemesin diye spora başlamam lazım.buradan bir arkadaşımız bana squat önerdi.ama bir türlü olmadı.başlayamadım.arkadaşlardan da kimse spor yapamıyor.çok güzel bir krem arayışına girdim.kimse tam ürün söylemiyor.bakalım.bulursam denettiricem.çok rica ediyorum bilen memnun olan var ise yazsın. herkese fayda olsun...Kizlar selulit icin siz neler yapiyorsunuz
Evet canım aynen öyle ama yapmak zor geliyor herkese.şöyle bir krem olsa sür ve geçsin aman ne güzel olacak :)Valla hic bir sey yapmiyorum duruyolar oyle:)) Ama diyet,yuruyus ve olan bolgelere yaglarla masaj yapmak iyi geliyor
Canım geçmiş olsun.çok haklısınız ne güzel yazdınız.ne kadar güzel anlattınız.ben kaç sene siteyi izledim.Sonra üye oldum.kimse tamam geçti demiyor.geçti diyen var bakıyorum başka yere yazmış yine çare arıyor.o sayfaya yazmıyor.yazmayınca orayı okuyan geçti zannedip o yöntemi uygulamaya devam ediyor. kreme başlıyor sonuç yazmıyor. aynısından tekrar alan mağdur olan var.ya da işleme başlıyorum diyor başlanıyor aylar sonra ne oldu yazan yok. başladım araştırmaya nasıl geçer , en aza nasıl iner.ya da neden geçmiyor.ben deniyor ve denettiriyorum. gece gündüz okuyorum araştırıyorum.kendi lekemi uygulamalarla açabildiğim kadar açtım.kimseyi dinlemedim denedim deniyorum amaç tamamen geçirmek ama ne olur bilemem.zamanı var daha.ama şunu biliyorum ki.burayı tüm sayfaları okuyanlar çok şey öğrenecek.hayata dair ,kremlere dair.yapması ya da yapmaması gerekenleri öğrenecek.ama cildi soymaya nedense karşıyım.cildin koruma tabakası gidiyor ve belki o an lekeler geçiyor.ama sonra daha fazlası geri geliyor.Merhaba kızlar.. bu topiği yeni gördüm. Leke ile ilgili gördüğüm her konuya daldım sordum, yazdım.
Geneli güncel değilmiş kimse cvp vermiyor. Vallahi yoruldum kızlar. Her boş anımda bu leke olayını araştırıyorum. Dün bir konuya yazmıştım onu tekrar buraya kopyalıyorum. Onlarca konuya uzun uzun yazıyorum bir allahın kuluda hee bacım hee demiyor... Bende bugün böyle yapıyım. en son yazdığımı kopyaladım
Ne meretse geçmemiş kimsenin lekesi. Bende burada konu açtım, araştırdım, her konuya atladım sorular sordum.
Benim sadece dudak üstümde lekem var. Bıyık gibi duruyor.
Bütün doğal yolları denedim maskeler vs.. yok yok geçmiyor.
5 defa doktora gittim. İlaç olarak expigmenti verdi, bir krem daha var unuttum adını acneys gibi birşeydi kullandım. diğerlerinin verdiğini kullanmadım..
Oda işe yaramadı. Yarar gibi oldu ilk başlarda (ama soyuldu kızardı rezildi)
Sonrasında lekem incecikti dahada genişledi. Kendime söz verdim hiçbir ilaç kullanmamaya
Deri inceliyor. Kat kat daha fazla lekeyle bize geri dönüşü oluyor
Lazeri araştırdım, kimse memnun değil. dermamelan da içinde öyle
Her duyduğumuzu uygulamamak sürmemek lazım mış.
Benim lekem azcıktı. exp. ile büyüttüm.
HİÇ BİR YÖNTEME GÜVENMİYORUM KAÇ YILDIR ARAŞTIRIYORUM. DOKTORLAR GERÇEĞİ KONUŞMUYOR
Allah korududa ne lazer ne başka birşey yaptırmadım. Çok umutlandığım tedaviler oldu araştırdım.. fısss
Ama çok zor yaşayan biliyor. Lekeler her anlamda rahatsızlık veriyor insana.
Benim çok büyük değil. Çoğunuzun komple yüzünde olanlar var. Allah sabır ve çare versin herkese
Yazarken şu aklıma geldi. Ben yıllar önce lazerli epilasyon yaptırmıştım. (sadece vücuda) Annemde yüzüne
IPL jelli bir lazer sistemiydi. Sonuçta biz epilasyon için yaptırdık.
Annemin yüzünde kararma lekeler vardı bunlarda kıllarla birlikte yok oldu.
Ayrıca benim koltuk altım da leke vardı (hamilelikten sonra oluşmuştu) inanın bembeyaz oldu.
Birdaha asla koyulaşmadı. Bu IPL lazerlerde sanırım bi hayır var gibi.Acaba dudak üstüme epilasyonmu yaptırsam. (ama jelli olan IPL den) Ben yüzde yüz kurtuldum diyen bir babayiğit yokmu şu tc de
Canım geçmiş olsun.çok haklısınız ne güzel yazdınız.ne kadar güzel anlattınız.ben kaç sene siteyi izledim.Sonra üye oldum.kimse tamam geçti demiyor.geçti diyen var bakıyorum başka yere yazmış yine çare arıyor.o sayfaya yazmıyor.yazmayınca orayı okuyan geçti zannedip o yöntemi uygulamaya devam ediyor. kreme başlıyor sonuç yazmıyor. aynısından tekrar alan mağdur olan var.ya da işleme başlıyorum diyor başlanıyor aylar sonra ne oldu yazan yok. başladım araştırmaya nasıl geçer , en aza nasıl iner.ya da neden geçmiyor.ben deniyor ve denettiriyorum. gece gündüz okuyorum araştırıyorum.kendi lekemi uygulamalarla açabildiğim kadar açtım.kimseyi dinlemedim denedim deniyorum amaç tamamen geçirmek ama ne olur bilemem.zamanı var daha.ama şunu biliyorum ki.burayı tüm sayfaları okuyanlar çok şey öğrenecek.hayata dair ,kremlere dair.yapması ya da yapmaması gerekenleri öğrenecek.ama cildi soymaya nedense karşıyım.cildin koruma tabakası gidiyor ve belki o an lekeler geçiyor.ama sonra daha fazlası geri geliyor.
Ben 3 gun oldu bi krem aldim pahalida aldim iyi hir markaymis elancly sikilastirici ve selulit kremi kullaniyorum su anlik bir seyini gormedim iyi bir sonuc alirsam yazarmEvet canım aynen öyle ama yapmak zor geliyor herkese.şöyle bir krem olsa sür ve geçsin aman ne güzel olacak :)
Canım çok ama çok teşekkürler .inanın üzülüyorum bunları okudukça.işte biri bunları yazsaydı siz yapmazdınız.anlatmak istediğim de bu.sayfa amacına ulaşıyor.seviniyorum.burada olanların da okuyanların da lekesi geçecek. olacak inanıyorum.çok yanlış şeyleri bir arada yapmışsınız.yazık olmuş.nazar da var ona da kesin inanıyorum.zaten en büyük hata hemen kurtuluş için soyma yolları.acele olmalı ya.hemen lazer vs benzeri aletlere girmek .geçti zannedip koruyucu kullanmamak.ya da çabuk geçsin diye üst üste krem sürmek .ama korumayı sürüp sonra da tazelememek.aman 25 faktör aynı 50 aynı diyerek hata üstüne hata yapmak.makyaj yapıp çıkmak.rujları dolgun dudak olsun diye taşırmak,maske yapıp tam durulamamak.daha neler neler sayarım size.sonu yok ki.cildimiz çok hassas çok çabuk kapar.ama geçmek bilmez.bu arada zaten leke psikololojiyi bozar.burada devreye satıcılar,krem satış uzmanları,estetisyenler girer.üst üste krem işlem .sonuç lekeler daha derine iner,yeniler eklenir.para gider,moral sıfır.özgüven ayaklar altında.O zaman iyi ki bulmuşum burayı. Sende bırakma sakın burayıyazmaya devam
Koca kış geçti. Güya halledecektim bu kış leke sorunumu. Daha doğrusu Kaç kış geçti çok üzgünüm
Bende aklıma gelen deneyimlerimi yazayım.
İşin aslı bence expigment ve acnelys ilaçlarını doktor verdiğinde bilinçsizdim. (iki sene önce yaklaşık)
ilk sürdüğüm andan itibaren müthiş derecede kızardı ve soyuldu. Bir ay boyunca düzenli hergün akşam kullandım.
Kızarıp soyulurken birde o halde işe gidiyordum.
İnsanların yüzüne bakamıyordum ama bu yola baş koymuştum. Tedaviyi tamamlamalıydım.
Biraz abartılı iki kat bile sürdüğüm oldu. Bu bir ayın sonunda kızarlık yavaş yavaş gitti.
Bende ilaçı kestim sonucu görmek istedim. Ve inan bana en az 80 lik bir etkisi olmuştu.
Lekemi aynaya baktığımda yaklaşınca anca görüyordum.
(bu arada ben sadece dudak üstüme uyguladım birazda çene kısmına)
Derimde çok incelmişti bunu hissediyordum. Hassaslaşmıştı geriliyordu.
Ve ben aptal kafa ne yaptım biliyomusun
Bir hafta sonu evdeydim iki gün çıkmayacaktım. bir planımda yoktu yani,
bu expigmenti gündüz evde uyguladım. hem sabah hemde öğleden sonra olmak üzere (gecti sayılırdı ne diye pokunu çıkarırsın dimi)neyse yaptık bikere. Bu süreçten hemen sonra
Süpriz misafirlerim geldi ilkbahar havası dışarda güneş çıkmış... piknik malzemelerini hazırlamışlar illaha sende geleceksin. Bende dayanamadım aniden çıktık. üstün körü bir koruyucu sürdüm. Ama ilaçı iki kere sürdüğüm için kıpkırmızı ağzım.. O gün bir güneşe mahsur kaldım anlatamam sana koruyamadım kendimi yaktı kavurdu beni güneş.... Ve piknikten sonra nemi yaptık hamama kaynar suya girdikanlıycan. O günden sonra ben bittim kabuk bağladı.. ayy sızım sısım sızladı kaçgün çektim. Ve sonuçta ilk lekemin 3 katı geldi yerleşti bana
Yaz geldi koyulaştı lekem. Ben çok mutsuz oldum.
Oraya kapatıcı sürmeden dışarı çıkmak ne mümkün. Herkes kıl var sanıyordu bıyık gibi....
Bilinçsizce abartmamak lazım. sonra tca, lazer vs.. hepsini araştırdım. Her gittiğim devlet hastanesi pahalı pahalı serumlar ilaçlar yazdı. Almadım hiçbirini... gittim kaç defa ama söylediklerini almadım. Korktum açıkcası parama acıdım. İçimden bir his boşa dedi
Canım sağol.şifalar olsun.çok iyi haberler bekliyoruz. onun yorumlarını çok okudum .aslında her şey kişiye göre değişir ama inanın eğer ürün çok güzelse yorumların %90 ı olumludur.gelişmeleri mutlaka yazın.kaçıncı derece selülit sizin.bu gibi şeyleri kullanmadan evvel mutlaka resim çekin derim. ama kullandıktan sonra da aynı ışıkta aynı yerde 2.resmi çekin.Ben 3 gun oldu bi krem aldim pahalida aldim iyi hir markaymis elancly sikilastirici ve selulit kremi kullaniyorum su anlik bir seyini gormedim iyi bir sonuc alirsam yazarm