- Konu Sahibi MoonfacedMom
Hadi inşallah kuzum Allah gönlüne göre versin benim bugün WC olayı arttıYarn kan vericem kuzum bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah kuzum Allah gönlüne göre versin benim bugün WC olayı arttıYarn kan vericem kuzum bakalım
Merhaba canım benide eklermisinn 27 yaş Kütahya sat:13eylül 5+3üm 54 kilo daha değişmedi3.aydan sonra bırakılıyodu sanırım
Ekledim canm
Adet ha oldum ha olcam diyom gelen giden yok ya olacaksam olayım valla çok sıkıldımBenimde sırtım belim artık dayanılmaz hale geldi bide kasık ağrısı bide gaz sancısı offf tadından yenmez
Kader arkadaşım sendemi burdasın yahu ahahahFolik asit vucudda idrar yoluyla atilan biseymiss o yuzden unutup fazla aldiginda bile atabiliyomus vucud idrar ile ben hamile kalinca basladim bikac arastirma sonucunda kullanilinca mukemmel bi yarari oldugunu soyleyen duymadim hamile kalinca baslanilsa yeter yaziyodu bana da doktor yazmisti almamistim bile
Burdayim bacimKader arkadaşım sendemi burdasın yahu ahahah
Hareketli topik arayışındayız gibi sankiBurdayim bacim
Olur öyle şeyler canm hamiş olunca daha da alıngan olacaksn herşeye ağlayacaksn
Ben ovulasyon testine de güvenmiyorum Bi topikte okudum ikisininde rengi aynı olması gerekiyomuş ve silik olunca garanti gebelik anlamına gelmiyomuşondan benim favorim kan. Yarn test al o zaman yap canm bizimlede paylaşPsikolojik olarak kan vermeye hazir degilim ovulasyonu tekrarlasam mi sence bak her turlu teste varim burada sizin ve benim aramda kalsin yiterrr
Benmki gece 11 buçkta çıkmştı canmm
Kzu benim ikiside kıpkırmızıydı ve değildim ondan ben inanmıyorum size hep dedim insan umutlanıyo hatta emin oluyo sonra bakıyoki kan 0 büyük yıkım oluyo o yüzden en iyisi kanRabbim nasip eder inşallah canımm
Bu arada şimdi sonucuma baktım sıfır
Yani hiç gebelik oluşmamış biraz rahatladım
Ama testler yalancı imiş
Bi daha çok zor yaprım test
Canm sende kan ver bence biran önce emin olalım hepimizHadi inşallah kuzum Allah gönlüne göre versin benim bugün WC olayı arttı
Ben kullanmıyorum canım ama eşim resmen ilk 3 ay burnuma leş gibi kokuyordu..Ya hamisler sigaradan mideniz bulanmış mıydı
Kzu benim ikiside kıpkırmızıydı ve değildim ondan ben inanmıyorum size hep dedim insan umutlanıyo hatta emin oluyo sonra bakıyoki kan 0 büyük yıkım oluyo o yüzden en iyisi kan
Benimde bugün afedersin bacak aram ağrıto sanki 9 aylık hamileyim gibi kemiğim sanki ağrıyoAdet ha oldum ha olcam diyom gelen giden yok ya olacaksam olayım valla çok sıkıldım
Yarın sabah ilk idrarla yapicam testt alıp kuzum sonra ona göre kana gidicem hafiften kasık ağrısı geliyor gidiyor migdem kazındı şimdiCanm sende kan ver bence biran önce emin olalım hepimiz
Anacimmm bak cok takiyosun kafana yapma kuzum vucudun hamileymis gibi reaksiyon gosteriyo bu ay cocuk icin degil kocisinleee askklaa atesli atesli seyyappp valla ozlicen hamile kalinca sahsen ben ozledim doktora bugunde sormayi unuttum 15 gun daha beklicem askla sevgiyle doya doya yap kafanda bak cocuk icin yapiyoruz olmasin kendi kendine stres yapma dusunmede bisey adet olana kadar deli gibi test yapiyosunuz anacim hergun hergun yazik gunah birike birike kac para yapar uzulmemen icin bisey demediydim simdi iyisin diye yazdim valla uzuluyorum kizim sizin halinize kiriliyosunuz insan biseyde yapamiyo ne diceni sasiriyo her buraya test attiginizda var desek ulan ya yoksa bosuna umit veririz uzulur,yok desek o an uzulucek hayal kirikligina ugrucak diye yorum yapamiyorum kolay kolay En fazla yapabildigim yorum bende bu sekilde ogrenmistim diyip kendi testimi atiyorum cidden uzuluyorum elimden bisey gelmemesine kirilmaniza uzulmenize uzuluyorum dualarim sizle biliyorum cok istiyosunuzz ama hayirlisini isteyin Allah korusun evlat acisi yasamayinEvwt canım bende az önce baktım sonucum sıfır yani oluşmamış bile
Bi yandan sevindim ilk adet olunca üzüldüm baya ama şimdi çok daha iyiyim bu ay şu soğan kürünü düzenli yapmayı çok istiyorum bakalım hayırlısı
Her şey de Bi hayır vardır canm çalışmalara tam gaz devam et Bi dahaki ay bomba gibi bekliyorum seniAynen öyle canım kendimi yenilenmiş gibi.hissediyorum o steresi attım ya üzerimden elhamdülillah
Rabbim bizi bizden iyi bilendir.
Şimdi adetim bitsin soğan kürü yapıcam tabi düzenli yapabilirsem
Kan uyuşmazlığını öğrenmem de iyi oldu vesselam
Hoşgeldin canm aramıza ekledim canmMerhaba canım benide eklermisinn 27 yaş Kütahya sat:13eylül 5+3üm 54 kilo daha değişmedi
Psikolojim bozuldu kız kano vereyim de rahatlayaym aman ne çektik beeee haberlerini bekliyorum kuzumYarın sabah ilk idrarla yapicam testt alıp kuzum sonra ona göre kana gidicem hafiften kasık ağrısı geliyor gidiyor migdem kazındı şimdi