- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.421
Sanırım karıştırdım. Sağlıkla al bebişini kucağına cnmEvet canım hamileyim yok yok ben sormadım karıştırdın herhalde
Amin amin canım darısı tüm isteyenlerin başınaSanırım karıştırdım. Sağlıkla al bebişini kucağına cnm
Valla ben kötüyüm kasık ağrılarım oluyor bugün işe gidecektim sürekli kustuğum için acile gittim serum taktılar işe gidemedim rapor aldım bugünlük evde uzanıyorumKızlar ne yapıyorsunuz
Geçer kuzum inşallah ben 12. Haftama kadar çektim aynısını su içsem kusuyordumValla ben kötüyüm kasık ağrılarım oluyor bugün işe gidecektim sürekli kustuğum için acile gittim serum taktılar işe gidemedim rapor aldım bugünlük evde uzanıyorum
Bugün de doktorum rapor verdi 1 haftalık cuma tekrar kontrole çağırdı kalp atışını dinleriz belki dedi kusmalarım hala devam ediyor ilaçlar verdi mide bulantısı için ama içmedim daha ilaç içmeyi sevmiyorum bir de zararlı olduğunu düşünüyorum çok çok çok zor durumda kalırsam içerim diyorumGeçer kuzum inşallah ben 12. Haftama kadar çektim aynısını su içsem kusuyordumtuvalete bağlı yaşıyordum resmen kaşık ağrıları da normal sağ sağlam kucağına alırsın inşallah evladını
Evet kimseden ses seda yok ben çalışıyorum işteyimKızlar kimseden ses çıkmıyor napıyorsunuz
Ben iZne ayrıldım artık çalışamaz raporunu aldım geçen haftaEvet kimseden ses seda yok ben çalışıyorum işteyim
Kuzum nerelerdesin senGrup hamiş dolmuş maşallh
Yaa ne güzel maşaAllah darısı benim başımaBen iZne ayrıldım artık çalışamaz raporunu aldım geçen hafta
Zor zamanlardan geçiyorum kuzum pek giremedm forumaKuzum nerelerdesin sen
Hayır olsun inşallah kuzum ? Sorma erken Doğum riskim var rahim ağzı kısalması var sanırım birde şeker normalde Doğum Ekim 12 gibi denmişti şimdi doktorum Eylül’ün 14-15 ine kadar tutsak yeter diyor ozaman da 36 haftalık oluyoruzZor zamanlardan geçiyorum kuzum pek giremedm forumanasılsın az kalmış doğuma hayırlısıyla kucağına al inşallah
Benimde senin gibiydi 36 da doğdu iyi şükür 1 hafta hastanede kaldı sadece. İnşallah seninki gününü bekler dikkat et kendine yat dinlenHayır olsun inşallah kuzum ? Sorma erken Doğum riskim var rahim ağzı kısalması var sanırım birde şeker normalde Doğum Ekim 12 gibi denmişti şimdi doktorum Eylül’ün 14-15 ine kadar tutsak yeter diyor ozaman da 36 haftalık oluyoruz
Kaç kilo doğmuştu kuzumBenimde senin gibiydi 36 da doğdu iyi şükür 1 hafta hastanede kaldı sadece. İnşallah seninki gününü bekler dikkat et kendine yat dinlen
3410 gr doğdu canm senin ne kadar şuanKaç kilo doğmuştu kuzum
Benim şuan 33 haftalık kuzum pazartesi gittiğim De 2553 demişti seninkinin kilosuda iyiymiş niye kuvöze gird3410 gr doğdu canm senin ne kadar şuan