- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
- Konu Sahibi MoonfacedMom
HoşgeldinHellooo bende geldimmm ❣❣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence en garantisi kan canm sizin böyle çıktıkça bende üzüldüm bendede yok kesinGaliba bende kana gidicem
Hiç üzülme tatlım hayırlısı olsun kimyasal zaten adet gibi yani bebek falan yok düşük değil ve gebe değil kimyasalsa eğer önümüzdeki ay hamissin demek çok çabuk gebe kalınıyor kimyasaldan sonra dilerimRabbim gönlüne gore versin ❤Evet canım çok yoğun ağrım çok şiddetli
Doktora da dedim adet oldum diye
O da eğer testler de silik gördüysen ve gebelik varsa muhtemelen 20 gibi rakamlardaydı dedü
Belki yerleşmedir dedi ama değil
Kimyasal da geöiriyor olabilirisn dedi
Eğer sonuç sıfır çıkarsa gebelik hiç oluşmamıştır testler bozuktur dedi
Eğer 5 in üzerinde çıkarsa kimyasal geçiriyorsun dedi
Kız saçma sapan oldu anlamadım ki hiç adet belirtim falan da yok ha bi kaç gün öncesine vardı adet gunlerim de yok midem de baya baya bulaniyo bu test bozuktu adım kadr eminim saçma sapan bisi çıktı zaten üzerinde çizikler var testin zarar görmüş gibiBence en garantisi kan canm ☺sizin böyle çıktıkça bende üzüldüm bendede yok kesin
Hoşgeldin canımHellooo bende geldimmm ❣❣
Nazlı işte bacım kız değil mi belli ediyor kendini eeee sende biraz katlanacaksınYeni gelen arkadaşlar hisgeldinizbenim de hala bulantım var ya galiba doğumdan sonra geçecek birde pek bişeyler yiyemiyorum artık bu kız beni deli ediyor teyzeleri
Aynen canm deli cesareti eşimin gazına geldim ama bu ay olmazsa Bi daha cesaret edemem gibi geliyo Amin hepimizin inşallahMoonfacedMom aa hatirladim sizi 2. cocuk ne zaman gibi bi konu acmistiniz.su an 12-13 aylik olmali di mi cocugunuz.iyi cesaret valla :) Allah gonlunuze gore versin.Hayirli olsun :)
Benim azaldı gibi bulantilarYeni gelen arkadaşlar hisgeldinizbenim de hala bulantım var ya galiba doğumdan sonra geçecek birde pek bişeyler yiyemiyorum artık bu kız beni deli ediyor teyzeleri
Off yaa o kadar umutla bekledik Bi kez daha test yapmama kararı aldmEvet canım çok yoğun ağrım çok şiddetli
Doktora da dedim adet oldum diye
O da eğer testler de silik gördüysen ve gebelik varsa muhtemelen 20 gibi rakamlardaydı dedü
Belki yerleşmedir dedi ama değil
Kimyasal da geöiriyor olabilirisn dedi
Eğer sonuç sıfır çıkarsa gebelik hiç oluşmamıştır testler bozuktur dedi
Eğer 5 in üzerinde çıkarsa kimyasal geçiriyorsun dedi
Ne kadardir istiyosun cnimOff yaa o kadar umutla bekledik Bi kez daha test yapmama kararı aldm
Off yaa o kadar umutla bekledik Bi kez daha test yapmama kararı aldm
Ekledim canmYaş: 26
Kilo: 62
Aldığım kilo; Yok
Sat: 7 temmuz 2019
Ilk gebelik
Doğum tarihi belli degil
MoonfacedMom
İlk ve son deneme diye düşünüyorum olmazsa bu ay Bi süre daha beklicemNe kadardir istiyosun cnim
Teşekkür ederim canımEkledim canm
Olur inşallah canm kac yillk evlisnİlk ve son deneme diye düşünüyorum olmazsa bu ay Bi süre daha beklicem
Pes etmek yok canmBende canım gerçekten hamile olduğuma çok inanmıştım :) ama pes etmek yok
Yaş 23
Kilo 69
Şehir istanbul
Olursa ilk bebek olucak
Anne adayı
Beni de ekler misin canım
6 senelik evliyim. Hayırlısı bakalım canmTeşekkür ederim canım
Olur inşallah canm kac yillk evlisn
Inşallah nasip eder rabbim Canm bi sebebi var mı peki6 senelik evliyim. Hayırlısı bakalım canm
2 düşüğüm var 1 yaşında 1 kızım var eşim tutturdu illa kardeşi olunmuş aralarında yaş farkı çok olmasınmş bende 1 seferlik tamam dedim ama sonra da nasıl başedeceğim diye düşündüm korktm uykusuz geceler yorgun ben bide kan pıhtılaşmam var gebeliğim de kan sulandırıcı iğneler haplar çeşit çeşit vitaminler zor geçiyo anlayacağın ondan biraz daha zamana ihtiyacım varInşallah nasip eder rabbim Canm bi sebebi var mı peki