Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Benim şuan 33 haftalık kuzum pazartesi gittiğim De 2553 demişti seninkinin kilosuda iyiymiş niye kuvöze gird
Ne kadar dursa bebişe faydası tabiki canm. Benim suyum geldi doğumanede sancılarm dağıldı 8 saat doğuramadm hiç sancım olmadı sitrese girmiş idrarını yapıp içmiş ciğerler su dolmuş bide kordonu 1 parmak kalınlığında enfeksiyonluydu. Acil sezeryan la aldılar hemen yoğun bakıma alındı 7 gün kaldı. Enfeksiyon tedavisi gördü sarılık geçirdi onum tedavisini gördü kordon iltihaplıydı göbek bağı hemen düşmedi düşünce kanadı enfeksiyon dan dolayı onun tedavisini gördü

Ah kuzum benim neler yaşamış öyle çok geçmiş olsun canım bana sezeryan oluvak büyük ihtimal dedi

Kızlar nasılsınız kimse sohbet etmemiş bana da bildirim gelmediği için göremiyorum diye bi bakayım dedim neden durgunlaşmış burası MoonfacedMom kuzum sen nasılsın
Ben iyiyim canım sen nasılsın napıyorsun doğum oldu galiba nasıl gidiyor annelik benim 10 haftam var ama bebek aceleci davranıyor erken doğum riskim var

Ben iyiyim canım sen nasılsın napıyorsun doğum oldu galiba nasıl gidiyor annelik benim 10 haftam var ama bebek aceleci davranıyor erken doğum riskim var
Korkma kuzum benim de 30. Haftamdan beri erken doğum riskim vardı rahim ağzında incelme vardı çok şükür 37+7 de doğurdum kuzumu evet 4 aylık olduk darısı senin başına inşallah

Korkma kuzum benim de 30. Haftamdan beri erken doğum riskim vardı rahim ağzında incelme vardı çok şükür 37+7 de doğurdum kuzumu evet 4 aylık olduk darısı senin başına inşallah
Benim serviksde incelme açılma ya da kısalma yok şuan için ama baskı var endişeliyim oy MaşaAllah kuzun büyümüş

Kızlar nasılsınız kimse sohbet etmemiş bana da bildirim gelmediği için göremiyorum diye bi bakayım dedim neden durgunlaşmış burası MoonfacedMom kuzum sen nasılsın
Ayy iyiyim kuzum sen nasılsın ben grubu unutmuşum sen doğum yapmışsn kuzun büyümüş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…