- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
İşinizde kolaylıklar ve başarılar olsun İNŞALLAH .evet kesinlikle doğallık diyorum.ben bir kaç sayfa öncesi leke sivilce geçirme yollarında olumlu sonuçlara beni ve arkadaşlarımı ulaştıran maskeler verdim.kimse denedi galiba.bir tane memnunum diyen olmadı.ama ben arkadaşlarımda ve kendimde deneyip çok iyi sonuçlar aldım.tamamen leke geçmedi ama şu an en azda .zaten lekede şunu gördüm.%90 a kadar açıldıktan sonra en zoru o %10 .geçmek bilmiyor.hele benim gibi göz altında var ise tamam .maskelerden çoğu oraya olmuyor.(karbonatlı maskeler iyice kırıştırıyor.zaten lekeyi hangi maske olur ise olsun %100 geçirmez ama azaltır)mühim olan tamamen geçirmek.bütün çabam bu.hadi hayırlısı şurada yaza az kaldı o zamana kadar bakalım geçme yüzdesi kaça çıkacak...Ben evime maske ve peeling, makyaj temizleyicisi gibi şeyleri dışardan asla almıyorum.
Sadece temizleme köpüğümü alıyorum.
1) maskelerimi ve peeling kendim yapıyorum.( ayva çekirdeği maskesi ve karbonat yoğurt vazgeçilmez maskelerim, kahve ile zeytinyağ (hakiki yağ ama) buda enbaşta kullandığım peelingim)
2) makyaj temizleyicim hakiki zeytinyağdır. Göz makyajım için özellikle
3) tonik olarak gül suyu kullanıyorum. Hakikisi olmasada o bile yetiyor.
4) kirpiklerime ve dudaklarıma vazelin uyguluyorum.
Bunlarıda dipnot olarak yazmak istedim...
işyerinden yazdığım için hemen aklıma gelenleri yazdım size... doğallıktan asla vazgecmeyin.