- Konu Sahibi cileklikofret
Harika bir uyum olmuş.Muhteşem görünüyo.İyi günlerde oturun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evinçok güzel ama favorim salonun güzel günlerde hep sağlıklı hep mutlu otur canım.
evine bayıldım canım Allah ağız sağlığıyla oturmak nasip etsin.![]()
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. Huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun canım .çok güzel herşey :) :79:
Müthişş ya bayıldımhele bir mor hastası olarak salonuna bittim... evinin her yeri ayrı bir güzel.
Allah size o evde mutlu, huzurlu sağlıklı günler geçirmenizi nasip etsin![]()
canım o koridorundaki çizgili halı,halılar var.Onlar benim mutfağıma çok uyumlu uzun zamandır arıyorum ama bulamadım.markası nedir ve nerden aldın.Yardımcı olursan sevinirim.Güle güle otur
canımm evinn cokk güsel massallah hele solndakii masanın sandalyelerine vuruldumm:)))takımın nerden aldıgını öğrenebilirmıyımm:))
güle güle oturun canım...allahım mutluluğunuzu daim etsin..bişey sorcam neden çamaşır sepetin 3 tane çok güzel fikir ama merak ettim normalde bi tane olur ?:44: yatak örtün ve tülün çok güzelmiş tam benim zevkim..inş hep huzurla oturmak nasib olsun inş darısı bizim gibi kiracıların başına..bi evimiz olur bizimde inş...
,çok güzel bir eviniz var zevkinize hayran kaldım :)
böyle güzel evleri görünce benimde ev döşeyesim geliyor:)
canım evin bir harika,tam benim beğendiğim,düşündüğüm,istediğim renkler,tonlar müthiş...
ağız tadıyla oturun inşallah güsel günlerde,bebişini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım![]()
bir mor aşığı olarak evine bayıldıgımı söyleyebilirim![]()
![]()
Harika bir uyum olmuş.Muhteşem görünüyor.İyi günlerde oturun.
çok güzel döşenmiş herşey özenle seçilmiş...güle güle oturun
Salon ve yatak odanin her bir ayrintisi cok guzel olmus. Mutfak dolaplari senin secimin degil sanirim, oyle olsaydi mikrodalga ve tv yi farkli yerlestirirdin diye dusunuyorum. Mutfaktaki tv ve giristeki halin farkli formda olsaydi, birde giristeki sifonyerin yerine dresuar secseydin evin tam dort dortluk sanat eseri gibi olurdu. Cok begendim icin boyle detayli yaziyorum. Gule gule oturmani dilerim.
Mobilyalarin harika, yatak odasi takimin ve salon koltuklarin enfes.
ben sadece salonda ki sehpayi ve tv ünitesini koltuklara yakistiramadim.
onlarin tarzi modern, koltuklarinin ki avangard ve klasik. uyumsuz olmus bence.
yatak basin harika bi secim...
aslında koltukların mekanzmaları ve gümüş ayakları görünümleri sporlaştırıyor diye umuyordum ama yine de teşekkürr ederimm..
Güle güle oturun insallah...
Canım en başta güle güle oturun inşallah..Yemek odana bayıldım tek kelimeyle harika..Yatak odan da tam benim istediğim gibi beyazz:) Oturma grubu olarak ben de köşe istiyorum ama onu da beyaz olsun istiyorum bakalım...Mutfağın ve banyon da çok hoş harika olmuş.:))
çok şık ve zekli şahaneymiş güzel günlerde oturun emi[/QUs
sizin de nickinizzzz :))) çok da severim yavhuu:) çok teşekkürlerr..
çok şık ve zekli şahaneymiş güzel günlerde oturun emi[/QUs
sizin de nickinizzzz :))) çok da severim yavhuu:) çok teşekkürlerr..
ay bu sitede beni yemek isteyen ne çok hatun var
![]()
çok güzel olmuş güle güle oturun
özellikle salonuna bayıldım![]()