Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar sizin için çok uğraşıyorum inanın.Gözlerim neredeyse bozuldu.bilgisayara bakamıyorum.günde 350 ye yazın yorum okuyorum.sebebi ise inanın açılan sayfalardan çok yorumlar önemli. Yorumlarda sayfayı açan da başka bilgiler paylaşıyor,yazanlar da ,orada bir sürü şey öğreniyorsunuz.üşenmeyin okuyun derim.Ben lekelere en kalıcı en iyi en kısa yollu çözüm arıyorum.bir şeyler var deniyorum.olur ise hemen paylaşacağım.ayrıca dün ve bu gün başka şeyler öğrendim onları da ayrı ayrı birazdan yazacağım...

Ben eskiden lazer yaptırdım epilasyon için buraya da yazmıştım ya SUN RİCE GÜZELLİK SALONU.Çok fayda gördüm zamanında valla reklamı olsun artık.Bana lekesiz tertemiz lazer yapıp,bir de hediye paket program vermişlerdi.tekrar teşekkürler kendilerine(nesrin Hanıma)Neyse konuya gelelim.Dün beni aradılar kampanya vs.için.anlatıyor işte leke tedavisi falan.ben zaten çok istiyordum sormak. Hemen lafını tamamlatmadan pico sure sordum.Sizde var mı ,onunla mı yapıyorsunuz.leke tedavisi dedim.Bana tam 15 dk anlattı.ben size özet olarak şunu diyeyim......Pico sure de lazer,aynı lazerle leke tedavisi gibi .Yani bak canım alet değişir işlevine bir kaç ekleme olur ,ve ismi değişir,fiyat ta artar ama bu lazer olduğunu değiştirmez.lazerin gelişmişi diye düşün dedi.Netice de cilt soyma.Ben kullanmıyorum .ne onu ne de lazerle leke ya da varis tedavisini yapmıyorum.Faydadan çok zarar veriyor .ve inan canım geri geliyor lekeler.Bir an koruma bir hata yap koruyucu sürme tamam.bitti bütün tedavi.o kadar paraya değmez.günah insanlara .ben o nedenle bu aletlerle tedavi yapmıyorum dedi.Kendi yöntemlerimle yapıyorum.hem çok ucuz hem cildi inceltmeden yapıyorum dedi.Ben kendisine tekrar teşekkür ederim dürüst cevabı için.

Geçenlerde burada yine açılan sayfa ve yorumları okuyordum.Lady Subaru yazmış.tca vs.Sağolsun.Ona da teşekkürler gerçi yok artık burada ama.çok uğraşmış valla olmasa da teşekkür ederim.Açtığı sayfalarda Doa Kozmetikten alışveriş falan yazmış.çok değerli bilgiler vermiş.hepsini okudum.daha da var.ben de zaten leke araştırması yapıyorum.hem onun yazdıklarını hem de doğanın kendi sitesine girip araştırdım.ve bir sürü ürün sepete ekledim.sonra iletişim kutsu gördüm yazdım.almadan sorayım bari dedim.Bakalım arıyorlar mı.ARADILAR.Şaşırdım.sağ olsunlar.Bana çok değerli bilgiler verdiler.Bence sizde ya tlf açın ya yazın ama mutlaka danışın.Kar amaçsız bilgi verdiler.Nedenine gelince ben lekelerle ilgili sordum.Şunları sepete o nedenle ekledim.bana dediler ki bu kadara gerek yok ki.hepsini almayın .ben size öneride bulunayım onları yapın.Ne olduğunu yapmadan denemeden yazmayacağım.Ama şunu söylememe gerekir sepettekileri yarın sipariş alacağım.Bu kadar dürüstse karşımdaki kazansın isterim.Zaten benim hayatımda hep dürüstlüğe önem verip kaybettim.Nerede dürüst görsem kazansın diye uğraşacağım.Lekeler konusunda da yarım saate yakın bana bilgi verdi kendileri.Bıkmadan anlattı.her soruma cevap verdi.Konuyu başka mesajda özet yazacağım yarın.Doa Kimya ve Kozmetiğe Çok teşekkürler.Bol kazançları olsun.

Aloe vera jeli buldum aldım.Çok ama çok beğendim.Yine alacağım kalmaz falan.garantili olsun.150 ml.35 tl ama ben indirimli ....fiyata aldım.sağ olsunlar.işte ben çok az yerden ama garantili yerlerden alıyorum her şeyi.İstanbul da yaşıyorum.Yakında aktar dolu ben Ankara dan getirtiyorum.Yeter ki orijinal olsun.Aldığım yeri yazayım isteyen alsın bana kapıya kadar yolladılar.Face ten Lokman Hekim Mucizeleri yazın .ekleyin.hem faydalı bilgileri hem ürünleri çok güzel.

Son düzenleme:
Simdi sunu merak ediyorum.Lekelerimiz icin mi baslicaz aleo vera jeline?yani sadece onunla mi devam edicez?Bide ben blue nun tavsiyesi ustune semsi arastirdim ki zaten tanidigim biri,neyse leke tedavisi fotolari var ama ne kadar dogrudur napiliyodur bilmiyorum aricam en yakin zmaan da.(blue arastirmalarim ve tedavim bitince yazicam dedin diye ve yorumlarina onem verdigim icin seni bekliyorum ama gec kalmamam da gerek o yuzden ben neyle basliyim bana bi yol gosterin.Ayrica sac seyrekligi sayfasinda bir arkadas dermarol kadami mahvetti yazmis atmis cope :/

Ben leke tedavisine evde başlayacaklara önce hemen hakiki gül suyu ,aloe vera jeli,leke azaltıcı temizleme jeli (bana göre en iyisi Şms Arslanın ki) edinin derim.Öyle hemen başlamayın süreyi kısaltmaya çalışıyorum .Ben hesapladım 4 aydır %85 kadar azalttım.Gülsuyuna geç başladım.aloe yeni aldım.Tabi uzun sürer.Sonra alacağınız ürünü siz seçin ona ben karar veremem sonra siz dediniz şu oldu denir.İnanın çok duygusal biriyim üzülmek istemiyorum.Ama neyle başlarsanız başlayın soyulmadan leke geçmez.Son olarak ben yazdıklarımla beraber doa kimyadan denemek için (kollarımda )soyucu ürünler aldım.Maksat kısa sürede leke tedavisi yapıp bir daha çıkmamasını sağlamak.

Eğer kesin garantili leke tedavisi yaptırmak isterim de derseniz evet Şems Arslan derim.Ve bunu da garantili de derim.Sadece çok uzak ve gidip gelmek zorundasınız.Eğer aksatırsanız işe yaramaz.Sonra ona gittim olmadı derseniz bu yalan olur.Ben yıllardır kendisini gözlemliyorum.Hatta defalarca tlf da konuştum.Başıma gelenleri bile çok ama çok detaylı anlattım.yani burada bazı arkadaşlara yüzeysel anlatıyorum pek önemseyen yok bazıları dışında.çünkü yüzeysel anlatıyorum.ama ona detaylı anlattım.Bana öyle üzüldü ağlayacaktı neredeyse.Yani öyle iyi biri.Beni de çağırdı hatta.Ama uzak gidemedim.En kısa zaman da ziyaret için bile olsa gideceğim.Eğer gidecekseniz kendinize program yapın.ama kesin zamanınızı ayırın.bir git bir gitme olmaz.Benden söylemesi.Tedavi duruma göre 6 ay sürer bazen 4 ay ama kesindir.Yayınladığı resimler de tamamen GERÇEK.Sadece dediğim gibi devam edilecek ama ne denirse de yapılacak.İşte o zaman tamamen kurtulun leke,akne vs akla gelecek her şeyden.

BÜTÜN TEDAVİLERE BAŞLAMADAN MUTLAKA DR.A GİDİNİZ.DAHA ÖNCE DE YAZDIM YİNE YAZIYORUM.TAHLİLLER YAPTIRINIZ.SONUÇTA HER ŞEY NORMAL İSE O ZAMAN İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE UYGULAMALARA BAŞLARSINIZ.

Valla başka bi başlıkta şems aslana giden bir arkadas bi sürü ürün aldıgıni ürünlerin hicbir ise yaramadıgını hatta ve hatta para tuzaği oldugunu yazmıştı...

BÜTÜN TEDAVİLERE BAŞLAMADAN MUTLAKA DR.A GİDİNİZ.DAHA ÖNCE DE YAZDIM YİNE YAZIYORUM.TAHLİLLER YAPTIRINIZ.SONUÇTA HER ŞEY NORMAL İSE O ZAMAN İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE UYGULAMALARA BAŞLARSINIZ.
Ne gibi rahatsizlik tetikliyor anlamadim.Benim belli vitaminlerim yok vucudumda her zaman da eksik cikar o yuzden ilac aliyorum,takviye.

Valla başka bi başlıkta şems aslana giden bir arkadas bi sürü ürün aldıgıni ürünlerin hicbir ise yaramadıgını hatta ve hatta para tuzaği oldugunu yazmıştı...
Arkadaşlar ben burada kimsenin reklamını yapmam zaten biliyorsunuz.Ancak ben zaten buraya kendi kullanmadıklarımı yazmıyorum.Özelden bilgi paylaşıyorum.Ancak araknafobia. Özelden yazdığımı burada yazınca mecburen yazmak zorunda kaldım.Ben gittikten sonra yazacaktım .Etrafta gittim ve memnun oldum diyen o kadar çok kişi gördüm ki ama ben bunu bile yazmadım.Çünkü ben daha GİTMEDİM.Memnun kalmadım diye Yazan arkadaş acaba ne derece doğru .O mu doğru benim etrafta gidenler memnunum diyor o mu doğru ?Kiminki doğru bilemem.Ama ben diyorum ki eğer korumazsanız ya da denilenleri yapmazsanız elbette olmaz.O arkadaş hakkını arasın o zaman kimse o mesela gerekli yerler neden baş vurmuyor.Gittim ürün aldım işe yaramadı çıksın tv de söylesin bence.Ya da hiç olmadı Face Sayfası var.Şem hanımın .Oraya her paylaşımının altına yorum yazsın.fayda görmedim diye.Bizde bilelim derim.Çünkü herkese örnek olsun.Madem böyle bir şey var.En doğrusunu ben gidince yazarım.Dediğim gibi .İsteyen denesin.istemeyen gitmesin.Hep diyorum ben sadece denediklerimi yazarım

Ne gibi rahatsizlik tetikliyor anlamadim.Benim belli vitaminlerim yok vucudumda her zaman da eksik cikar o yuzden ilac aliyorum,takviye.
Canım bakın.Her leke güneşten olmuyor bunu yazıyorum.Ben önce dr.a gittim sonra onu bunu kullanmaya başladım.Yani leke var şunu yapayım demekle olmaz.Önce dr.a gidilecek.Tahliller yapılacak.bir rahatsızlığınız yoksa o zaman bu leke tedavisi uygulanır.Ama eğer karaciğer vs.(ya da başka bir şeyden) problem yüzünden leke çıkıyorsa önce bunu tedavi ederler.sonra leke tedavisi yapılır.Bunlar yapılmadan leke tedavisi yaparsınız olmaz tekrar çıkar ve kullandıklarınız da sağlığa zararlı olur.Onu demek istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…