Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Tabiki yazarim..sürekli takipteyim zaten...ay insallah yaa bu sefer güzel sonuclar olur...
Bak canım olacak nedeni ise birlikte güç alıyoruz birbirimizden.Sayfa açıp bırakıp gidenlere kızıyorum.Gerçi bilemeyiz belki yazamamıştır ama.Bu kadar kişi var bu sitede şunu yaptım tamamen bitti falan diyeni görmedim yani.Bunu biz yapacağız kısmetse ALLAH izin verirse :)

Valla benim de garibime giden bu lekeler ciller sayfasında tek aktif konu başlıgı bu başlik...koskoca türkiyede bi biz mi bundan sikayetciyiz yani...bence de senin dedigin gibi cözumü bulan kaçmış...

(gliserinden de 1 kapak ekliyorum.Yazmayı unutmuşum...)

Valla benim de garibime giden bu lekeler ciller sayfasında tek aktif konu başlıgı bu başlik...koskoca türkiyede bi biz mi bundan sikayetciyiz yani...bence de senin dedigin gibi cözumü bulan kaçmış...
Canım bir çok kişi bir sürü ürün kullanıyor.ama yazmıyor.Fayda görsede görmese de.Şaşırıyorum.O kadar leke mağduru var ki anlatamam.Nedense yazılmıyor ya da üstünkörü yazılıyor...

ALLAH izin verirse Herkesin lekesi saçı vs. geçene kadar buradayım.İnanın sizler için o kadar araştırıyorum anlatamam.Saatlerce bilgisayar da bakıyorum.Notlar alıyorum.Yeter ki faydam olsun...
Farkindayiz en azindan ben farkindayim.O yuzden diyotum Allah ta senin yardimina yetissin.Sagligim oldugu surece ben de burdayim :)

Farkindayiz en azindan ben farkindayim.O yuzden diyotum Allah ta senin yardimina yetissin.Sagligim oldugu surece ben de burdayim :)
Hep beraber çözelim şu ne sorunumuz var ise.Burada her türlü soruna çözüm bulalım.sadece leke değil...Canım çok ama çok sağol hep yanımda olun ALLAH ın izniyle...

Ben öncelikle şunu belirteyim.en çok kullanmayı sevdiğim ürün.gerçekten hem fiyat hem kalite hem de dediğim gibi göz altına sürüldüğü için expigment.tabii diğer ürünlerle beraber olunca.ancak bir yerde okudum acneleyseyi tüy yapıyor dendi.anlayamadım.araştırıyorum.bilgisi olan var ise haber bekliyorum.Ncare rebelle fiyat uygun olsaydı onu da devamlı kullanırdım.ama çok pahallı bana göre.onun temizleme jelini de tavsiye ederim.Çok bereketli.Rosense gül suyunu da mutlaka alın derim.yani cilt lekeleri için olmazsa olmazlar öncelikle temizleme jeli leke giderici,gülsuyu hakiki ,güneş koruma 50 faktör.Öncelikle bunları alın derim.sonra da yazdığım ürünlerden seçin.hemen hemen hepsi işe yarıyor ama süreler uzun oluyor.yani 6 kutu bu demek oluyor ki en az 4 ay uğraşıyorsunuz.şimdi merakım bakalım lekeler geri gelecek mi.en kötüsü de bu.aylarca uğraş tam geçer sonra çıkmasın bari.araştırmalarda bir de normal ampul ya da floresan ışığının bile lekeleri geri getirdiğini bu gün okudum .ve çok üzüldüm
yanıltıcı aydınlık olarak az da olsa güneş ışığı gibi etki ediyormuş.zaman gösterecek bakalım.herhalde 24 saat elimizde 50 faktör koruyucuyla dolaşacağız.Yatarken bile elimizde uyuyup gece arada uyanıp süreceğiz her halde :)

.

Ben öncelikle şunu belirteyim.Daima derim her şey kişiye göre değişir.BANA İYİ GELEN SİZE İYİ GELMEYEBİLİR..bunu hep ısrarla yazıyorum kimse sonra bana demesin BAK SİZ İYİ GELİYOR DEDİNİZ ALDIK AMA OLMADI .Onun için dikkatli okuyun.Benim cildim kuru beyaz tenliyim.Kullandığım ürünlerden .en çok kullanmayı sevdiğim ürün.gerçekten hem fiyat hem kalite hem de dediğim gibi göz altına sürüldüğü için expigment.....tabii diğer ürünlerle beraber olunca....ancak bir yerde okudum acneleyseyi tüy yapıyor dendi.(bir çok yorumda) anlayamadım.araştırıyorum.bilgisi olan var ise haber bekliyorum.....Ncare rebelle fiyat uygun olsaydı onu da devamlı kullanırdım.ama çok pahallı bana göre.onun temizleme jelini de tavsiye ederim.Çok bereketli. ....Sinoz bana iyi geldi bir kutuda bile açılmalar yaşadım.Ancak göz altına süremedim......Rosense gül suyunu da mutlaka alın derim.Yani cilt lekeleri için olmazsa olmazlar öncelikle temizleme jeli leke giderici,gülsuyu hakiki ,güneş koruma 50 faktör.Öncelikle bunları alın derim.sonra da yazdığım ürünlerden seçin.hemen hemen hepsi işe yarıyor ama süreler uzun oluyor.yani 6 kutu bu demek oluyor ki en az 4 ay uğraşıyorsunuz.Benim az kaldı daha tam geçmedi lekeler.Başka şeyler deniyorum.onu da yazacağım.ama fayda görürsem.şimdi merakım bakalım lekeler geri gelecek mi.en kötüsü de bu.aylarca uğraş tam geçer sonra çıkmasın bari.araştırmalarda bir de normal ampul ya da floresan ışığının bile lekeleri geri getirdiğini bu gün okudum .ve çok üzüldüm
yanıltıcı aydınlık olarak az da olsa güneş ışığı gibi etki ediyormuş.zaman gösterecek bakalım.herhalde 24 saat elimizde 50 faktör koruyucuyla dolaşacağız.Yatarken bile elimizde uyuyup gece arada uyanıp süreceğiz her halde :)

.

KIZLAR EKSİK YAZMIŞIM BUNU SİLEMİYOR MUYUZ YA DA YAZDIĞIM MSJ NASIL SİLİNİYOR BİLEN VAR MI

BLUEGREENBLUE guneş koruyucular cok zararlıymış .Bu TTOnun bb kremi gunes koruyucu yerine gećiyormuß .Gulsuyuna alerjim var.
Cok hassas ciltliyim .Herseye alerji olup siser yuzum bu urunün seti vat bende acne kremini birakinca yüzum kötu oluyo
Bb kremde cilt rengini duzgün gösteriyo.

Bir kaç sayfa geride yazdığım saç ve cilt için önemli bilgiler var.oradan itibaren okuyun derim. kesinlikle gül suyu bana da allerji yaptı.nedenini araştırdım.sonunda anladım ki gül suyu olarak satılanlar asla katkısız değilmiş.hep yaktı yüzümü.Sonunda rosense aldım.sanki su gibi bir şey ama iyi geliyor.asla da yakmıyor.herkese tavsiye ederim.

Bazı msjlara cevap yazınca aklıma geliyor.oraya yazınca buraya da yazayım.Saçlar çok karışıyorsa dalin kids saç için kolay tarama spreyi var tavsiye ederim .Bereketli de.Gerçi şimdi özel taraklar var ama biraz pahallı.onlar da işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…