Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

İyyim kuzum sen nasılsın ☺bebiş var mı bebiş bu ay sıkı çalışmmıştn bata ne kadar kaldı 🤗
Takvime göre 4 gün var kuzum ama en son Pazar birliktelik oldu diye hatırlıyorum umutluydum ama hafiften kaşık ağrıları gelip gidiyor bakalım bide akıntı olarak yumurtlama akıntısı görmedim sanki beyaz krem akıntı gördüm kısmet 🙃

Takvime göre 4 gün var kuzum ama en son Pazar birliktelik oldu diye hatırlıyorum umutluydum ama hafiften kaşık ağrıları gelip gidiyor bakalım bide akıntı olarak yumurtlama akıntısı görmedim sanki beyaz krem akıntı gördüm kısmet 🙃
Hadi inşallah bebiş haberini bekliyorum kuzum 🤗❤️

Kzum bende umutlu gibiyim ama bakalım kısmet anam adamları ikna ettik birlikteliğe ama şansa yumurtlama akıntısı görmedim 😂
Hayırlısı bakalım canım
belkide sürpriz olacak 😍
Biz tedbirimizi aldık takdir Rabbimin 🙏
Kan vermiştim dün bugün sonucu alacam dua edin benim için inşaAllah pozitifdir :dua:

Kızlar merhaba ilk zamanlar çok güzel takip edebiliyordum siteyi ama sonra taşınmaydı kardeşimin nişanıydı takip edemedim. Şimdi size güzel bir haberim var çok şükür 5 haftalık hamileyim🥰
Bu ay diğerlerinden farklı olarak eşim bool kuruyemiş yedi ceviz fındık fıstık kaju bunun gibi. Bide akıntıyla yumurtlama takibi yaptım o zamanlar 3-4 gün işte ard arda değerlendirip ilişki sonrası bir müddet ayaklarımı yukarı diktim ve sonra öyle yattım.
Belki bir fikir olur sizlerede dedim.
İnşallah hepimizin hakkında daima hayırlısı olur.

Kızlar merhaba ilk zamanlar çok güzel takip edebiliyordum siteyi ama sonra taşınmaydı kardeşimin nişanıydı takip edemedim. Şimdi size güzel bir haberim var çok şükür 5 haftalık hamileyim🥰
Bu ay diğerlerinden farklı olarak eşim bool kuruyemiş yedi ceviz fındık fıstık kaju bunun gibi. Bide akıntıyla yumurtlama takibi yaptım o zamanlar 3-4 gün işte ard arda değerlendirip ilişki sonrası bir müddet ayaklarımı yukarı diktim ve sonra öyle yattım.
Gözün aydın canım Rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşaAllah

Tebrikler çok sevindim canm 🤗

Kızlar takvime göre bata 2 gün var bakalım be olcak , belirti olarakta hafif hafif gelen kasık ağrısı bi kaç gündür ve sık tuvalete gitme gerçi bugün farkettim ki yumurtlama akıntısı gelmiş değerlendircem sizde ne var ne yok 🥰

Kızlar takvime göre bata 2 gün var bakalım be olcak , belirti olarakta hafif hafif gelen kasık ağrısı bi kaç gündür ve sık tuvalete gitme gerçi bugün farkettim ki yumurtlama akıntısı gelmiş değerlendircem sizde ne var ne yok 🥰
Benimde takvime göre 7 gün kaldı bugün bitti 6 kaldı. Bu ay sanki yumurtlama akıntısını yakaladım önceki aylardan farklı uzayan Bi akıntım oldu farkettim ki o yumurta akıntısı onu ve önceki gününü değerlendirdik tabi yatıp beklemedim hemen yıkandm ama bu ay bende çok umutluyum sanki hep hamileynişim gibi hissediyorum sonrada bakıyorm hiç bir belirti yok değilim değip susuyorum 🤗ama umutluyum içimden Bi ses oldu diyo ama tabiki kendimi çok kaptırmak istemiyorum 2 aydır da kimyasal la uğraştığım için buruğum

Hamişler merhaba:)
Benim aklıma takılan bir konu var .
Perşembe günü bebeğimizin kesesini vajinal ultrasonla gördük kan da verdim kanda da çıktı . Beta hcg yükseldi mi diye tekrar bir kaç gün sonra cagirilmam gerekmiyor muydu bana 2 hafta sonrasına randevu verdi doktorum

Hamişler merhaba:)
Benim aklıma takılan bir konu var .
Perşembe günü bebeğimizin kesesini vajinal ultrasonla gördük kan da verdim kanda da çıktı . Beta hcg yükseldi mi diye tekrar bir kaç gün sonra cagirilmam gerekmiyor muydu bana 2 hafta sonrasına randevu verdi doktorum
Yok canm keseyi görmüşsün 2 hafta sonra kalp atışı için gideceksn. Kan değeri de güzel demekki ondan 2 hafta sonra çağırmış

X