çileklikofret'in 2buçuk aylık yeni gelin evisi:)

evin çok güzel.özellikle oturma odan çok uyumlu olmuş.mutfaktaki masan çok güzel ama senin mutfağa uyum sağlayamamış.

Canım çok güzel evin bayıldım:nazar::nazar::nazar::nazar:Ağız tadıyla çokk güzel günler geçirirsiniz inşallah.:16::16:Rabbim sağlıkla huzurla oturmanızı nasip etsin.

cok guzel ... uyumlu bır ev gule gule huzurla oturun .. lakın ben bı evde once huzurun olmasına ınanıyorum

arkadaşım evin çok güzel olmuş. güle güle otur, ağız tadıyla otur inş. ben sana özelden msj yollamak istedim hatta yazdım ama yeni üyeyim ve msjm az olduğu için yollayamadım. teşekkür ederim paylaşımın için Allah yardmcmz olsun. Umarım hakkettiğin şeylere ulaşırsın bundan sonra herşey daha güzel olur. bebek için de şimdiden gözün aydın:)

evinizin geneli çok hoş ama yatak başına bayıldım.ayrıca mutfak masasını mutfağa uyumsuz olmuş sanki..neyse güle güle mutlulukla yaşayın:nazar:

herşey çok zevkli döşenmiş hepsi birbirinden güzel herşeye bayıldım iyi günlerde kullan canım eşyalarını

benim evimde de salon ve yatak odası beyaz ve mürdüm renklerinde çok benzettim :) çok güzel olmuş herşey çok sevdim,,güle güle mutlulukla oturun

Back
X