Çıldırtan sözler...

emzirmeye o kadar uğraşmama rağmen, kayınvalidem her gördüğünde mamasını verdiniz mi diye soruyor. sinir oluyorum. millet mama verme diye zorlar, o da mama mama diye deli ediyor beni :(((

yani allah iyiliğinizi versin kızlar koptum :roflol: oğlum 2,5 yaşında unutmuşum ben bunları bakalım 2 ay sonra ben neler eklicem buraya :roflol:

ilk ayında 1.5 kilo almasına rağmen sık kaka yaptıgı için ananemin sütün yaramıyor demesine
misafirliğe gittiğimde oğlum baskalarının kucagında ağladıgı için ımmmm kucaga alışmış bu demelerine
vedeee
kaynanam sadece emzirdiğimi bildiği gördüğü halde ee tabi cocuk mama yerse kilo alır demesine
gıcııkkkk oluyorum
ooohhhhh içimi döktümde rahatladım sositosositosositososito

:)))))))))))))))))) ayyy arkadaşlar çok güldüm yaa..
aynı şeyleri bende yaşıyorum şuan .. bebeğim 6 aylık ve durmadan bu sözleri işitiyorumm :(((((

sen bu çocuğu lafa alıştırmışsın insanın ağzına bakıyor,ne kadarda kilolu kalmışsın,sen baya yırtılmışsın,sözleride beni çıldırtıyor

bebegim daha çok küçük hergelen ilkn kucaga almak istiyo ve alıyoda sonrada sakın kucaga alıştırma haaa yanarsın valla..

sende göbek bayagı kalmış zor veririsin..

ayy mamamı veriyosun sütünü ver hayır mama verme çoguga tüh yaaa
sütün gelir merak etme
sen bol bol emzir
memenden ayırma emsin dursun çektikçe gelir ama hiç gelmiyo
çocuk açlıktan aglıyoo çatlyo yok yok bunun başka sıkıntısı var karnı agrıyo
su verelim
sanki mama zehir bende çocugumu zehirliyorum
ayyyy çok sinir bozucular..

ay harika bi konu olmus :)))) içimi dökeyim :))))

bolbol emzir lafi beni delirtiyor..cocuk aciktkca veriyoruz zaten..yok illa "bolbol" lafini kullanip bi inek muamelesi görcez :D

şu süt yapar..bu gaz yapar lafi :S

karnimi agriyor ne..

üşür bu..

mama verme anne sütü ver..mama verirsen anne sütünü istemez..

ah ben bu basligi lohusaligin basinda görcektim :D kesin üşenmez 1 sayfa yazardim :)))))

23günlük anne olarak en sık duyduğum sözler
aman o tutamaz başını boynundan tut( hadi yaaa)
bikaç laf ettiğinde tesadüfen bakıyosa eğer ayy bu wallahi bizi dinliyor!
erkek çocuğu sıcağı çok sewmez soy şunu biraz
uykuları düzene girdimi (buna her defasında gülüyorum:))) hıı kahwaltıyıda hazırlayıp bizi o uyandırıyor )

şimdiden böööğ geldi daha neler duyucaz ah ahh

ne kadarda kilolu kalmışsın, sen baya yırtılmışsın,sözleride beni çıldırtıyor

:D:D:D harikasın canım aynı şeyleri duymaktan bayılacam walla.
bi de şu emzirme konusu. ama bu konu beni sinirlendirmekten ziyade üzüyor. biz 6.aydan sonra emzirme işini bitirdik ve akabinde bilin bakalım hangi soru geldi:
niye emmiyo? ulan acaba sütüm var mı? bunu sorunca üzülürmüyüm hiç umrunda değil kimsenin...yemin ediyorum kızım 9 aylık olana kadar bu soru her soruluşunda eve gelince eşime ağlıyordum artık eşim soranlara kızmaya başladı.Çok üzgünüm çoook
bi de kilo meselesi loğusalık döneminde özellikle çok incitici oluyor. ben sezeryandan sonra epey kilolu kaldım ve tabiki en seviyesiz espri: içerde bi tane daha mı var yoksa şeklinde sorulup alık alık insanın suratına sırıtanlar....
biraz daha yazarsam tutamayıp ağzımı bozucam...
neyse kızlarrrrrrrrrrrrr hiç takmayın keyfinize bakın en güzel zamanları zehir etmeyin kendinizea.s.

biri giderken yine gel de sütün kesilmesin(ya içimden bir sene gelme diyorsam)
çok su içme sütün sulu olurmuş.(sütüm o kadar koyuyduki biberonda yağ gibi lekeler kalırdı)
hapşurur,üüşümüş bu kendi ağzıyla söyledi bak(hemen üstü sıkı sıkı örtülür)
kızımı asla düz yatırmam,içeri yatırır gelirim(düz yatırmasaydın boğarsın çocugu)
Sen buna önlük tak bronşları üşümesin(sanki çocugun gögsü süngerden)
kilosu az ama olsun buna da şükür(6 kilo daha napıyım yani)
ayağını ayağının üstüne koyar-bak gördün mü ortak istiyor bu kardeş yani dikkat et her an hamile kalırsın
arkası erkek bunun damarı var damarı(e oldu hiç usgye girmiyim ben sen baktın nasılsa)
mamaya ne hacet kavur pirinç ununu bak nasıl tombık olur(kof kıloya ıhtıyacımız yok)
devit3 demir degil mi zaten(kırk kere soyledım hayır o d3 vıtamını dıye)
burnumu tıkalı bunun(ay hayır bazen oyle nefes alıyor ıste)
uyurken bagla bunun kollarını(nıye ben psıkopatmıyım)
ay halası gıbı kokuyor ayakları(amanın ne buyuk bı ozellık sankı babasınınkı hacı sakır kokulu)
mama ıcırelı yarım saat olmustur(acıkmasın sakın mama yapsan azcık)
elını bacaklarının arasından gecır oyle tut cabuk yurur(sankı bebege yenı motor taktırıyoruz)
tuzlamadınya ondan kokuyor ayakları bak kılıste olsaydın gorurdun sen(oldu kaya tuzu getırelımde tam olsun)
tırnaklarını erken kestın ya cabuk uzuyor(nıye hıc kesmeyınce portatıf mı kalıyor onlar)
salyasıda akıyor hıc yanagından öpmedik ama(öpmeye mı baglı bu alla alla sankı 24 saat yanımdasında goruyorsun opup opmedıgımı)
vs vs vs ınsanın kendını denıze atıp boğulası gelıyor ha

emiyomu emmiyomu napıyo ..
hee emiyoo..ama mamada veriyorum..
ayy kustuu..
acaba anne sütünü mü, kustu mamayımı kustu hı??hı dedim

BABA SÜTÜNÜ KUSTU VARMI ?

uyusun bırak elleme ağlamayan çocuga meme verilmez:kızgın:
sese ve seste uyumaya alışsın sonra gittiğin yerde napacaksın:1closedeyes:
su ver..çocuk susuz olurmu???:uhm:
aç bu çocuk ondan ağlıyor..kafamçokkarıştı
getir ben sallayayaım 2 dkk da uyuturum şimdi:jeyyar:
giydir aman üşümesin:bbo:
çok giyinmiş terlemesin:bbo:
güneşe çıkarma güneş çarpar..benneyaptımki
aa..çocuk kardeşsiz olmaz hemen bitane daha doğur laelaelaelaelae
tatlı ye sütün çok olsun:mymeka:
falanca..dediki aynı sizin tarafa benziyor..aaaa hatta tıpki sen...(aileden biri anlatıyor bunu..)
hergün yumurta verilmez dokunur çocuga..gazı var bunun yağ içir
dik dursun beline kuşak sar..

aynen bunlar:)delikafadulden

birde hiç unutmuyorum unutmamam asla....

dogum yapalı 15 gün olmustu.kayınvalidem teşrif etti geldi 15. günde..(gelmese daha iyiydi ya)

kızım biraz zayıf ve küçük dogmustu.kapıdan girer girmez patavatsız kadın.:

"ayyy bunun için mi şiştin 9 aydır..minnacık bu..kendine yemişsin ancak bak karnın hala duruyor...hiç çocugu beslememişsn..."

o an o kadının üsütne atlayıp parçalayasım gelmişti.zaten lohusalıgım cok kötü geçiyordu..annem ve eşim o sözü duyunca şok olmustu..eşim "anne bizim buralarda hayırlı olsun" dıyorlar dedi agzını öptüğümün herifi:)

sanki ben bile bile cocugu küçük dogurdum.yada hamıleyken yemek yedim sadece kendı midem yesin cocuguma gitmesin dedim..ne sinirler yaaaa..

hmm birde getirip minancık bi altın taktı annemede dönüp" anneanensi sen en taktın" demezmi annem öyle bakakaldı kadıncagız zaten 15 gündür evini barkını bırakıp benimle koşuşturuyor.bende "annemin yanımda olması yeter birşey istemem " dedim..tabi anlayana:):jeyyar:

sezeryanla dogum yapmıstıml ohusalıgım cok siinirli gecti dogum depresyonuna gırdım bencocugumu kımseye vermıordum.

ilk dogum yaptıgımda bebek aglıyo emzırdım bu ac sütün yetmıyo sinir olmustum
sonra 1 hafta gectı tuzlayalım kokmasın..buna ıyce sınır oldum
cok sıcaga alıstırmaa
kucagında yatırma sana alısır
daha 2 gunluk kucakta tutma kucaga alısır
cok bakma nazar deger
aynı babası
aynı halası
bana hıc benzemıyo.mus.))
sese alıştır
su ver
vsvsvsvsvsvssv...delikafadulden

sankı bız bısey bılmıyoruzz bebegımı buyuturken cok kısınınkalbınıkırdım buyuzdenn
hep kendı bıldıklerımı yaptımm kımseyı duymadım bile
ınsanı sınır edıyolar ıster ıstemez

cocuga zorla mama yedirme,(OKULA GITMESINE RAGMEN ) aman uyumasin birak cocugu ,aykiri birsey görüncede ,ay bu cocuk kime cekmis bizde kimse böyle degildi,
nedense iyi huylar kendilerine,
kötü huylar da hep anne tarafina benzetilir.

bırde eskıden bız cocugu bırakırdık besıkte hıç aglamazdı bızde gıer tarlada calısırdık dıyorlar..

bırde eskıden bız cocugu bırakırdık besıkte hıç aglamazdı bızde gıer tarlada calısırdık dıyorlar..

evet canım ben kızıma cok düşkünmüşm bu yuzden sankı tek ben cocuk buyutmusum dünyada hiç aglatmazmısım bırakayım aglasın ciğerleri acılsın mışmışmışdelikafadulden

bazen bebişim hiç uyumuyor yada huzursuzlanıyo ev işlerini yemeği felan yetiştiremiyorum bunu gören herkes
bebek uyurken işlerini yap diyorlarya illet oluyorum ya bebeği uyutana kadar bende hal kalmıyorki bende insanım demi yani
başka mevzu aman çocuğuna bak iş güç dursun o sağ salim büyüsün düşüp kalkmadan deyip arkasındanda biz 7 - 8 tane büyüttük hem ev hem bağ bahçe ıh bile demezdik derlerya öf yani gına geliyo

bende yazcam ama yarın eşim işe gidince

şimdi onun yanında anasını kötüleyemem sırnaşık şey

şaka gibi gerçekten.fıkra falan okumaya gerek yok.ay benimde olsunda millet laf yapsın razıyım.ablam başka bir şehirde 2 taneyi tek başına büyüttü buna rağmen annem(yani kendi annesi)her telefonda o çocuklara iyi bak diyor.var mı böyle bişey?
bi arkadaşıma da kayınvalidesi şöyle demiş....
sen o çocuğu (kızın kendi çocuğu) benden daha çok sevebileceğini mi düşünüyorsun?

Back