- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Bu arada LR ürünlerden çok satıcı çıkmaya başladı etrafta.Bazıları kullanmadan satıyor.Çok karşıyım bunlara.Ben LRürünlerinden bacağımdaki kılcal damar için aldım.3 lü set olarak.1 içecek 1 sprey 1krem.Alırken üye olursan indirimli dediler anlamadım.ne bileyim.üye yapmışlar.Sonra buradan baktım.üye olunca satıyormuşsunuz.Ben daha faydasını tam anlamadığım ürünü yazmaya çekiniyorum.Aman kimseye yanlış bilgi vermeyeyim diye.Ne satması .aman benden uzak böyle şeyler.Neyse aldım kullandım.Bu arada onların kendi sayfasını da (yorumları) takip etmekteyim.fayda sağlayanlar var ama en az 6 ya da 8 ay kullanınca .varisi geçen olmuş.Doğrumu bilemem.Sadece acil yardım setini çok övüyorlar bilmiyorum kullanmadım.Varis için Set 130 civarında.yani 6 ay olunca kaç set oluyor bilemiyorum .bana göre pahallı oluyor.Başka kalıcı yöntemlerde sanırım aynı fiyata denk geliyor.Onları da araştırıyorum.Böyle uğraşamam.onu sür bunu sür.Bir kere yaptırım tamam.Zaten ne olursa olsun varis oradan geçse başka yerden çıkıyormuş.Ben örümcek ağı gibi ufak bir bölgede denedim.bu bende uzun yıllardır var rahatsız etmese de sinir oluyorum. Hafifleme var ama az.İçecek 15 günde bitti.sprey 1 ayda .krem bitmek üzere .Krem uzun sürdü.2 ay kadardır kullanmaktayım.Nedense ben çok uzun süre kullanamıyorum .sıkılıyorum.Sonuçta da kesin geçecek garantili olursa evet kullanayım.ama bilemiyorum.Hangi konuda olursa olsun.Anca dürüstçe satış yapmayan biri çıkıp ben şunu yaptım iyi geldi derse o zaman evet kullanırım.Nedense daha hiç bir konuda ben kullandım fayda sağladı üzerinden de ... kadar sene geçti.alın ya da şunu uygulayın denilen bir ürüne rastlamadım.
Son düzenleme: