Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Valla ben kötüyüm kasık ağrılarım oluyor bugün işe gidecektim sürekli kustuğum için acile gittim serum taktılar işe gidemedim rapor aldım bugünlük evde uzanıyorum
Geçer kuzum inşallah ben 12. Haftama kadar çektim aynısını su içsem kusuyordum tuvalete bağlı yaşıyordum resmen kaşık ağrıları da normal sağ sağlam kucağına alırsın inşallah evladını

Bugün de doktorum rapor verdi 1 haftalık cuma tekrar kontrole çağırdı kalp atışını dinleriz belki dedi kusmalarım hala devam ediyor ilaçlar verdi mide bulantısı için ama içmedim daha ilaç içmeyi sevmiyorum bir de zararlı olduğunu düşünüyorum çok çok çok zor durumda kalırsam içerim diyorum

Zor zamanlardan geçiyorum kuzum pek giremedm foruma nasılsın az kalmış doğuma hayırlısıyla kucağına al inşallah
Hayır olsun inşallah kuzum ? Sorma erken Doğum riskim var rahim ağzı kısalması var sanırım birde şeker normalde Doğum Ekim 12 gibi denmişti şimdi doktorum Eylül’ün 14-15 ine kadar tutsak yeter diyor ozaman da 36 haftalık oluyoruz

Benimde senin gibiydi 36 da doğdu iyi şükür 1 hafta hastanede kaldı sadece. İnşallah seninki gününü bekler dikkat et kendine yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…