- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Ben sandım hic yok ne güzel bi kızın varmos rabbim onu bağışlasın size cnim. Adamlar oyle hep valla bizimki daha birini doğurmadan 2incinin planini yapiyo deli ya2 düşüğüm var 1 yaşında 1 kızım var eşim tutturdu illa kardeşi olunmuş aralarında yaş farkı çok olmasınmş bende 1 seferlik tamam dedim ama sonra da nasıl başedeceğim diye düşündüm korktm uykusuz geceler yorgun benbide kan pıhtılaşmam var gebeliğim de kan sulandırıcı iğneler haplar çeşit çeşit vitaminler zor geçiyo anlayacağın ondan biraz daha zamana ihtiyacım var
Canım benim de kan sulandırıcı iğne verdi doktor iki tane kürtajım var iğneyi kendin mi yapıyorsun ben hiç yapmadığım İçin nasıl yapacağımı bilmiyorum doktor ilkini yaptı sonrakileri kendin yaparsın dedi de nasıl yapacam korkuyorum bi sıkıntı olur yanlış yaparım diye2 düşüğüm var 1 yaşında 1 kızım var eşim tutturdu illa kardeşi olunmuş aralarında yaş farkı çok olmasınmş bende 1 seferlik tamam dedim ama sonra da nasıl başedeceğim diye düşündüm korktm uykusuz geceler yorgun benbide kan pıhtılaşmam var gebeliğim de kan sulandırıcı iğneler haplar çeşit çeşit vitaminler zor geçiyo anlayacağın ondan biraz daha zamana ihtiyacım var
Sağol canm aminBen sandım hic yok ne güzel bi kızın varmos rabbim onu bağışlasın size cnim. Adamlar oyle hep valla bizimki daha birini doğurmadan 2incinin planini yapiyo deli yarabbim sanada gönlüne göre versin inşallah canım kızın da iyi büyümüş yani 2inci olsa üstesinden gelirsin eminim
Eşler soylesin dursun kolaysa kendileri yapsın çocuğuSağol canm aminbenimkide doğumdan beri kuruyor kafada ama ploraktin yüksek olduğu için kabul ettiremedi bakalım inşallah öyle olur canm
Kendimi yaptm canm ilk 1 hafta ağlaya ağlaya yaptm sonra rahat rahat vurdum canm Dr un vurduğu gibi vur canm yapamazsan sağlık ocağına git ilk günlerindeCanım benim de kan sulandırıcı iğne verdi doktor iki tane kürtajım var iğneyi kendin mi yapıyorsun ben hiç yapmadığım İçin nasıl yapacağımı bilmiyorum doktor ilkini yaptı sonrakileri kendin yaparsın dedi de nasıl yapacam korkuyorum bi sıkıntı olur yanlış yaparım diye
Aynen öyleeEşler soylesin dursun kolaysa kendileri yapsın çocuğu
Sağlık ocağında yaparlar dimi aynen ya gideyim en iyisi korktuğum için yanlış yapabilirim sağol canımKendimi yaptm canm ilk 1 hafta ağlaya ağlaya yaptm sonra rahat rahat vurdum canm Dr un vurduğu gibi vur canm yapamazsan sağlık ocağına git ilk günlerinde
Aynen canm sonra yavaş yavaş kendin vurursun ben bacağıma vuruyordm alışmıştım yapa. YapaSağlık ocağında yaparlar dimi aynen ya gideyim en iyisi korktuğum için yanlış yapabilirim sağol canım
Kaç haftalık bebıs canımBenim azaldı gibi bulantilar
Hiç sorma canım. Valla ben sürekli diyorum esime hamilelik bu kadar zorsa millet neden doğuruyorNazlı işte bacım kız değil mi belli ediyor kendini eeee sende biraz katlanacaksın
14 haftanın içindeyiz canm 13+5izKaç haftalık bebıs canım
Maşallah bebise biz 27 olduk hala geçmedi bulantilar anlamıyorum millet ne güzel hamile oluyor sukur yine de halime14 haftanın içindeyiz canm 13+5iz
Bizim burda hamile biri vat oda öyle hastanelerde gecti gunleri simdi az kaldi doğuma onunda kizi olcak kac hamile duydumsa kizi olack ve böyle kotu geciriyo hamileliğini. Rabb beterinden korusun saklısın şükür halimizeMaşallah bebise biz 27 olduk hala geçmedi bulantilar anlamıyorum millet ne güzel hamile oluyor sukur yine de halime
Birde çok cirkinledim çilli oldum.Bizim burda hamile biri vat oda öyle hastanelerde gecti gunleri simdi az kaldi doğuma onunda kizi olcak kac hamile duydumsa kizi olack ve böyle kotu geciriyo hamileliğini. Rabb beterinden korusun saklısın şükür halimize
Cirkinledim ne dmek ask olsnBirde çok cirkinledim çilli oldum.Ama geçecek inslalah hayırlıca bakalım
Son bir aydır canım çok fazla var esime de diyorum ıyce çirkin oldum diyor saçmalama sen en kutsal şey için böyle oldun kendini sıkma bunlar geçecek ama ne bilimCirkinledim ne dmek ask olsndeme öyle canm. Ne zaman ciller cikmaya başladı bahsettiğim kişininde cilleri var.
Hoşgeldin
HoşbuldummmmHoşgeldin canım
Bizde keşke anneliği tatsakta çirkin olsak canımSon bir aydır canım çok fazla var esime de diyorum ıyce çirkin oldum diyor saçmalama sen en kutsal şey için böyle oldun kendini sıkma bunlar geçecek ama ne bilim