• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çileden çıktım tanınmaz hale geldim :( kaynana, kayınbaba ve damat üçlüsü

Allah damada ve ailesine sabır versin. Padişahın kızısın galiba. Onların yerinde olsam anında bitiririm bu işi. Iyyyyy

Çok iyi anlıyorum sizi insan kırılıyor böyle iyi düğün denince umutlanıyor. Bana da aynısı dendi sonuç dandik bir düğün şimdi zengin bir eltim olacak kız zengin ona salon düğünü olmazmış denmeye başladı bunları dile getirince kıskanç paragöz deniyor. Herkes düğünü en güzeli olsun ister. Benim ailem bir şeye karışmadı karışsa ortalık sizinki gibi karışırdı hep sustum bir şey söylemedim her şeyin en basiti yapıldı ama aynı insanlar işine gelince şu an lüks düğün lafını yapıyorlar. Salla gitsin o dönemlerdeki kırgınlıklar unutulmuyor hiçbir Zaman

Ayrıca kendi düğününü yapamayacak olan, ayakları üstünde duramayanlar kendilerine yapılan düğüne razı gelmeli. Bu ne ya.. Daha iyisini birlikte yapın o Zaman. Evlenecek çiftlerin aileye yüklenmesine gıcık oluyorum!!!!

Vala ben anlayamıyorum. Utanırım ben ailemden ya da karşı tarafın ailesinden bişey istemeye. Kazık kadar olmuşum, evlenmeyi biliyorum ama kendim yapmıyorum. Başkasına yüklüyorum. Pesss.

ben kesinlikle adama acıdım sen paragözsün diyenlere katılmıyorum. aynı şey benimde başıma geldi. anneme gelip biz düğünü dört dörtlük yapacaz şöyle olacak böyle olacak diye yüksekten attılar şimdi elde var sıfır. madem düğün yapacak paraları yok kalkışmayacaklar böyle bi işe. ha çocuk paramız yok bekleyelim düğün için demiştir sen hayır evlenecez demişsindir orda hatalısın derim. ama gelip babana tek oğlumuz öyle güzel olacak böyle şahane olacak diyorlarsa yapacaklar.
kim elden ayaktan düşer bilinmez. kocama bakmak boynumun borcudur ama kv kp zahmet olmazsa kızları da baksın. kocam evlatsa kızlarıda evlat. sen burda böyle dediklerine bakma iki gün sonra kendi başlarına gelsin bak hepsi nasıl aslan kesilip kükrüyor. ama nişanlının ana kuzusu oluşunu iyi düşün. evlendikten sonra alttan almıyorlar annelerini melek görüyorlar.

Ben evimde mutsuzum ama olsun düğünüm şatafatlı oldu.

İnşallah nişanlınız sizden ayrılır.

Bastan sona kadar haklisin sekerim.
İnsalrn umutlariyla hayalleriyle oynuyorlar.
Emin ol sen paragoz degilsin sadece gordugunun gerisinde olmak istemiyorsun.
Senin hataan senden daha ezik ve maddi durumu kotu birini bulman. Allah yardimcin olsun canm.
Allah gonlune gore versin.

Hem bıktım artık aileler karışmasın kendimiz yapalım düğünümüzü demişsiniz, hem de nişanlınıza kredi çektirtmiyorsunuz. Peki nasıl olacak bu düğün?

Hem bıktım artık aileler karışmasın kendimiz yapalım düğünümüzü demişsiniz, hem de nişanlınıza kredi çektirtmiyorsunuz. Peki nasıl olacak bu düğün?
Bak canım nişanlımında bi tarafları ayrı oynuyor ki ailesi kendini şirin gösterip oğluna baskı yapıyorlar. Nişanlım ailesine 12 binle düğün mü olur, sizin yaptığınız iş mi filan demiş. Bunu bana söyledi. Çocuğun kredi çekmesini istemiyorum çünkü söz verildi onu yapacaklar. Benimde bir gururum var ve nişanlımı borç altına sokmam sokturmam !
Paşa paşa yapacaklar. Nişanlımda en son sinirlendi ve eğer yapmazlar arabamı satıp bu düğünü ben yaparsam sen haklı çıkacaksın dedi.
Ailesi yapacak şuan ama benimde burnumdan getiriyor. Bugün geldi mi İstanbul'a gelmedi mi bilmiyorum çok tavırlı başta düzeliyor sonra tavır yapıyor ve ben dayanamıyorum artık bu hareketlerine.
Sizin dediğiniz olacak düğün yerini seçeceksin ve hemen dönücem diyor. Cevap bile vermedim, arayıp sormuycam. Cidden bir yerleri böyle havada.
Gerçekten seviyorsa başıma kalkmaz söz verdiler çünkü. Ama yapamayacaksa söyledim yol açık ben artık kimsenin nazını çekemem dedim..

Amin canım inşallah..
Bastan sona kadar haklisin sekerim.
İnsalrn umutlariyla hayalleriyle oynuyorlar.
Emin ol sen paragoz degilsin sadece gordugunun gerisinde olmak istemiyorsun.
Senin hataan senden daha ezik ve maddi durumu kotu birini bulman. Allah yardimcin olsun canm.
Allah gonlune gore versin.

Sakın tavrından vazgeçme. Su kurnazlığı karşı tarafın yaptığı. Yerse yapıp zarflıyolar yemiyorsun geri vites yapıyorlar. Olursa olur olmazsa olmaz napıcaksın

Yok yüzüğü atacakmış yok bilmem ne bana dün bunları söylüyor. Annem aradı ara düzelsin konuşmak için açmadı. Anneme mesaj atmış anne özür dilerim şuan hiç iyi değilim psikolojik olarak ben sizi ararım. Bunu yazmış.
Hayır ne oluyor yani ? Bir düğün yapılacak ne bu ya sanki evlenmek için evleniyor söyledim ona kapı orda umrumda değil diye. Ben onun için sevgim için ona neler yaptım anlatsam roman olur..
E o ve ailesi taşın altına elini koysun bir zahmet..
Nişanlım yapmam istiyor bence o annesi ve ablaları bir dolap döndürüyor çocuk kredi çekmeyecek düğün bunlara kaldı ya havadan uçtular ya..
Bi düzeliyor sonra Yok gururum kırıldı Yok şu yok bu.

Bak canım nişanlımında bi tarafları ayrı oynuyor ki ailesi kendini şirin gösterip oğluna baskı yapıyorlar. Nişanlım ailesine 12 binle düğün mü olur, sizin yaptığınız iş mi filan demiş. Bunu bana söyledi. Çocuğun kredi çekmesini istemiyorum çünkü söz verildi onu yapacaklar. Benimde bir gururum var ve nişanlımı borç altına sokmam sokturmam !
Paşa paşa yapacaklar. Nişanlımda en son sinirlendi ve eğer yapmazlar arabamı satıp bu düğünü ben yaparsam sen haklı çıkacaksın dedi.
Ailesi yapacak şuan ama benimde burnumdan getiriyor. Bugün geldi mi İstanbul'a gelmedi mi bilmiyorum çok tavırlı başta düzeliyor sonra tavır yapıyor ve ben dayanamıyorum artık bu hareketlerine.
Sizin dediğiniz olacak düğün yerini seçeceksin ve hemen dönücem diyor. Cevap bile vermedim, arayıp sormuycam. Cidden bir yerleri böyle havada.
Gerçekten seviyorsa başıma kalkmaz söz verdiler çünkü. Ama yapamayacaksa söyledim yol açık ben artık kimsenin nazını çekemem dedim..

Bak canım,

Aile niye ilk başta 12 bin dedi? Güçleri bu kadarına mı yetiyor? Yani birkaç eşyanızı alıp düğününüzü yapıp kenara mı çekileceklerdi? Bu kadarını mı yapabiliyorlar anca? Eğer sadece buna güçleri yetiyorsa daha neyi kurcalıyorsun? Söz verdiler yapacaklar diyorsun, ne yaptın da söz vermek zorunda kaldılar acaba? Böyle burada yaptığın gibi tehdit mi ettin koca koca insanları? Evlenmeyi bilen, düğününü de yapar. Kapı orada diyorsun, o anne baba da oğluna nişan attırıp sana kapı orada diyebilirler dikkat et. Veya düğününü yapıp sonra burnundan getirebilirler. Unutma ki kız evinin nazı düğün bitene kadardır. Düğünün ertesi gününden itibaren onların borusu ötmeye başlayacak ta ki ömrünün sonuna kadar. Evliliğinde huzur yüzü göstermezler. Çok çekersin bu kafayla. Tamam mı canım?

Bak canım,

Aile niye ilk başta 12 bin dedi? Güçleri bu kadarına mı yetiyor? Yani birkaç eşyanızı alıp düğününüzü yapıp kenara mı çekileceklerdi? Bu kadarını mı yapabiliyorlar anca? Eğer sadece buna güçleri yetiyorsa daha neyi kurcalıyorsun? Söz verdiler yapacaklar diyorsun, ne yaptın da söz vermek zorunda kaldılar acaba? Böyle burada yaptığın gibi tehdit mi ettin koca koca insanları? Evlenmeyi bilen, düğününü de yapar. Kapı orada diyorsun, o anne baba da oğluna nişan attırıp sana kapı orada diyebilirler dikkat et. Veya düğününü yapıp sonra burnundan getirebilirler. Unutma ki kız evinin nazı düğün bitene kadardır. Düğünün ertesi gününden itibaren onların borusu ötmeye başlayacak ta ki ömrünün sonuna kadar. Evliliğinde huzur yüzü göstermezler. Çok çekersin bu kafayla. Tamam mı canım?
Onlar kim benim evliliğime karışacak unutma tatlım kadının fendi erkeği yendi. :)

Marlin bu kadar buyuk konusmusken eger gelirse sakin geri adim atma.
Sanki geri adim atmaya baslamissin gibi ailen ve sen .annen niye ariyoki onu.
Bi kere o yuzu verirseniz onlarda diyecekki haaa biz demekki geri dursak onlar pesimizden koscak.
Bastan yanlis yaptiniz .hic boyle buyuk konusmuyacaktiniz yok biter kapi orda.
Dedigim gibi geri adim atma.
Ben yinede sizin evliligin pek normal olcagini dusunmuyorum.
Nisanlin ikilemde kaliyor.
Yarin evlenince bunlarinda acisini cikarir.
Ailesinin lafindan cikmaz.
Hem nisanli bi insan bide boyle tartismalar varken iki arada bi derede niye ailem bizle yasar ilerde diye soruyo ki.
Bence seninle ilgili kafasinda artik oturmayan ve dusunduren seyler var.
Hic yuz goz olma daha nisanlisin bitir.
Hersey gelir gecer.
Evlendigin de bu sorunlarin bin katini yasarsin ozmn daha yipratici.
Sanslisin ki suan goruyosun gelecekte neler bekledigini seni.

Marlin bu kadar buyuk konusmusken eger gelirse sakin geri adim atma.
Sanki geri adim atmaya baslamissin gibi ailen ve sen .annen niye ariyoki onu.
Bi kere o yuzu verirseniz onlarda diyecekki haaa biz demekki geri dursak onlar pesimizden koscak.
Bastan yanlis yaptiniz .hic boyle buyuk konusmuyacaktiniz yok biter kapi orda.
Dedigim gibi geri adim atma.
Ben yinede sizin evliligin pek normal olcagini dusunmuyorum.
Nisanlin ikilemde kaliyor.
Yarin evlenince bunlarinda acisini cikarir.
Ailesinin lafindan cikmaz.
Hem nisanli bi insan bide boyle tartismalar varken iki arada bi derede niye ailem bizle yasar ilerde diye soruyo ki.
Bence seninle ilgili kafasinda artik oturmayan ve dusunduren seyler var.
Hic yuz goz olma daha nisanlisin bitir.
Hersey gelir gecer.
Evlendigin de bu sorunlarin bin katini yasarsin ozmn daha yipratici.
Sanslisin ki suan goruyosun gelecekte neler bekledigini seni.
Geldiğinde ne yapayım aramadım indin mi diye soğuk olmayı düşünüyorum.

Artık şu paragöz demenize sıkıldım.. düşünmediğim şeyleri bana lanse etmeyin, rica ediyorum.
Karşı taraf samimi değil yolunacak kaz olarak görmeye çalışıyor ve nişanlıma başka bana başka ikiyüzlü davranıyorlar.
Ve böyle hımbıl davranışlar sergilemesi beni kendisinden soğuttu. Ben gerekirse kendi ailemi bile eleştiririm hayatımda her zaman objektif oldum.

Back