Aynen 2 tarafta oyle birinin gereksz daha olmams yasanmams seylere snrlenmesi para muhabbeti dger taraftan damadin alttan altan annmler hasta olunca bze gelir demesi. Smdiden neyin pazarligi bu .herkes hasta olabilir.bakalim sen okadar yasayacakmsn .annenin babann hastalndgini dusunene kadar.srayla degil bu isler .kimin kime dusecegi bskacagi belli olmazne siz samimi geldiniz ne nişanlınız. iki taraf da birbirinin başını çok ağrıtacak belli ki.
bi de nerde bu tip konu açan kadın var hemen 'parasında pulunda değilim' diye ekleyiveriyor.
Canım kimse kabul etmz sürekli bakmayiki şuan öyle bişey yok zaten sanrm sen diğer konuları cozebilirsen ve mutlu olacağına inaniosan sürdür ama yok olacak gibi değilse daha fazla yipranmayn benceHer şey ortada ve açıkçası soğudum. Seviyor çok şey atlattım ama tek erkeğim ailem diye maço tavırları bana empoze etmesi sinirime gidiyor. Sürekli bende kalamaz yani 2ay ben 2 ay diğer kızları bakar geçer kenara..
Trip atarak üste çıkmaya çalışmış. sizin özel hayatınız ve düzeniniz olmayacak mı? benim anne ve babam da bizimle yaşarsa kabul ediyorum deseniz ne tepki verir acabaNişanlım diyor ki şimdiden bunu söylüyorsan hiç bakmazsın. Bende dedim ki konuyu açan sensin alttan ayar mı veriyorsun. Tamam bu konu kapansın bişe istemiyorum dedi.
yani istesende bakamazsın ki gönül rahatlıhıyla kadın hayatına belki 30 yasından sonra girdi o esinin annesi sein hicbiseyin yani arada sırada görüsürsün o kadarbakmaklada yukumlu degilsin cnm herkez kendi annesine baksın
Saçma yani gerçekten saçma bende bekarım ve bekar birçok kadın var burda senin gibi düşünen herkse hakaret bu allah bizi böyle aileler den korusun diyelim bize o zmanÇok acımasızca ama susuyorum klavye kabadayıları diyorum ben böylelerine :)
Gerçekten mi !Evlenince üzer bu adam seni. Bence senin maddiyatın için evleniyor seninle.kendi seviyende birini bul
Valla ilk yorumları okudum sadece elestrlmissnZ ama ben sizi haklı buldum yapmayacklrsa en baştan soyleselerms önce havamizi atalım snr yapmasakta olur dügünü nasl olsa kredi çeker yaparlar yaslanncada gelin bize bakar gibi bsy olmuş ne diymki sizi haklı buldm
Öyle hissettim ve seni haklı buldum bu konuda. Aile olarak ailene denk birini bulman senide ailenide daha mutlu eder. Evlenince burnundan getirir bu adamGerçekten mi !
Valla son yazacagim sudur
Bir evin bir kizi olarak maddi hic bir zorluk cekmeden ana baba gulu olarak buyumussun her istediginide almissin yapmissin muhtemelen ana evinde prensesler gibisin
En ufak seyde sinirlenmen sinir krizi gecirmen zorluklarla cok basedemeyecegini gosteriyor maddiyatada takiliyorsun her ne kadar derdim para degil desende
Bu cocuk dengin degil SEN mutlu olamazsin sevginde asmaya yetecek kadar buyuk gorunmuyor evlilik bu yapbozda degil ilerde pisman olacagina simdi 2,3 ay uzulursun gecer
Dengini bul oda dengini bulsun ikinizde mutlu olun
Konuyla alakası yok da siz çok yakın bir zamanda mı evlenmiştiniz? Öyle hatırlıyorum sanki. Bebiş hayırlı olsun bu aradaSizin bu "babam cok zengin" tavirlariniz nisanlinizi icguveysi biri haline getirmis. Haliyle cocukta her seyi ailesine yaptirmadan kendini kanitlamaya calisiyor, siz ve ailenizden korktum valla nasil bir maddiyatcilik tovbeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?