Cnm bu uzman hiçbiseyi önermemis ...kendi haline bırakın demiş resmen
Hidrokinon lekelerde en etkili maddeymiş...evet zararlıymiş ama uzun süre kullanımlarda zararlı...expigmentte hidrokinon var...ben retinollü kremimle beraber kullaniyorum expigment 2 yi...maksimum iki ay kullaniliyormuş zaten prospektüste de öyle yaziyo...ben de 2 ay kullanıp bırakcam...ve geri gelmesi durumunda da tekrar expigment kullanmicam...aslında en güzeli yavaş yavaş bitkisel çözümlerle halletmek....uzun sürer ama zararsızdır...limon suyu, sogan suyu,hint yagı,elma sirkesi, aloe vera e vitamini kapsülü ev tedavisinde kullanilanlar...
Haaa bu arada geçen mehmet özün bi videosunu gördüm...programına konuk olan dermatolog adamın cilt hasarını göstermek icin bi alet kullandı..aletle bakıldıgında mehmet özün cildinde bir sürü günes hasarı gorunuyodu...bu hasar nasıl düzelir diye sordugunda kadın şu cevabı verdi...retinol retinol retinol...yani A vitamini...dolayısıyla gece yatmadan retinollü krem kullanın...ayrıca beslenme programınıza A vitamini icerikli besinleri dahil edin...mesela havuç ve armut...