Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Ben sandım hic yok ne güzel bi kızın varmos rabbim onu bağışlasın size cnim. Adamlar oyle hep valla bizimki daha birini doğurmadan 2incinin planini yapiyo deli ya rabbim sanada gönlüne göre versin inşallah canım kızın da iyi büyümüş yani 2inci olsa üstesinden gelirsin eminim

Canım benim de kan sulandırıcı iğne verdi doktor iki tane kürtajım var iğneyi kendin mi yapıyorsun ben hiç yapmadığım İçin nasıl yapacağımı bilmiyorum doktor ilkini yaptı sonrakileri kendin yaparsın dedi de nasıl yapacam korkuyorum bi sıkıntı olur yanlış yaparım diye

Sağol canm amin benimkide doğumdan beri kuruyor kafada ama ploraktin yüksek olduğu için kabul ettiremedi bakalım inşallah öyle olur canm

Sağol canm amin benimkide doğumdan beri kuruyor kafada ama ploraktin yüksek olduğu için kabul ettiremedi bakalım inşallah öyle olur canm
Eşler soylesin dursun kolaysa kendileri yapsın çocuğu

Kendimi yaptm canm ilk 1 hafta ağlaya ağlaya yaptm sonra rahat rahat vurdum canm Dr un vurduğu gibi vur canm yapamazsan sağlık ocağına git ilk günlerinde

Kendimi yaptm canm ilk 1 hafta ağlaya ağlaya yaptm sonra rahat rahat vurdum canm Dr un vurduğu gibi vur canm yapamazsan sağlık ocağına git ilk günlerinde
Sağlık ocağında yaparlar dimi aynen ya gideyim en iyisi korktuğum için yanlış yapabilirim sağol canım

Maşallah bebise biz 27 olduk hala geçmedi bulantilar anlamıyorum millet ne güzel hamile oluyor sukur yine de halime
Bizim burda hamile biri vat oda öyle hastanelerde gecti gunleri simdi az kaldi doğuma onunda kizi olcak kac hamile duydumsa kizi olack ve böyle kotu geciriyo hamileliğini. Rabb beterinden korusun saklısın şükür halimize

Bizim burda hamile biri vat oda öyle hastanelerde gecti gunleri simdi az kaldi doğuma onunda kizi olcak kac hamile duydumsa kizi olack ve böyle kotu geciriyo hamileliğini. Rabb beterinden korusun saklısın şükür halimize
Birde çok cirkinledim çilli oldum. Ama geçecek inslalah hayırlıca bakalım

Cirkinledim ne dmek ask olsn deme öyle canm. Ne zaman ciller cikmaya başladı bahsettiğim kişininde cilleri var.
Son bir aydır canım çok fazla var esime de diyorum ıyce çirkin oldum diyor saçmalama sen en kutsal şey için böyle oldun kendini sıkma bunlar geçecek ama ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…