Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canım özüre gerek yok.Rica ederim . ben sizin kalbinizi biliyorum.Sadece ben bu sayfada asla kullanmadığım ürünü,gitmediğim yeri,danışmadığım yeri sadece çok sohbet olsun diye yazmam.yazmayacağım da.Şems hanımı yakın çevremde çok duydum.tlf da defalarca konuştum ve buna rağmen gitmedim diye inanın yazmadım.Ben onu demek istedim siz kötü bir şey ya da özür dilenecek bir şey yapmadınız ki.sadece ben prensip gereği dedim.denemeden yazmam.

gerçekten de bazı ısrarla aktarı önermem şunu alın dememin amacı şu mübarek Cuma günü diyorum kimseden ne prim alırım ne reklamını ücretli yaparım.bu bana yakışmaz.ben istiyorum ki insanlar alsın.adımı versin ucuz da alsın.ne gerek var.3 tl ya da 5 tl sayemde indirim alır onun yerine başka bir şey alır.Ben zaten gereken indirimi alıyorum.sağ olsunlar.çok temiz kalplisiniz ve çok dürüstsünüz...... hanım diyorlar.Bu zaten bana yeter.ayrıca kimse parayı sokaktan toplamıyor neticede .ama yanlış anlaşıldım galiba.isteyen istediği yerden alsın.banane.aloe aylardır aradım zor buldum.eskiden yurt dışından getirtmiştim.şimdi getirtemedim.onun için yazdım burada var.kapıya kadar getiriyorlar.benim kar falan etmem söz konusu bile değil.Hatta orayı arayıp benim yazı yazdığım yerden ararlarsa indirim yapın her ne alırlarsa dedim.meyse zaten ben artık buraya şunu aldım derim kimse nereden demesin arasın bulsun alsın.BEN ASLA REKLAM YAPMAM NE İSE ONU YAZARIM.

Şunu da yazayım sakın antibiyotik kullanmayın kızlar çok ama çok zararlı.çok mecbursanız senede 1 bilemedin 2 kere o da mecbursanız kullanın.mümkün olduğunca kullanmayın.

Sivilcesi çıkanlar çıkar çıkmaz beklemeden, hemen dr.a gidiniz.sakın ellemeyiniz.hemen elleyip oynayıp koparınca iz kalıyor.aslında sivilce lekeden daha kolay tedavi ediliyor inanın .sadece ilk çıkınca hemen temizlemek çok önemli.Burada yazılarda okumuştum bebek pudrası ve limon suyu gerçekten de faydalı.aspirini sulandırıp sürmek te iyi geliyor.yani önemli olan onu kurutmak.SAKIN SIKMAYIN.ama çok varsa yüzünüzde ve dr.her şey normal diyorsa mutlaka yemek tarzınızı değiştirin.en azından sivilce gidene kadar.yağlı kızartma vs.uzak durun.zor biliyorum ama mecburen geçmesi için bu yapılmalı.

Buraya üye olmamın amacını daha önce yazmıştım.herkes sayfa açıyor.bazısı doğru, bazısı eksik ,bazısı yanlış,bazısı denettirmek için ,bazısı da sadece reklam için sayfa açıyor.KAÇIYOR.Ben de bakalım ne derece dürüst ne derece yalancı görmek istedim.Ve deneyip yazıyorum,dürüstlere de teşekkür ediyorum .Zaten diğer kategorilerdekilere de diyecek söz bulamıyorum.

Ben ihtiyacım olmamasına rağmen IntromTrack arkadaşımızın yaptığı göğüs büyütme küründen bir süre denedim.Kendisine de teşekkürler.Evet etkili ama ben devam etmedim .amacım sadece acaba oluyor mu diye denedim.Evet aynısı yapılırsa düzenli bir şekilde oluyor.Hemen hemen bütün sayfaları okudum.üzerinden zaman geçmesine rağmen kendisi buldum sordum etkisi hala var dedi.Bizle bu bilgiyi paylaşıp emek verdiği için de kendisine çok teşekkür ederim.

Ben bu gün doa dan aldığım ürünleri birini akşam birini bu gün denedim. Lady subaru sayesinde tanıştım orayla .kendisine teşekkür ederim.başkası da yazmışsa ona da teşekkür ederim.Şimdi c vitamin denemesi yapıyorum.Bakalım ne olacak.hafif bir cilt soyma yaptım tca ile ama ilk yapışım korktum çok az tuttum.bakalım ne olacak...

Tca sonucunu merak ediyorum blue...

Blue neden bu kadar aciklama geregi duydun ki insanlar ne dusunurse dusunsunler Allah bilmiyor mu?Eee o zaman bos ver canim biz sorunlarimiza donelim:) Sen doa dan ne aldin canim?baktim sayfalarina %99 gul suyu dyo bicok sey var guvenilirse superrr.

Kizlar sivilce sorunumu nasil astigimi anlatayim belki bi faydam olur. Benim sivilcelerim agrili buyuk sivilcelerdi. Ben dunyanin maskesini denedim ama hep dogal maskelerdi. Sonuc veren iki sey oldu; asprin ve salatalik birde pisik kremi. Ama sivilcelerimden kurtaran pisik kremiydi. Sonra ogrendimki pisik kremi degil icindeki cinko oksit yariyormus sivilceye eczaneden cinko oksit krem aldim ve o sayede kurtuldum... Birde bol su icelim cilt icin en iyi ilac su. Annem hicbir krem kullanmaz cilt uzmani kaliteli bir cildi oldugunu soyledi ve annemin yaptigi tek sey bol su icmek. Olay pahali kremlerde degil yani...

Blue neden bu kadar aciklama geregi duydun ki insanlar ne dusunurse dusunsunler Allah bilmiyor mu?Eee o zaman bos ver canim biz sorunlarimiza donelim:) Sen doa dan ne aldin canim?baktim sayfalarina %99 gul suyu dyo bicok sey var guvenilirse superrr.
Ya canım ben hassasım.kimseyi kırmadım bu güne kadar biliyor musunuz.ama başıma da gelmeyen kalmadı yani.yine böyle duyarlı olmaya devam ediyorum.yapım böyle azıcıkta saflık var hani.çevrede öyle de derler :) bu arada DOA Çok ama çok güvenilir canım emin ol...

Merhaba hoşgeldiniz.Geçmiş olsun.iyi olmuş aman bir daha da çıkmasın.canım ben denedim sivilceye aspirin sulandırıp öyle sürdüm.iyi geldi.ama çıkar çıkmaz temizleyip.hiç oynamadan.cildim çok kuru sivilce sadece sıkıntıdan çıkmıştı.ve bebek pudrası limonsuyu da iyi geldi yazdım.zaten önceki sayfada var yazmıştım.Evet çok haklısınız çinko önemli.zaten en yüksek hangi krem de var ise onu kullanmalı marka da önemli değil.inanın denemediğimi de yazmıyorum.sadece tek sıkıntım su nedense içemiyorum.anlamadım gitti.Bu arada annenizin bize eklemek istediği öneriler var ise selülit ,varis vs için.memnuniyetle deneriz.

Bu arada hemen belirteyim gerçekten de ayın konumuna göre işlem yapmak çok etkili.Ben daha öncede başladım ama olmadı. Bu sefer ay konumuna göre yaptım.önceden buradan neden yaptığımız olmuyor ve epilasyon konularıyla sayfa açan aycangul arkadaşımıza çok inanıyorum .bu sefer ona göre başladım.Gerçekten de Kendisine de burada olmasa da teşekkür ederim.

Gelelim TCA denememe ben geçen gün öğlende denedim.pamuğa bolca koydum koluma sürdüm.biraz bekledim tekrar ıslattım sürdüm.sonra tekrar ama fazla bekleyemedim.demek ki fazla cesaretim yok korktum.nedeni de zaten 4 aydır uygulamalar yaptığım için derimin incelmiş olacağını düşündüm bir de ilk denemem yüzüme asla denemedim.Fazla bekletmeden yıkadım.bakalım soyulma olacak mı yani 1.5 dk falan beklemedim.3 sürüşüm toplasanız 90 sn falan eder.Bilmem bekliyorum.Konuyu sadece yorumlardan okudum .

Bu arada doadan glikolik asit %10 ve c toz aldım.öneriye göre yüzüme yapıyorum.önce glikolikle silip üzerine c yi sulandırıp sürüyorum .10 dk beklet demişlerdi ama onu da sadece 5 dk.yapıyorum.bakalım 1 haftada ne olacak .yazarım.doğru mu uyguluyorum onu da bilmiyorum.aradıklarında söylediler ama kafam karışık yazmamışım .akılda kaldığı kadarıyla yapıyorum.

Birde nerede okudum bilmiyorum biri ısrarla rimele lavanta yağı koy demişti.denedim.şimdi kirpiklerimin yarısı yok.Belki bana olmadı.başka deneyen var mı bilemem.Ama benim kesin döküldü.

Birde daha önce yazmıştım ama bir yorumda ama yine yazayım.saçlar kuru yağ bakımı,yağlı ise karbonatlı suyla ve sirkeli suyla durulama çok iyi geliyor.Birde maden suyuyla.Bu arada herkes maden suyuyla sodası arasındaki farkı biliyordur herhalde.kısaca maden suyu yeraltı suyundan doğal olan,maden sodası da içilebilir suya karbondioksit eklendiğinde elde edilir.yapay olandır.Maden suyu mineral var .sodası mineral içermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…