Yani durum pozitif demi seviyorum oda beni seviyor ben karşı taraftan bişe beklemek için değil ailem biraz sıkıştırıyor beni senin eksiğin mi var şu mu var bumu var diyip üzülüyorlar ondan aslında benimde bu hırçınlığım..Gerçekten ciddi söylüyorum, karşı tarafın yapacağı belli.
Boşuna kendini de strese sokmaaaa...
Seviyorsan bu adamı , o da yapabildiğini yapsın.Evlenin.
Ailen sana değer veriyorsa madem senin mutluluğun için bazı şeylere göz yumacak.Yani durum pozitif demi seviyorum oda beni seviyor ben karşı taraftan bişe beklemek için değil ailem biraz sıkıştırıyor beni senin eksiğin mi var şu mu var bumu var diyip üzülüyorlar ondan aslında benimde bu hırçınlığım..
Çok teşekkür ederim..Ailen sana değer veriyorsa madem senin mutluluğun için bazı şeylere göz yumacak.
Nişanlın tarafından da bunu hissediyorsan sıkıntı yok.
Durum aynen bu.. ölçüsüz olmam ise çocuk ruhlu oluşum ve tez canlıyım birazBence biraz insaflı yorumlar yapabilirsiniz. Şimdi anladığım; nişanlının ailesinin durumu ortalama olarak iyi. Nişanda gereğinden ve sizin ailenizden daha düşük takılar taktılar. Kızlarını evlendirirken epey yardımcı olmuşlar. Oğullarına herşeyini kendin yap kredi çekin birlikte ödeyin diyorlar. Ellerini tek oğlum diye direttikleri oğulları için taşın altına koymuyorlar ama orda burda külhanbeylilik yapıyorlar şöyle yapıcam böyle yapıcam diye. Evet çok makul bir davranış olarak görmedim ama sizin tepkinizde ölçülü değil. Haksızsınız demiyorum ölçüsüz. Birlikte yaşama hususuna gelince ben de şahsen istemezdim. Sırasıyla bakılmalı tek çocuğa yüklenmek haksızlık. Kaldıki damat yük çekmez ama geline çokta güzel yüklenilir!
Evet çok iyi anladım :)) tamam teşekkürler aslında evlilikten korkuyorum biraz tamam onu çok seviyorum ama benle annesi arasında kalacak ve ben üzüleceğim diye korkuyorum.Şunu söyleyeyim. Ailesinin niyeti nedir bilmiyorum. Ama paraları olduğu halde oğulları için bile kıyamıyorlarsa çok ta iyi değildir diye düşünüyorum. Asla nişanlın bunu senin gördüğün gibi görmeyecek. Nasış davranman gerektiğini de zaman gösterir bence. Hissettiğin gibi davranmalısın ne az ne fazla. Biz ne desek boş. Seni anlayabilme sebebimse eşimin ailesi karun kadar zengin olmasına ragmen sırd daha ucuz diye cumareti sabah düğün yapmıştı. Cumartesi sabah anlatabiliyor muyum. Hemde eşimle ben sürekli güzel mekanlar bakmamıza ragmen sıradan bir düğün salonunda. Ama inan ben hiç bir zaman sorun etmedim tartışmadım bu yüzden eşimle (kaynanama hala öfkeliyim o ayrı) ve su an çokta saçma geliyor düğünler gösterişler önemli olan düğünden sonraki hayatınız. Aile onun ailesi. Siz onu değiştiremezsiniz o da ailesini. Biraz göz yumun eksilere. Kimse mükemmel değil. Evli oğluna kız ayarlayan kaynananalr bile gördü bu forum :)) umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi.
Nasıl mesela ? Öyle bir durum yok ama tabi kendi ailesinin bu durumunun farkında çaktırmıyor. Bu arada benim ailemi çok sever özellikle annemiSiz nişanlınızı ezdirmemekten bahsediyorsunuz ama asıl kendi ailenize karşı ezdirmişsiniz. Düğün parası muhabbeti, mobilyalar, altınlar, üst kadro olayı vs. Çoktan ezilmiş o çocuk
Aile sebebiyle tartışmalar kavgalar sorunlar bir çok evlilikte oluyor. Mühim olan bunlara karşı tutumlarınız. Arada kalmaksa kalacak, kavgaysa edilecek, laf sokmalar dinlenilip kocanın agzından burnundan getirilecek (o söylemiş gibi) yani bunlar evliliğin en olağan kabul edilen seyleri. hangimiz sevmedik çılgınlar gibi :))Evet çok iyi anladım :)) tamam teşekkürler aslında evlilikten korkuyorum biraz tamam onu çok seviyorum ama benle annesi arasında kalacak ve ben üzüleceğim diye korkuyorum.
Bazen ben çok masum diğerleri böyle canavar gibi geliyor sanki bu mutluluğum bozulacak gibi
sizce kizin babasinin yaptiklari ilerde hora gecermi bence gecmez.Ailen sana değer veriyorsa madem senin mutluluğun için bazı şeylere göz yumacak.
Nişanlın tarafından da bunu hissediyorsan sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?