Simdi uzun bir yazi olacak ama okuyun :) Dun blue yla gorustuk,birlikte sems arslana gittik.Biz zaten uzun zamandir telefonda gorusuyorduk tam tahmin ettigim gibi kalbi gibi yuzu de guzel blue nun
neyse gelelim asil konuya,ben cildimi gosterdim ve sems hanim su an bir islem yapamayacagini yapacagim dersem seni kandirmis olurum dedi ve gec kaldigimi ekledi.Eylul ayinda gelirsin mayis ayina kadar alin leken haric yuzdeki lekelerinde %99 basari saglariz dedi ama 3 yil sonunda artik alt tabakada olan hasar gormus derin tekrar disari cikmaz dedi tabi bir yandan koruyarak.He alin lekesine gelince orasi yanak ya da baska bolge gibi degil altta sadece kemik var orasi %50 olur dedi.O kadar icten para goz olmayan biri ki.Saclarimin durumunu anlattim ve ona gore de bisiler aldim.Nemlendiricim bitti ne kullaniyim diyorum arko al nivea al diyo halbuki kadinda bi suru urun var ama seni zorlayan aaa bunu almalisin diyen biri degil ben sorarak isteyerek aldim.Eylule kadar su an napiyorsan devam et dedi.Iste durum bu,gittigim icin blue yu gordugum icin ayrica cok mutluyum.Oraya da eli dolu gelmis benim canim arkadasim bi suru sey getirmis bana sagolsun