- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 41
bune ya fıkra gıbı:roflol:
eşim kızıyo gulmenınde bı adabı var bebege bısey olcak ohaaa ya dıyo:roflol::roflol:
ay yok catlayacam ben :roflol:
kayınvalidenin enteresan bir sevme tarzı varmış
feciymiş seninki seli..
ben daha doğurmadığım halde herşeyime karışanlar var ve ben sinir küpü oluyorum anlatıyorum geçende dr dan geldik pazara çıkmıştık çok güzel bi elbise gördük alalım dedik aldık ve eve geldik kaynanam gördü herzamanki gibi bu çok büyük bunu ne zaman giyecek felandı filan ayy ben bi sinir oldum her aldığımza bişey diyo sinirlerimi bozuyo bende allah allah dedim elbte giyer boşa almadık ya eşimde böyle dedim diye bi kavga zaten çok yorgunum bunalmışım oda üstüme gelince iyice ayar oldum kaynanam 2 aylıkken başlıcakmış yemek sularına felan ben vermicem diyorum o ben veririm diyo sanki çocuk anne sütüyle doymıcak ya emzirmeye karşımı almadımki yok kabız oluyomuş çocuk anne sütünden şimdiden karışıyo yani doğurunca ne olucak bilmiyorum kırmakta istemiyorum ama sinirlerimi çok bozuyo ya ondan daha çok düşünüyoruz ama o biz hiçbişey bilmiyoruz sadece o biliyomuş gibi davranıyo ne yapcam bilmem
ayağımı öpme yürümez,
dudağını öpme konuşmaz. kaydirigubbakcemile2
ne cehalet ya anne sütüyle kabız olur mu hiç bebek yuh yani ancak süt az geliyosa yetersiz beslenirse kabız olur esas erkenden vermeye başlarsa yemek sularıu falan o zaman kabız olur manyak mı ne, kızlarrrrrrr bişey diyeyim mi inanın ki çalışsak da çalışmasak da kayınvalidelere aldığımız ettiğimiz harcadığımız para batuyo oğullarının parası gidiyo olarak görüyolar valla, ben buna eminim benimki tutturuyodu çocuğa iyi bişey alınmaz çocuk üstündeki iyi mi kötü mü bilmez zaten küçülüyo ucuzunu al diye bende almıyodum diye kızıyodu bana örnek olmak için çocuğa pazar malı bişeyler alıp duruyo inan ağzı burnu bi yanda, 1 tl etmez, bi de gelniş geçende diyoki çocuğa oda almayacakmışım sade bi kayrola yetermiş zaten kiracıymışız fazla eşyaya gererk yokmuş ödü patlıyo bişey alacam diye bi de ben çalışıyorum yani düşünün artık...
doğumumdan sonra eşimin bir akrabasıyla telefon görüşmesi..
teldeki şahıs: nasılsın, bebek nasıl?
ben : çok iyiyim, her geçen gün hızla iyileşiyorum. oğlum da çok tatlı, bir görsen bembeyaz pamuk gibi, simsiyah da saçları var..
tel.şah. : dökülür onlar hepsi dökülür..sapsarı çıkar yerine, babasının da sarıydı..
ben :.................(hönk!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?