Çileden çıktım tanınmaz hale geldim :( kaynana, kayınbaba ve damat üçlüsü

Düğün ne zaman? Yaza ya da sonbahara ise gözlemlemeye vakit olur.

Çok teşekkür ederim..

Çok teşekkür ederim..
O paragoz diyenler tahminim erkek anneleri ya da erkek kardeşlerini evlendirmiş görümceler insanın başına gelmeyince bilmiyor tabi.. Ben her zaman derim evladım olsa ve onun için varim yoğum onun olsun ben kimin için yaşıyorum derim.. kaldıki evladım yok daha.. kıza üzüldüm açıkçası ve ailesinede..en iyisini istemek onların ve kızın da en büyük hakkıdır. en güzeli olmalı imkanları elverdigince tabiki.. yok öyle "ben karışmam kendileri hallettsın alsınlar" diyip ellerini gobeklerinin üstüne koyup kenara çekilip oturmak! yeri gelince onlarin beklentileri dünyaları aşar ama!!!

Sizde ona göre davranın madem öyle ayrımcılık yapılıyor..

nişanlınızın sevgsinden emin olmanız ailesininde söylediklerinin arkasında durmayıp istikrarsız oluşu sizi ve ailenizi şımartmış biraz sağ duyulu davranın ne siz biz yapıyoruz diye hırs yapın nede onlar yapamıyoruz diye ezilsin orta yol bulunmalı buda size bağlı seviyorsan kabul edeceksin sevmiyorsanda kimseyi oynatma şimdiden aileye düşman olmak hiç şık olmamış

Annen ve baban ne diyor? böyle durumlarda onlar daha iyi gözlem yapıyor
Babamlar çocuğu seviyordu zaten eğer annemi aramasaydı annemin fikri ayrılmam yönündeydi çünkü samimiyetini göstermiş ona hissetmiş annem..

Aynen öyle..

Sizde ona göre davranın madem öyle ayrımcılık yapılıyor..
Ben şu an bekliyor ve izliyorum. Ne yapacağımı diyeceğimi de bilemiyorum çünkü kıskanıyor diyecekler. Çok üzülüyorum bazen de acaba haksız yere mı kızıyorum diye düşünüyorum.kendimle çelişiyorum yani.Kaynımla eşimin işi ortak gelirde fark yok babalarının işi. Ben sıradan bir ailenin kızıyım. Eltim aşırı zengin lüks semtte yaşıyor lüks arabası var falan. Ona öyle düğün olması düşünülmesi normal mi diyorum bazen of sizce ?

Normal degil canim ama olan olmus yapilabilecek seyler sinirli. Bundan sonra sana kim ne kadar iyiyse ona o kadar iyi olursun. Bir gr fazla degil. Acikca yuzlerine soylesen kiskanc derler sana.

Öööfff okuyamayamadım vallahi..Bizi kv kp öpsün de başına koysun 2 bilezikle düğün yaptılar.

Keşke bende kv de kpden durduk yere hakaret işitmeseydim, herşeyimize karışıp durduk yere yuvamızın hızurunu bozmasalardı bir bucuk sene bu sorunlarla evlilik yaşamayıp gözyaşı dökmeseydimde bütün herşeyi onlar degilde kocam yapsaydı ama huzurlu olsaydık ne kdar isterdim o güzel zamanlarımızı böyle harcatmamayı. Borcumuzu on sene sırt sırta verir öderdikte bu kdar yıpranmazdık

Babamlar çocuğu seviyordu zaten eğer annemi aramasaydı annemin fikri ayrılmam yönündeydi çünkü samimiyetini göstermiş ona hissetmiş annem..
Bizde de sizinkine kısmen benzer bir olay olmuştu. annemler nişanda günlük kullanım için ince bir set istedi. cevap olarak bizde iki kere set takmak yok dediler ki dediğim set 1200 falan tuttu yani lafı edilecek bir şey degil. Bende senin gibi çok bozuldum ve annemlere karşı mahçup oldum. Sonra eşimle biraz gerilmistik. dedim bunları ben para koparmak için istemiyorum. ama alınmazsa hem size hem bize laf gelir. kötü niyetli insanlar çok ve sevmesende düğüne çağırmak zorunda kalıyorsun. sonunda eşim beni haklı buldu. sorun çözüldü. sanki senin nisanlin da benim eşim gibi olmuş. bizimki hayırlı sonuçlandı. umarım sizinki de öyle olur.

Babam inada bindirdi beni üstün gördüğü için.
Yapmazlarsa o düğüne gelmem diyor.
Ama bence yanlış ben alttan aldım zaten babam sen dul musun diyor kendini ezdirme alttan alma diyor.
Dul olunca noluyo. Düğün olmuyo takı takılmıyomu. Her istedigi yapılmıyomu. Ne biçim cümleler kuruyosunuz yaa

Valla bu anlattiklarinizla ben damada acıdım maşallah cin gibisiniz birazda para göz geldiniz bana siz bence ayrılin daha paralı bi koca birde sapsız üzüm bulun

ay çok maddiyat temalı daral geldi okuyamadım kusura bakmayın. iki insan birbirini seviyorsa, bir evin tek kızıyım en birinci düğün benim olmalı diye tutturmamalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…