• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çileden çıktım tanınmaz hale geldim :( kaynana, kayınbaba ve damat üçlüsü

ne siz samimi geldiniz ne nişanlınız. iki taraf da birbirinin başını çok ağrıtacak belli ki.

bi de nerde bu tip konu açan kadın var hemen 'parasında pulunda değilim' diye ekleyiveriyor.
Aynen 2 tarafta oyle birinin gereksz daha olmams yasanmams seylere snrlenmesi para muhabbeti dger taraftan damadin alttan altan annmler hasta olunca bze gelir demesi. Smdiden neyin pazarligi bu .herkes hasta olabilir.bakalim sen okadar yasayacakmsn .annenin babann hastalndgini dusunene kadar.srayla degil bu isler .kimin kime dusecegi bskacagi belli olmaz

Her şey ortada ve açıkçası soğudum. Seviyor çok şey atlattım ama tek erkeğim ailem diye maço tavırları bana empoze etmesi sinirime gidiyor. Sürekli bende kalamaz yani 2ay ben 2 ay diğer kızları bakar geçer kenara..
Canım kimse kabul etmz sürekli bakmayiki şuan öyle bişey yok zaten sanrm sen diğer konuları cozebilirsen ve mutlu olacağına inaniosan sürdür ama yok olacak gibi değilse daha fazla yipranmayn bence

Nişanlım diyor ki şimdiden bunu söylüyorsan hiç bakmazsın. Bende dedim ki konuyu açan sensin alttan ayar mı veriyorsun. Tamam bu konu kapansın bişe istemiyorum dedi.
Trip atarak üste çıkmaya çalışmış. sizin özel hayatınız ve düzeniniz olmayacak mı? benim anne ve babam da bizimle yaşarsa kabul ediyorum deseniz ne tepki verir acaba :confused:

Yazını ve ilk yorumları okudum bende seni kısmen haklı buldum sonuçta onlarda açık açık söylesin ,bunlar ilerde evlilikte problem olacak durumlar ,biz 7 sene sonra kv ile düğünde takılan altın tartışmasını yaşadık maalesef olmuyor olmuyor yani :(( belliki nabzınızı ölçmüşler yemeyince geri çekilmişler verdiğiniz tepkiler evet benim gibi 19 unda evlenmiş körpe geline göre aşırı gelsede bence gayet yerinde !evlenince yapacağına şimdi yap tartışmasını en azından vaktiken yol ayrımına gitmen kolay olur.bunları sana 3 görümcenin üstüne olan tek oğlanla evlenmiş mağdur gelin olarak yazıyorum!KUŞ DENGİNLE UÇ!!

Dünya meselelerine günlük işlere takılıp kalmışsın aşırı bir görgüsüzlük çiğ bir zenginlik sezdim ben.

Bizim maddi durumumuz da gayet iyi ama binlerce lira elalem pespembe giyinsin iğrenç iğrenç müzikler çalsın varoşluk aksın diye düğüne bayılmam. Hele üç kuruşun sevgilimle aramı bozmasına hiç izin veremem.

Bizim türk insanında çok paraya kalitesizlik satın alma ezikliği var. Hep bi eğreti duruyor düğünü de nişanı da. Nişan kıyafeti adı altında iğrenç pullu pullu tüllü kabarık cırt pembe kıyafetlere binlerce lira bayılıp sonra nişanlısıyla para yüzünden kavga etmeye pek bayılıyorlar. Zamanında yaşayamadıkları giyemedikleri parlak, renkli ne varsa o günden çıkarıyorlar acısını. Bi kere de "bunlar iki saatlik boş işler, şık sade bir düğün yapalım sonra o iki saat akraba eğlendireceğin parayla bir uzak doğu gezeyim, kültür gezisi yapayım, iki fakir doyurayım" yok. Hele bu tip para gözlerde ayarı olmuyor varoşluğun paçalardan akıyor kimse kusura bakmasın.

Adam senin her kaprisini çekmiş, yol vermişsin düzeltmeye çalışmış, hala afra tafra. Çok paranız varsa ezdirme koca adayını herşeyini sen yap. Sonra evlilikte muvaffak olursunuz. Bu şekilde çok konu açarsın buraya kızlar kocamı ezdim ezdim yıllarca şimdi bana kinli diye.

Tanrı beni bu günlük gösterişlerden ucuz zenginliklerden ve yozluklardan korusun. Olgun ve dingin bi insan olmamı sağlasın.

Hakli noktalarin var bence ama nisanlinla diyalogkarin bana cok yanlis geldi

Ailesine bakmak istemeyebilirsin. Her konuda kv oturulmaz evlilik biter yorumlari yapiliyor sizi bu konuda elestirmisler tuhaf buldum.

Nisanliniz size bunu sorunca ki tepkinizi asiri buldum. Tel firlatip sinir krizi gecirmek falan. Bide bu kadar kolay mi sinir krizi geçiriliyor merak ediyorum doğrusu???

Nisanliniza evlilim hayatinda istemediginiz temel seyleri kriz gecirerek degil konusarak anlatmalisiniz. Bu sekilde onun gercek dusuncesini ogrenip dogru karar verebilirsiniz. Yoksa nisanliniz simdi size tamam der evlendikten sonra fikrim degisti derse iste o zaman buyuk sorun olur.

Dugun konusunda aile belki senin ailen zengin diye yapamayiz edemeyiz demis olabilirler. Sonra nisanlinla sen oturup karar verebilirdiniz tartisma bagiris bosuna.

Inan dugunde harcanan para bosuna onemli olan mutlu huzurlu gecmesi. Koyde hayvn bakiyorlar demissin ne kadar zor ve emek ister. Kac yasinda insanlar dugun yapmaya gucleri yetmeyebilir soyleyememis olabilirler. Daha uyg bir dugun yapardiniz.

Valla son yazacagim sudur
Bir evin bir kizi olarak maddi hic bir zorluk cekmeden ana baba gulu olarak buyumussun her istediginide almissin yapmissin muhtemelen ana evinde prensesler gibisin
En ufak seyde sinirlenmen sinir krizi gecirmen zorluklarla cok basedemeyecegini gosteriyor maddiyatada takiliyorsun her ne kadar derdim para degil desende
Bu cocuk dengin degil SEN mutlu olamazsin sevginde asmaya yetecek kadar buyuk gorunmuyor evlilik bu yapbozda degil ilerde pisman olacagina simdi 2,3 ay uzulursun gecer
Dengini bul oda dengini bulsun ikinizde mutlu olun

Kusura bakmayın ama hem paragözsünüz hem saygısızsınız. Madem durumunuz o kadar iyi madem karşı tarafın yaptığını beğenmiyorsunuz o zaman düğünü siz yapın. Erkek tarafı yapmak zorunda diye bi kural yok.

"Sen şunu yaptın ben bunu yaptım" diye laf söz ede ede evlilik mi yürüteceksiniz?

Bence siz nişanlınızı sevmiyorsunuz. Hiç samimi gelmediniz bana. Erkek tarafına şaşırdım ya sizin gibileri el üstünde tutuyorlar bi de.

Yok altın takmamışlar yok bilezik şöyleymiş. Bence siz ayrılın çocuk gidip maddiyata değil mutluluğa önem veren birini bulsun. Utanmıyor musunuz böyle şeylerin lafını ederken??

Taktım ben bu konuya. yarın sınavım var ben forum takip ediyorum :kızgın:

Ablam evlendiğinde damat tarafı 3 gün yemekli düğün yapacağız dediler. hayvanlar kesildi falan. ailenin de durumu yok. bir bildikleri vardır dedik. Sonra o düğünün faturası gelinle damada kesildi. uzunca bir süre borç ödediler. kimse onlardan böyle bir düğün talep etmedi ama onlar olmayan parayla hava atmak için zaten darda olan yeni evlilere ekstra borç çıkararak hakka girdiler. Şimdi bu gelin bu durumu nasıl kabullensin ya da nasıl severek kv kp baksın. benzer durum konu sahibi için de geçerli.

Son düzenleme:
Olay bu kadar basit aslinda. Herkes gorumce, kaynana moduna giriyor nedense birden.
Valla ilk yorumları okudum sadece elestrlmissnZ ama ben sizi haklı buldum yapmayacklrsa en baştan soyleselerms önce havamizi atalım snr yapmasakta olur dügünü nasl olsa kredi çeker yaparlar yaslanncada gelin bize bakar gibi bsy olmuş ne diymki sizi haklı buldm

Birincisi meseleler telefonda halledilmez.. İkincisi madem öyle önem vermiyorsunuz maddiyata, madem durumunuz var düğününüzüde babacığınız yapsın! Elinden gelenin alasını yapan nişanlınızın canını sıkmaya ailesiyle arada bırakmaya gerek var mı_? Bu durumlar böyle çözülmezki.. Meselenizi aranızda çözeceğinize koşa koşa babanıza anlatmanız çok masum gelmedi.. Tam bir kaosa dönüştürmüşsünüz.. Sen beş kuruş ben üç kuruş verdinle olmaz bu işler... Adam daha ne yapsın ki.. Hele oyle atarlanmalar telefon kırmalar dünyada en son yapacağım şey sanırım.. Çocugun sizden çekeceği var..

Gerçekten mi..
Valla son yazacagim sudur
Bir evin bir kizi olarak maddi hic bir zorluk cekmeden ana baba gulu olarak buyumussun her istediginide almissin yapmissin muhtemelen ana evinde prensesler gibisin
En ufak seyde sinirlenmen sinir krizi gecirmen zorluklarla cok basedemeyecegini gosteriyor maddiyatada takiliyorsun her ne kadar derdim para degil desende
Bu cocuk dengin degil SEN mutlu olamazsin sevginde asmaya yetecek kadar buyuk gorunmuyor evlilik bu yapbozda degil ilerde pisman olacagina simdi 2,3 ay uzulursun gecer
Dengini bul oda dengini bulsun ikinizde mutlu olun

Sizin bu "babam cok zengin" tavirlariniz nisanlinizi icguveysi biri haline getirmis. Haliyle cocukta her seyi ailesine yaptirmadan kendini kanitlamaya calisiyor, siz ve ailenizden korktum valla nasil bir maddiyatcilik tovbeeeeo_O
Konuyla alakası yok da siz çok yakın bir zamanda mı evlenmiştiniz? Öyle hatırlıyorum sanki. Bebiş hayırlı olsun bu arada :dondurma:

Back