Çıldırtan sözler...

benim de kayınvalide ağlarken derdi i kimler dövmüş kızımı (ama ardarda ) annesi mi dövmüş kızımı
şeytan derdi dövmek nasılmış girişşş karıya :)

bune ya fıkra gıbı:roflol:
eşim kızıyo gulmenınde bı adabı var bebege bısey olcak ohaaa ya dıyo:roflol::roflol:
ay yok catlayacam ben :roflol:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy işyerinden okudum allah canınızı almasın gözümden resmen yaş aktı aktı yemin ederim ağlıyom sandılar bi de bebeğimiz olunca gözümüzün önüne geliyo hanie hep yaşanmış şeyler olduğundan:)

ayyyy bunlar tam benlik ya bnmkiler bebeğe güzel dediler derim tabi babasına benziyo babasıda sarışın bebeğimde benim gibi esmer nasıl benziyorsa tabi bunu söyleyen kayganam .oğlumun yavrusu diye sevmesi ayrı bidert sanki benim değil.annemin her konuştuğumda genzine kaçar demesi her ağladığında 10 dakka önce ememsine rağmen aç bu demesi.kaynanamın giysi konusunda beni delirtmesi bi giydir bi çıkar demesi. en ufak bi üşütmesinde benden bilmesi. ay daha bi sürü şey ne sayımmmmmmmm

ya aslında onlar da gerçekten kötü niyetli değildir yani biz onlardan çokçok tecrübesizzi onlar öyle görüyo devamlı müdahale etmezlerse temelli herşeyi yanlış yaparız zannediolar,,,
acaba kaynanasız annesiz vs eltisiz hiçbiri olmadan birileri yokmudur bebeğini büyüten

bence tecrübe her şey olsaydı bebeğine en iyi bakanlar 9-10 çocuğu olanlar olurdu ama genelde öyle değil bakıyosunuz 1 tane ya da 2 tane çocuğu olan yani tecrübesi daha az olan insanlar o zaman doğru düzgün bakamamış olmalılar bu mantık yanlış annenin fedakarlığı ilgisi araştırması okuması bilinçli bir anne olmasıdır önemli olan ama bunu gel de anlat büyükler hala en iyi biz biliriz 2 çocuk büyüttük muhabbetindeler..devir değişti doğru bilinen bir çok şeyin bu gün yanlış olduğu ispatlandı, bilgileri eskidi ama görmüyolar maalesef benimki hala sen doktoru değil beni dinleyeceksin deyip duruyo

ben daha doğurmadığım halde herşeyime karışanlar var ve ben sinir küpü oluyorum anlatıyorum geçende dr dan geldik pazara çıkmıştık çok güzel bi elbise gördük alalım dedik aldık ve eve geldik kaynanam gördü herzamanki gibi bu çok büyük bunu ne zaman giyecek felandı filan ayy ben bi sinir oldum her aldığımza bişey diyo sinirlerimi bozuyo bende allah allah dedim elbte giyer boşa almadık ya eşimde böyle dedim diye bi kavga zaten çok yorgunum bunalmışım oda üstüme gelince iyice ayar oldum kaynanam 2 aylıkken başlıcakmış yemek sularına felan ben vermicem diyorum o ben veririm diyo sanki çocuk anne sütüyle doymıcak ya emzirmeye karşımı almadımki yok kabız oluyomuş çocuk anne sütünden şimdiden karışıyo yani doğurunca ne olucak bilmiyorum kırmakta istemiyorum ama sinirlerimi çok bozuyo ya ondan daha çok düşünüyoruz ama o biz hiçbişey bilmiyoruz sadece o biliyomuş gibi davranıyo ne yapcam bilmem

valla kızlar işiniz zor hatta işimiz zor bizlerde çocuk ve kayınvalide oldukça bu laflar bitmez..bende

hamileyken ne almaya kalksam çok sayın kayın ve maun annem aldırmazdı .ne zaman giycek ,dünya

şeyi var hediye gelcek zaten bizim taraf çok hediye getirir dedi dedi ,gelen hediyeleri gördük hepsi

kıytırık pijama pazarda 5 liraya satılıyor..çocuk pijamayla mı büyücek ..ben dinlemedim tabi ama

karışması beni deli ediyordu .geçen günde demesinmi bu çocuk 3 aylık bebek gibi yazık benim

çocuklarım tosun gibi olurdu tosun sütün yetmiyo senin bu çocuğa.. hey allahım dedim ya ne

alaka ,gayet sağlıklı ve kilosu da çok çok iyi dedim ya sabır ama astım suratımı giydirdim çocuğu

kalktım ,anladı tabi ay nereye gidiyosun ay otur cart curt ,offf bak yine kıl oldum ..

ne cehalet ya anne sütüyle kabız olur mu hiç bebek yuh yani ancak süt az geliyosa yetersiz beslenirse kabız olur esas erkenden vermeye başlarsa yemek sularıu falan o zaman kabız olur manyak mı ne, kızlarrrrrrr bişey diyeyim mi inanın ki çalışsak da çalışmasak da kayınvalidelere aldığımız ettiğimiz harcadığımız para batuyo oğullarının parası gidiyo olarak görüyolar valla, ben buna eminim benimki tutturuyodu çocuğa iyi bişey alınmaz çocuk üstündeki iyi mi kötü mü bilmez zaten küçülüyo ucuzunu al diye bende almıyodum diye kızıyodu bana örnek olmak için çocuğa pazar malı bişeyler alıp duruyo inan ağzı burnu bi yanda, 1 tl etmez, bi de gelniş geçende diyoki çocuğa oda almayacakmışım sade bi kayrola yetermiş zaten kiracıymışız fazla eşyaya gererk yokmuş ödü patlıyo bişey alacam diye bi de ben çalışıyorum yani düşünün artık...

ben daha doğurmadığım halde herşeyime karışanlar var ve ben sinir küpü oluyorum anlatıyorum geçende dr dan geldik pazara çıkmıştık çok güzel bi elbise gördük alalım dedik aldık ve eve geldik kaynanam gördü herzamanki gibi bu çok büyük bunu ne zaman giyecek felandı filan ayy ben bi sinir oldum her aldığımza bişey diyo sinirlerimi bozuyo bende allah allah dedim elbte giyer boşa almadık ya eşimde böyle dedim diye bi kavga zaten çok yorgunum bunalmışım oda üstüme gelince iyice ayar oldum kaynanam 2 aylıkken başlıcakmış yemek sularına felan ben vermicem diyorum o ben veririm diyo sanki çocuk anne sütüyle doymıcak ya emzirmeye karşımı almadımki yok kabız oluyomuş çocuk anne sütünden şimdiden karışıyo yani doğurunca ne olucak bilmiyorum kırmakta istemiyorum ama sinirlerimi çok bozuyo ya ondan daha çok düşünüyoruz ama o biz hiçbişey bilmiyoruz sadece o biliyomuş gibi davranıyo ne yapcam bilmem

aman canım ya, neymiş o 2 aylıkken çorba..sen muhatap olma..eşine söyle böyle diyor annen ama bak bu çok zararlı, daha onların sindirim sistemleri gelişmediği için sadece anne sütüyle beslenmeli..enaz 4 ay..internetten araştır bu konuda biçok bilgi var..eşine okuttur..doktorunuza sor, eşin de yanında olsun, dinlesin..gözgöre göre de çocugunu hasta edecek değil ya eşin..annesine aman sakın der heralde..inat işi değilki bu..bilim işi..bol şans yerimseniben

ayağımı öpme yürümez,

dudağını öpme konuşmaz. kaydirigubbakcemile2

yanağından öpme yüzü çirkin olur -tatlicadiarzu-

öpüyorum,öperim,öpücem :delphin:

bak aranıyor bu çocuk, ne zaman emzirdin hımmmm yetmemiş aç bu aç :oklava:

kızlar bende pazartesi doğum yapıyorum hayırlısıyla bir kızım olacak..epidural olucam biraz korkuyorum ama neyse...daha şimdiden gıcık edici şeyler başladı..benim tek derdim işime karışılmaması..her konuda bu böyleydi çocukda da böyle olmalı...sonuçta bilmediğim konuları tabiiki sorucam ama ilk başta doktoruna..ve kimse unutmamalı ki onun annesi benim ve onun iyiliğini en çok ben düşünürüm..ay içimi döktüm rahatladım..:)

benim öyle belli başlı cümleler yok gıcık kaptığım ben genele gıcık oluyorum zaten..ama en sinir olduğum biz eskiden yaptıkda bişey olmadı gibi cümleler..ben yapmıyorum kardeşim..hayret bişi..lülülülülülü

bu ara sen nerden çıktın derseniz ben aranıza yeni katıldım..:)

ne cehalet ya anne sütüyle kabız olur mu hiç bebek yuh yani ancak süt az geliyosa yetersiz beslenirse kabız olur esas erkenden vermeye başlarsa yemek sularıu falan o zaman kabız olur manyak mı ne, kızlarrrrrrr bişey diyeyim mi inanın ki çalışsak da çalışmasak da kayınvalidelere aldığımız ettiğimiz harcadığımız para batuyo oğullarının parası gidiyo olarak görüyolar valla, ben buna eminim benimki tutturuyodu çocuğa iyi bişey alınmaz çocuk üstündeki iyi mi kötü mü bilmez zaten küçülüyo ucuzunu al diye bende almıyodum diye kızıyodu bana örnek olmak için çocuğa pazar malı bişeyler alıp duruyo inan ağzı burnu bi yanda, 1 tl etmez, bi de gelniş geçende diyoki çocuğa oda almayacakmışım sade bi kayrola yetermiş zaten kiracıymışız fazla eşyaya gererk yokmuş ödü patlıyo bişey alacam diye bi de ben çalışıyorum yani düşünün artık...

bütün anneler çocukları için en iyisini en güzelini ister. imkanında varsa gücünün yettiği kadar en iyisini en kalitelisini al bence... zaten kim için çalışıyoruz, bundan sonra herşey bebeğimiz için, kendime almam ona alırım kimsede karışamaz... :oklava:

ben kayınvalidemle birlikte yaşıyorum bebeğim iki aylık. gün içinde tabi kayınvalidemden vecizeler geliyor. birlikte yaşamanın verdiği sıkıntıyla daha sinir oluyorum.

daha iki aylık bebk için biraz gezdir usansın. zaten bebeğim erken doğdu. uyanıp emip altını değiştir pışpışla yeterince yoruluyo . gözünü açık görsün kaldır biraz diyo. bana kaldır diyo ama kendi alacaak bebeği:D sonrada yanak yanağa verip sevecek. bazen kızıyorum kendime babanbesi sevsin diye. ama ben daha öpmeye kıyamıyorum ki yaaaa:( o öpüncede sanki benim kafama vurmuşlar gibi oluyo.
abartıyomuyum acaba. amaa daha çok minik.
ben bakarım sen yemeği ye diyo bir bakmışsın bizimkiler kalkm ış geziyo. yok yok bunun uykusu yok diyo. yoksa yatsın yerinde kardeşim.
ayağından öpme yürümez. bilmem neresinden öpma yalancı olur. ben ne yapyom öpüyom.
ay hep beni takip ediyo . gızımmm ben konuşmuyom deden konuşuyo. beni konuşuyo sanıyo(Allahım ufacık bebek kimin kucağındaysa ona bakıyo işte.ne bilir o babannesini:P)

sen beni görmedin mi anaammm:S( az önce sordu gelecek dedim)
banyo yaptırdık ya ondan kusuyo bu( gazını çıkartamayıncaa kusuyo herzaman ) yook banyo yapınca daha çok kusuyo. Allahım 24 saat ben yanındayım kızımın yaaa
kayınvalideler hep böyle demek yaa. yada bize mi çok batıyo acabaherşey.

bende yazdım rahatladım. 1 ay sonra bitecek ve ben kzımı kendim büyütcem şayet kızım bir aya kadar yeni huylar edinmezse

doğumumdan sonra eşimin bir akrabasıyla telefon görüşmesi..

teldeki şahıs: nasılsın, bebek nasıl?
ben : çok iyiyim, her geçen gün hızla iyileşiyorum. oğlum da çok tatlı, bir görsen bembeyaz pamuk gibi, simsiyah da saçları var..
tel.şah. : dökülür onlar hepsi dökülür..sapsarı çıkar yerine, babasının da sarıydı..
ben :.................(hönk!)

çok güldüm yaa. moralim için ii oluyo bu sayfa . yaşarken kötü tabi.ve hala da gülüyorum.

Back