Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Evet canım çok yoğun ağrım çok şiddetli
Doktora da dedim adet oldum diye
O da eğer testler de silik gördüysen ve gebelik varsa muhtemelen 20 gibi rakamlardaydı dedü
Belki yerleşmedir dedi ama değil
Kimyasal da geöiriyor olabilirisn dedi
Eğer sonuç sıfır çıkarsa gebelik hiç oluşmamıştır testler bozuktur dedi
Eğer 5 in üzerinde çıkarsa kimyasal geçiriyorsun dedi
Hiç üzülme tatlım hayırlısı olsun kimyasal zaten adet gibi yani bebek falan yok düşük değil ve gebe değil kimyasalsa eğer önümüzdeki ay hamissin demek çok çabuk gebe kalınıyor kimyasaldan sonra dilerimRabbim gönlüne gore versin ❤

Bence en garantisi kan canm ☺sizin böyle çıktıkça bende üzüldüm bendede yok kesin 🙄
Kız saçma sapan oldu anlamadım ki hiç adet belirtim falan da yok ha bi kaç gün öncesine vardı adet gunlerim de yok midem de baya baya bulaniyo bu test bozuktu adım kadr eminim saçma sapan bisi çıktı zaten üzerinde çizikler var testin zarar görmüş gibi

MoonfacedMom MoonfacedMom aa hatirladim sizi 2. cocuk ne zaman gibi bi konu acmistiniz.su an 12-13 aylik olmali di mi cocugunuz.iyi cesaret valla :) Allah gonlunuze gore versin.Hayirli olsun :)
Aynen canm 😁deli cesareti eşimin gazına geldim ama bu ay olmazsa Bi daha cesaret edemem gibi geliyo 😊Amin hepimizin inşallah

Evet canım çok yoğun ağrım çok şiddetli
Doktora da dedim adet oldum diye
O da eğer testler de silik gördüysen ve gebelik varsa muhtemelen 20 gibi rakamlardaydı dedü
Belki yerleşmedir dedi ama değil
Kimyasal da geöiriyor olabilirisn dedi
Eğer sonuç sıfır çıkarsa gebelik hiç oluşmamıştır testler bozuktur dedi
Eğer 5 in üzerinde çıkarsa kimyasal geçiriyorsun dedi
Off yaa o kadar umutla bekledik Bi :110:kez daha test yapmama kararı aldm

Inşallah nasip eder rabbim Canm 🤲🏻🤗 bi sebebi var mı peki
2 düşüğüm var 1 yaşında 1 kızım var eşim tutturdu illa kardeşi olunmuş aralarında yaş farkı çok olmasınmş bende 1 seferlik tamam dedim ama sonra da nasıl başedeceğim diye düşündüm korktm uykusuz geceler yorgun ben 🙄bide kan pıhtılaşmam var gebeliğim de kan sulandırıcı iğneler haplar çeşit çeşit vitaminler zor geçiyo anlayacağın 🙂ondan biraz daha zamana ihtiyacım var

X