Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben dediğim gibi uydurma ya da bilmediğimi yazmıyor söylemiyorum.Bilmem HERKES FARKINDA MI.Sadece fayda görüp yazıyorum.Kimse kimsenin dediğini yapmak zorunda değil .Tabii ki karar sizin .İstiyorum ki artık lekeye kesin bir çözüm olsun.

Canım sağol paylaşın tabii yapıp fayda gören olabilir.Sadece bunları çok uzun zaman ve istikrarlı yapmak lekeleri azaltıyor.Hem düzenli hem devamlı yapılmalı.Leke durumuna göre ama ortalama 6 ay 1 yıl gibi sürüyor.

Kızlar bazı şeyler herkese iyi gelmez.bunu sayfa başın da yazdım.KİŞİDEN KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR.Leke için çok işlemler var.Şaşırdık ne yapalım.ama lazerle geri geldi diyen çok,Lazer iyi geldi lekelerim gitti diyen çok.cosmelan yapıp gitti diyen çok,cosmelan yaptırdım korumadım leke geldi diyen çok.Sis leke kremi kullandım geri geldi diyen çok.Fayda gördüm diyen çok.Sinoz kullandım yaramaz diyen çok.Ben kullandım Memnun kaldım.Özellikle de denedim yani.Araştırmalarda da expigment çok zararlı vücuda diyenler bile var.Ne diyeyim.Şimdi bizler ARADA KALDIK hangisi iyi.Ben de bu sayfayı açtım.ALLAH ın izniyele ARTIK ÇÖZÜM BULALIM.Yani bunu yaparsanız kesin geçer demek istiyorum.Ama yine de ekliyorum.KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR.

Yıllar önce yaşadığım bir şey geldi aklıma hemen yazayım.Ben zararlı olduğunu bildiğim halde hep solaryuma giderdim. gençken.Sonra ara verdim ama yıllarca bronz gezdim.yıllar sonra Ataköyde evimin yakınında bir salon vardı.kampanya yapmış solaryum oraya gideyim dedim.Parayı peşin verdim.10 seans aldım.O zaman pahallıydı şimdiki gibi değil yani.Neyse gittim tenim beyaz bana dediler 6 dk kal 10 dk kalma.koruyucuda kullan.Tüp solaryumdu.Ben de gittim koruyucu aldım.geldim.girdim sürdüm.o arada bileziğimi çıkarttım yere düştü aldım.kenara koydum .vs.açtım makineyi açtım 6 bile çok diyerek 3 dk kaldım.eve geldim.Canım acıyor.Bakıyorum bir şey yok.ama acı var.Aynaya sırtıma bir baktım ki komple leke .ben koruyucuyu sürerken bilezik düşüp alınca arkaya sürmeyi unutmuşum.orası 1. derece yanık oldu.Ama nasıl anlatamam.acıya mı yanayım leke kaldı ona mı delirdim adeta.hemen gittim oraya a ilgilenmediler bile.Ya geçer önemli değil vs dediler.çünkü şikayet ederim korktular.Onların suçu yok ben sürdüm ama korktular.Neyse netice yanık öyle bir yanıktı ki dr.a gidicem .dr.um tatilde başkasını da istemem.güvenmem.Hemen Suna Dumankayayı aradım.Bana dedik ki çok zararlı ne yaptın.bir daha asla gitme canım dedi.Hemen aloe vera jel al katkısız ,medicasol al,bir de bir temizleme jeli ama yağ şeklinde adını unuttum şimdi.Ve en yüksek güneş koruma önerdi.Hemen hepsini getirttim yurtdışından.Arada da aradım hep konuştuk onunla da sağ olsun çok ilgilendi.Kendimde denemek için salyangoz krem aldım.Sonra ben en zor yer sırt tüm bunları denemeye başladım.ama leke öyle büyük ki anlatamam size geçirmek imkansız.Hemen jelle yıkadım.Alev alev yanıyorum ama anlatılmaz.Üzerine aloe vara sürdüm bekledim.medicasol sürdüm.salyangoz sürdüm.ama salyongozdan 3 kereden sonra vaz geçtim.Zaten bir kaç kere daha sürsem kutu bitiyor.leke büyük.Yaklaşık 1.5 sene bunları kullandım.Azaldı.Geçme süresi tam 3 sene sürdü.Düşünün yani.Çok şükür ki geçti ama neler yaşadım kimse tahmin edemez.uyku falan hayaldi benim için.Sadece bu bana bir tecrübe oldu işte ama en pahallısından.

Cnm bence sırtındaki lekeyi gecirmenin sebebi leke olustuktan hemen sonra müdahale etmen...yani güneş yanıgı şeklindeyken müdahale etmişsin..ama bizim yüzümüzdeki lekeler senelerin birikimi büyük ihtimalle ..günes lekesi bi günde oluşmazmış...senelerce ne kadar günese maruz kaldiysan cildin zarar görurmüş deri altından zarar alırmiş ve hepsinin etkisi cıkarmış 30 lü yaşlardan sonra...o yüzden bence bizim lekeler daha zor gecer...

[
görurmüş deri altından zarar alırmiş ve hepsinin etkisi cıkarmış 30 lü yaşlardan sonra...o yüzden bence bizim lekeler daha zor gecer...[/QUOTE]
Canım ne güneş yanığı keşke resim olsa şaşırır kalırdınız.zaten güneşe de çıkmıştım korumasız .bilmiyordum o zaman koruma bu kadar gerekli diye...

Ben geçenlerde uzman biri ile konuşurken .... bey bana şunu dedi.Ne derece azalttınız dedi.ben de 4 ay oldu ortalama %85 azalttım ki kolumdakiler 15 senedir var.Bana şunu dedi.1....Kremler tekrar geri getiriyor ve hatta çoğaltıyor.2...Sis kremi asla önermem.3...Hidrokinon çok zararlı.4...Soymadan leke gitmez.Tam soyulmadan azalan leke altta kalır bu sefer daha koyulaşır geçmesi zor olur.5....Leke ne kadar eski ise o kadar çabuk geçer.çünkü zamanla yıkana yıkana azalır alttan.6...Lazer vs para tuzağıdır.Hepsi aynı sistem adı farklı.Ben bilemiyorum.Dediğim gibi deneyip yazıyorum.Yeter ki faydam olsun herkese.

Birde ben burada şunu gördüm bazıları denemiyor yazıyor,denettiriyor acaba ne olur diye.Bazıları deniyor a çok fayda gördüm diyor ama sonradan faydasız oluyor.Fakat sayfaya geri dönüp bana iyi gelmişti ama geçiciymiş demiyor.Bazıları sırf reklam amaçlı yazıyor.Bazıları da sadece muhabbet olsun diye sayfa açıyor.Bazı kullanıyorum diyor sayfa açıp yok oluyor ya da isim değiştiriyor.bulabilene aşk olsun.Bazıları da hakikatten emek veriyor aman herkes faydalansın diye elinden gelenden fazlasını yapıyor.ben bu kişiler gerek özelden gerek sayfalarına yazıp. devamlı teşekkür ediyorum.Çünkü hak ediyorlar.Burada olmayanları dışarıda bulup teşekkür ettiklerim bile var :)

Cnm bu uzman hiçbiseyi önermemis ...kendi haline bırakın demiş resmen

Hidrokinon lekelerde en etkili maddeymiş...evet zararlıymiş ama uzun süre kullanımlarda zararlı...expigmentte hidrokinon var...ben retinollü kremimle beraber kullaniyorum expigment 2 yi...maksimum iki ay kullaniliyormuş zaten prospektüste de öyle yaziyo...ben de 2 ay kullanıp bırakcam...ve geri gelmesi durumunda da tekrar expigment kullanmicam...aslında en güzeli yavaş yavaş bitkisel çözümlerle halletmek....uzun sürer ama zararsızdır...limon suyu, sogan suyu,hint yagı,elma sirkesi, aloe vera e vitamini kapsülü ev tedavisinde kullanilanlar...

Haaa bu arada geçen mehmet özün bi videosunu gördüm...programına konuk olan dermatolog adamın cilt hasarını göstermek icin bi alet kullandı..aletle bakıldıgında mehmet özün cildinde bir sürü günes hasarı gorunuyodu...bu hasar nasıl düzelir diye sordugunda kadın şu cevabı verdi...retinol retinol retinol...yani A vitamini...dolayısıyla gece yatmadan retinollü krem kullanın...ayrıca beslenme programınıza A vitamini icerikli besinleri dahil edin...mesela havuç ve armut...

[

görurmüş deri altından zarar alırmiş ve hepsinin etkisi cıkarmış 30 lü yaşlardan sonra...o yüzden bence bizim lekeler daha zor gecer...
Canım ne güneş yanığı keşke resim olsa şaşırır kalırdınız.zaten güneşe de çıkmıştım korumasız .bilmiyordum o zaman koruma bu kadar gerekli diye...[/QUOTE]

Blue sırtındaki leke tamamen geçti mı

Haklısınız.Yazdıklarınız çok güzel.uzmanın dediği Her şey yasak ama tam soyun diyor.sadece 2 kere 2 ay.yani ayda 1. aslında uzmanda doğru diyor.Güzelce soyup kökten halletmeli. ama biz çabuk geçsin diye ne bulsak sürücez artık.O zaman da çok inceltiyoruz işte.Ben neden o kadar krem kullandım çünkü sadece 1 krem 4 ay kullansam bana göre daha zararlıydı.Denedim ve başardım sayılır%15 kaldı.iş ki geri gelmesin.

Ben öyle istikrarlı kullandım ki anlatılamaz.uyku bile uyuyamadım.sırt üstü yatmak imkansızdı çünkü.Herkes bu asla geçmez dedi.Her gün ağladım.göz yaşım hiç dinmemişti.(hala dinmedi ya başka şeyler yüzünden neyse)Ama oldu.ÇOK AMA ÇOK ŞÜKÜR ALLAH A NAZAR DEĞMESİN MAŞALLAH...

Aynen maşşallah ....darısı yüzümüzdekilere inşallah...

Bir turlu gecmeyen kirmizi sivilce izlerim var.Azelderm adli kremi doktorumun tavsiyesiyle aldim gece yatarken suruyorum sabah yikiyorum iyi geldigini hissediyorum etkisini gostermeye basladi.

Ülkemizde şöyle bir kesim var.BİR YERLERE BAŞARIYLA GELMİŞ ÜNLÜLER,OLAY ÇIKARAN ÜNLÜ OLMA YOLUNDAKİLER,ÜNLÜ OLUP TANINMAYANLAR(ÇOK DÜRÜST OLUP TANINMAMAK İÇİN ÇABA SARF EDENLER),ÜNLÜLERİ BOZUP HAVA ATMAYA ÇALIŞANLAR,ÜNLÜLERİ KISKANIP SIRF KAZANMASINLAR DİYE LEKE SÜRENLER VAR...

Ben alışveriş yaparken önce com. olup olmadığına ,sonra da hep Face sayfasına bakarım.yorumlara açık mı.arada da yazarım ki bakalım siliyorlar mı.orada yazanlara da bakarım.Bazen öyle insanlar görüyorum ki buraya yazan fayda sağladım çok iyi diyor.bakıyorum başka yerde yine yorumu.çekiliş yapıyormuş ta ondan sayfaya yazıyor.Ne günah kullanmadan sadece çekiliş için bunu yapmak.Bunu şunun için yazıyorum.kişi ya da firma karalamak çok kolay ama vebalini düşünen yok.Alır kullanırsınız ama dürüst yazarsınız.iyi gelecek diye bir şey yok.ama düzgün kullanmadan ya da yalan atarak yazı yazmak olmaz.Ben Bu kadar krem kullandım.ama en çabuk etkiyi birinde gördüm.ama denemek i,çin öbürlerini aldım.şimdi yeniden başlasam hemen temizleme jeli,gülsuyu,aloe jel ve .... kremi alırdım.Zaten yazmıştım.artık devamlı yazmıyorum.Sanki reklam yapıyorum havası oluyor.Daha denemedim ama denedikten sonra da daha iyi olursa ilk sıraya cilt soyma gelebilir bilemem.bakalım deneyince yazacağım.Lekeler gitsin sırada zayıflama kolay yöntemi,selülit,varis ile ilgili bilgiler paylaşacağım.Araştırıyorum.Bu arada bu gün bir maske yaptım.çok beğenip 2 kere yaptım.ilkini tam yapamadım diye.Eğer olursa lekeye galiba çok etkili.Ama 1 ay denemek zorundayım.İçine başka başka şeyler koyup yapıyorum .denemeden yazmıyorum...

Canim blue,sayfada benim ozelden konustugumuzu yazdigimi soylemissin.Inan bana bile iateye bisiy yapmadim yanlista bisiy yaptiysam ozur dilerim.Ben denemedigimi belirtmistim zaten.Ha bu arada ben mi kacirdim?Gul suyu aleo vera jel,leke jeli ve bir tane daha var onu daha yazmicam reklam gibi oluyo demissin.Nedir o bak ben kacirmisim bi daha yazsan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…