- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak canım nişanlımında bi tarafları ayrı oynuyor ki ailesi kendini şirin gösterip oğluna baskı yapıyorlar. Nişanlım ailesine 12 binle düğün mü olur, sizin yaptığınız iş mi filan demiş. Bunu bana söyledi. Çocuğun kredi çekmesini istemiyorum çünkü söz verildi onu yapacaklar. Benimde bir gururum var ve nişanlımı borç altına sokmam sokturmam !Hem bıktım artık aileler karışmasın kendimiz yapalım düğünümüzü demişsiniz, hem de nişanlınıza kredi çektirtmiyorsunuz. Peki nasıl olacak bu düğün?
Bastan sona kadar haklisin sekerim.
İnsalrn umutlariyla hayalleriyle oynuyorlar.
Emin ol sen paragoz degilsin sadece gordugunun gerisinde olmak istemiyorsun.
Senin hataan senden daha ezik ve maddi durumu kotu birini bulman. Allah yardimcin olsun canm.
Allah gonlune gore versin.
Bak canım nişanlımında bi tarafları ayrı oynuyor ki ailesi kendini şirin gösterip oğluna baskı yapıyorlar. Nişanlım ailesine 12 binle düğün mü olur, sizin yaptığınız iş mi filan demiş. Bunu bana söyledi. Çocuğun kredi çekmesini istemiyorum çünkü söz verildi onu yapacaklar. Benimde bir gururum var ve nişanlımı borç altına sokmam sokturmam !
Paşa paşa yapacaklar. Nişanlımda en son sinirlendi ve eğer yapmazlar arabamı satıp bu düğünü ben yaparsam sen haklı çıkacaksın dedi.
Ailesi yapacak şuan ama benimde burnumdan getiriyor. Bugün geldi mi İstanbul'a gelmedi mi bilmiyorum çok tavırlı başta düzeliyor sonra tavır yapıyor ve ben dayanamıyorum artık bu hareketlerine.
Sizin dediğiniz olacak düğün yerini seçeceksin ve hemen dönücem diyor. Cevap bile vermedim, arayıp sormuycam. Cidden bir yerleri böyle havada.
Gerçekten seviyorsa başıma kalkmaz söz verdiler çünkü. Ama yapamayacaksa söyledim yol açık ben artık kimsenin nazını çekemem dedim..
Onlar kim benim evliliğime karışacak unutma tatlım kadının fendi erkeği yendi. :)Bak canım,
Aile niye ilk başta 12 bin dedi? Güçleri bu kadarına mı yetiyor? Yani birkaç eşyanızı alıp düğününüzü yapıp kenara mı çekileceklerdi? Bu kadarını mı yapabiliyorlar anca? Eğer sadece buna güçleri yetiyorsa daha neyi kurcalıyorsun? Söz verdiler yapacaklar diyorsun, ne yaptın da söz vermek zorunda kaldılar acaba? Böyle burada yaptığın gibi tehdit mi ettin koca koca insanları? Evlenmeyi bilen, düğününü de yapar. Kapı orada diyorsun, o anne baba da oğluna nişan attırıp sana kapı orada diyebilirler dikkat et. Veya düğününü yapıp sonra burnundan getirebilirler. Unutma ki kız evinin nazı düğün bitene kadardır. Düğünün ertesi gününden itibaren onların borusu ötmeye başlayacak ta ki ömrünün sonuna kadar. Evliliğinde huzur yüzü göstermezler. Çok çekersin bu kafayla. Tamam mı canım?
Onlar kim benim evliliğime karışacak unutma tatlım kadının fendi erkeği yendi. :)
Geldiğinde ne yapayım aramadım indin mi diye soğuk olmayı düşünüyorum.Marlin bu kadar buyuk konusmusken eger gelirse sakin geri adim atma.
Sanki geri adim atmaya baslamissin gibi ailen ve sen .annen niye ariyoki onu.
Bi kere o yuzu verirseniz onlarda diyecekki haaa biz demekki geri dursak onlar pesimizden koscak.
Bastan yanlis yaptiniz .hic boyle buyuk konusmuyacaktiniz yok biter kapi orda.
Dedigim gibi geri adim atma.
Ben yinede sizin evliligin pek normal olcagini dusunmuyorum.
Nisanlin ikilemde kaliyor.
Yarin evlenince bunlarinda acisini cikarir.
Ailesinin lafindan cikmaz.
Hem nisanli bi insan bide boyle tartismalar varken iki arada bi derede niye ailem bizle yasar ilerde diye soruyo ki.
Bence seninle ilgili kafasinda artik oturmayan ve dusunduren seyler var.
Hic yuz goz olma daha nisanlisin bitir.
Hersey gelir gecer.
Evlendigin de bu sorunlarin bin katini yasarsin ozmn daha yipratici.
Sanslisin ki suan goruyosun gelecekte neler bekledigini seni.