Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bu arada LR ürünlerden çok satıcı çıkmaya başladı etrafta.Bazıları kullanmadan satıyor.Çok karşıyım bunlara.Ben LRürünlerinden bacağımdaki kılcal damar için aldım.3 lü set olarak.1 içecek 1 sprey 1krem.Alırken üye olursan indirimli dediler anlamadım.ne bileyim.üye yapmışlar.Sonra buradan baktım.üye olunca satıyormuşsunuz.Ben daha faydasını tam anlamadığım ürünü yazmaya çekiniyorum.Aman kimseye yanlış bilgi vermeyeyim diye.Ne satması .aman benden uzak böyle şeyler.Neyse aldım kullandım.Bu arada onların kendi sayfasını da (yorumları) takip etmekteyim.fayda sağlayanlar var ama en az 6 ya da 8 ay kullanınca .varisi geçen olmuş.Doğrumu bilemem.Sadece acil yardım setini çok övüyorlar bilmiyorum kullanmadım.Varis için Set 130 civarında.yani 6 ay olunca kaç set oluyor bilemiyorum .bana göre pahallı oluyor.Başka kalıcı yöntemlerde sanırım aynı fiyata denk geliyor.Onları da araştırıyorum.Böyle uğraşamam.onu sür bunu sür.Bir kere yaptırım tamam.Zaten ne olursa olsun varis oradan geçse başka yerden çıkıyormuş.Ben örümcek ağı gibi ufak bir bölgede denedim.bu bende uzun yıllardır var rahatsız etmese de sinir oluyorum. Hafifleme var ama az.İçecek 15 günde bitti.sprey 1 ayda .krem bitmek üzere .Krem uzun sürdü.2 ay kadardır kullanmaktayım.Nedense ben çok uzun süre kullanamıyorum .sıkılıyorum.Sonuçta da kesin geçecek garantili olursa evet kullanayım.ama bilemiyorum.Hangi konuda olursa olsun.Anca dürüstçe satış yapmayan biri çıkıp ben şunu yaptım iyi geldi derse o zaman evet kullanırım.Nedense daha hiç bir konuda ben kullandım fayda sağladı üzerinden de ... kadar sene geçti.alın ya da şunu uygulayın denilen bir ürüne rastlamadım.

Son düzenleme:

LR ürünleri aloe vera icerikli ürünlerdir...aloe vera tamam yararli bir bitkidir de o markaya o kadar para verecegine aloe vera jel al ...ille de o marka olması gerekmez..onu da bulamiyosan aloe veranın bitkisini al eve...yapraklarini kirınca icinden jeli cikıyo onu kullan...lekeler icin de cok iyiymis...bu bitkiyi evde yetiştiren cok insan var....LR olayı tmamen ticaret ...saadet zinciri yaa amway avon oriflame LR...

KESİNLİKLE HAK VERİYORUM.AMA BEN DEDİM YA KENDİMİ DENEME TAHTASI YAPTIM :)

Bu sitede bazı arkadaşlar kullandıkları ürünleri yazmış.Sayfa açmış.Ben şunu da anlamıyorum.sayfa açılıyor yarım kalıyor.bakıyorum o kişi hala bu sitede ama başka sayfalara yazıyor kendi sayfasına sahip çıkmıyor.Çıkanları da bulup hep teşekkür ediyorum.Bu çok önemli bence.Böyle olunca da msj yazıyorum o kişiye.cevap ta geliyor zaten.bu gerçekten de memnun edici.Toparlayıp onları da yazacağım.Onlara da teşekkürler cevap verdiği için...

Ben aloe vera jeli arıyorum ama bulamıyorum.Başka bir yazıda da yazdım.evde yetiştirmek bana riskli geliyor.Okudum sarı sıvısı zehirliymiş.yani ben yüze sürmeye de korkarım açıkçası.İçmek ise asla denemem bile.Bir şey yaparken güzel araştırınız.Evde yetiştirecek iseniz her şeyi inceleyin sonra fayda yerine zarar oluyor.

Ben özel msj a arkadaşıma dün yazarken aklıma geldi.Bir aktar var ben ondan yıllardır alış veriş yaparım.Saç karışımını bile üşenmeden bana hazırlarlardı.yollarlardı.Hatta son olarak ta yine bana sprey şeklinde yolladılar.Ben etkisini görmeden buraya hiç bir şey yazmama kararındayım.Saç için 1 ay kullan bak gör dediler bekliyorum.1 ay dolunca da yazacağım.Dün aklıma geldi.Aloe vera sordum.Varmış.bu gün alıyorum kısmetse.Zaten ellerinde sadece 5 şişe kalmış.iyi ki aradınız dediler yoksa kalmıyormuş yok satıyormuş.etkisini görünce hemen yazacağım özel indirimde yaptılar sağ olsunlar.benim oturduğum yerde bir sürü aktar var ama ben güvenmiyorum(ben yağ istedim kaç kere esans verdiler.hep yanlış veriyorlar).ta şehir dışından getirtiyorum.Kaç kere denedim hakikatten en iyisini yolluyorlar. Bakalım bu aloe vera nasıl çıkacak.iyiyse paylaşacağım.Zaten bir kaç kere kullan fark edeceksiniz dediler.İnanın bilmiyorum.Kısmetse bu gün alacağım.

Valla blue ben yeterince araştirdim...en katkısız aloe vera jeli evde yetistirilerek elde edilendir...digerleri az da olsa katkılı...tabi bunu pazarlayanlara sorarsan ellerindekini satmak icin evde yetiştirilen zehirli derler...icmeye gelince evdeki bitkiden icmiyosun zaten..Aloe veranın piyasada satılan icecekleri var...kullanıcılardan biri de bizzat benim...ama bu icecekler türkiye piyasasına yeni girdigi icin cok bilinmiyor...

Canım evde yetiştirilen zehirli değil sadece kırınca ya da kesince sarı bir sıvısı var.ayırmak gerekir .onu demek istedim.Zararlı olan o.İnan bazıları yorumlarda okudum evdekini bile içen var .şaşırırsınız..Ben çok okuyorum.en çok yazı altında olan yüzlerce yorumu üşenmeden okuyorum.bunu da okudum.Satıcı demedi. bana .Çok Haklısınız satmak için diyenlerde dolu.Katkılı katkılı.Hatta sahte bile Hep rastladık.Demek istediğim çok araştırmalı bir şey yaparken.Bu arada evet canım burada pek yok.Olsa da 3 kuruşluk şey çok pahallı.

Ben herkesten rica ediyorum.Fayda gördüklerinzi yazın .ama gerçekten faydalı olanları denenmemişleri değil.sadece leke değil ne olursa olsun.her şey yazın buraya .Selülit varis vs vs.....sadece kesin olsun.Ve lütfen SATICILAR yazmasın. SATICILAR GİREMEZ gibi oldu ...

Aloe veranin cok çesidi var .Bizim bahcede kocaman biri var gittim zor zar kestim bir yaprak .Elime değen yerleri kızardı kabardı nerdeyse doktora gidip rezil olacaktım Tüm gün kaşıdım durdum .
.İyiki yuzume filan surmemişim .

Blue aloe vera jel aldım bugün...artık türkiyede de bulunabiliyo..önceden bulunmuyodu ...markası equilibra ...italya üretimi..yüzde 98 aloe vera...parabensiz parfümsüz...150 ml sini 37 tl ye aldım...

Blue aloe vera jel aldım bugün...artık türkiyede de bulunabiliyo..önceden bulunmuyodu ...markası equilibra ...italya üretimi..yüzde 98 aloe vera...parabensiz parfümsüz...150 ml sini 37 tl ye aldım...
Evet canım benim daha gelmedi bekliyorum .sanırım pazartesi gelecek sadece bana yollayan aktara güveniyorum.burada dediğim gibi o kadar çok aktar var.tarihi geçmiş ürünler bile veriyorlar...

Merhaba arkadaşlar ben geçen gece elime bayağı kaynar süt döktüm.acı inanılmazdı.Hemen soğuk suya tuttum.beklettim akan suda.Toz şeker buladım elimi ama bolca .bir saat sonra yine yaptım.3. kez tekrar yaptım.Sabah inanılmazdı.ne leke ne acı hiç bir şey yok.ÇOK ŞÜKÜR...

Birde şunu yazayım çok unutkanım ve daima bir şeyler kaybederim ev içinde .ANNEM öğretti.ne zaman evde arayıp bulamadığım şey olur ise.KEVSER SURESİ okurum.Ya inanılmaz mutlaka buluyorsunuz.Hala şaşırıyorum bunun etkisine YÜCE ALLAH her şeye çare vermiş...

Bal hiçbir leke acı birakmıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…