- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Canım özüre gerek yok.Rica ederim . ben sizin kalbinizi biliyorum.Sadece ben bu sayfada asla kullanmadığım ürünü,gitmediğim yeri,danışmadığım yeri sadece çok sohbet olsun diye yazmam.yazmayacağım da.Şems hanımı yakın çevremde çok duydum.tlf da defalarca konuştum ve buna rağmen gitmedim diye inanın yazmadım.Ben onu demek istedim siz kötü bir şey ya da özür dilenecek bir şey yapmadınız ki.sadece ben prensip gereği dedim.denemeden yazmam.Canim blue,sayfada benim ozelden konustugumuzu yazdigimi soylemissin.Inan bana bile iateye bisiy yapmadim yanlista bisiy yaptiysam ozur dilerim.Ben denemedigimi belirtmistim zaten.Ha bu arada ben mi kacirdim?Gul suyu aleo vera jel,leke jeli ve bir tane daha var onu daha yazmicam reklam gibi oluyo demissin.Nedir o bak ben kacirmisim bi daha yazsan?
Ben bu gün doa dan aldığım ürünleri birini akşam birini bu gün denedim. Lady subaru sayesinde tanıştım orayla .kendisine teşekkür ederim.başkası da yazmışsa ona da teşekkür ederim.Şimdi c vitamin denemesi yapıyorum.Bakalım ne olacak.hafif bir cilt soyma yaptım tca ile ama ilk yapışım korktum çok az tuttum.bakalım ne olacak...
Ya canım ben hassasım.kimseyi kırmadım bu güne kadar biliyor musunuz.ama başıma da gelmeyen kalmadı yani.yine böyle duyarlı olmaya devam ediyorum.yapım böyle azıcıkta saflık var hani.çevrede öyle de derler :) bu arada DOA Çok ama çok güvenilir canım emin ol...Blue neden bu kadar aciklama geregi duydun ki insanlar ne dusunurse dusunsunler Allah bilmiyor mu?Eee o zaman bos ver canim biz sorunlarimiza donelim:) Sen doa dan ne aldin canim?baktim sayfalarina %99 gul suyu dyo bicok sey var guvenilirse superrr.
Merhaba hoşgeldiniz.Geçmiş olsun.iyi olmuş aman bir daha da çıkmasın.canım ben denedim sivilceye aspirin sulandırıp öyle sürdüm.iyi geldi.ama çıkar çıkmaz temizleyip.hiç oynamadan.cildim çok kuru sivilce sadece sıkıntıdan çıkmıştı.ve bebek pudrası limonsuyu da iyi geldi yazdım.zaten önceki sayfada var yazmıştım.Evet çok haklısınız çinko önemli.zaten en yüksek hangi krem de var ise onu kullanmalı marka da önemli değil.inanın denemediğimi de yazmıyorum.sadece tek sıkıntım su nedense içemiyorum.anlamadım gitti.Bu arada annenizin bize eklemek istediği öneriler var ise selülit ,varis vs için.memnuniyetle deneriz.Kizlar sivilce sorunumu nasil astigimi anlatayim belki bi faydam olur. Benim sivilcelerim agrili buyuk sivilcelerdi. Ben dunyanin maskesini denedim ama hep dogal maskelerdi. Sonuc veren iki sey oldu; asprin ve salatalik birde pisik kremi. Ama sivilcelerimden kurtaran pisik kremiydi. Sonra ogrendimki pisik kremi degil icindeki cinko oksit yariyormus sivilceye eczaneden cinko oksit krem aldim ve o sayede kurtuldum... Birde bol su icelim cilt icin en iyi ilac su. Annem hicbir krem kullanmaz cilt uzmani kaliteli bir cildi oldugunu soyledi ve annemin yaptigi tek sey bol su icmek. Olay pahali kremlerde degil yani...