Çıldırtan sözler...

sabahtan beridir bunu okuyup okuyup güldüm yaw..
duvara fışkırıyormuş demek..:roflol::roflol:
nası bi tazyikse artık-tatlicadiarzu-

ayy sorma yaa tazigi bende anlamadim cocuk hic emmeden direk mideye gidiyormus demek :roflol: belkide bu yüzden esim kilolu delikafadulden

valla kayınvalidemi fazla sevmem ama bu yazılanları okuduktan sonra hatuna kanım kaynayıverdi aniden..:smiley-cool:.
yok yok Allah için bu sözlere maruz kalmıyorum ki kalmak zorunda olsaydım eğer asla sineye çekemezdim pattt diye patlayıverirdim herhal...:kahve:

valla kayınvalidemi fazla sevmem ama bu yazılanları okuduktan sonra hatuna kanım kaynayıverdi aniden..:smiley-cool:.
yok yok Allah için bu sözlere maruz kalmıyorum ki kalmak zorunda olsaydım eğer asla sineye çekemezdim pattt diye patlayıverirdim herhal...:kahve:

al benden de o kadar. işime karışılmasından asla hoşlanmıyorum, kim olursa olsun. zaten internet çağındayız çoğunu kendimiz araştırabiliyoruz, doktorlara soruyoruz. fikir olarak kalsa neyse ama iğneleyici laflara hiç tahammülüm olamaz.

haa birde benim sütüm az kendisinin zamaninda bol sütü varmis cocuk emerken agizindan kacarmis meme ve süt duvara fiskirirmissss yuhhh yani rekorlar kitabina girseymis keske, birde sütüm olsa da ben emzirsem diyor yani pesss vallaaaa

ben de benim kaynanamı numunelik tek sanıyordum... bir ruh ikizi varmış demekki ))) benim de sütüm az, ek olarak mama veriyorum. zaten çok üzülüyorum,arttırmak için elimden geleni yapıyorum. bizimkinin de sütü o kadar bolmuş ki ağrısına dayanamadığından lavobaya sağarmış. 6 çocuk büyütmüş hepsine yetmiş sütü.. çok destek oluyor bana kendisi, çooooooooooook...

iyi giydir üsümesin
bu cocugu az giydirmissin
cok kalin giydirmissin
cok sicak degilmi
sütün yetiyor mu? (gel ic dene demem geliyor icimden)
kalin giyin üsütme
corba ic
soguk icecekler icme
bu cocugun migdesi agriyor
bu cocugu üsüttün
fazla disari cikarma
kucaginiza fazla almayin alismasin ama derler geldiklerinde kendileri alirlar bende herdefasinda aksam sizi cagiririm agladiginda diyince surat asip yatagina koyarlar

ilk bir ay söylediler birkere siz karismayin ya ben size nasil yasamaniz, neyi nasil yapmaniz gerektigini söylüyormuyum... üsütüceksem ben cekecegim kahrini ben oturacagim önünde sabahlara kadar,sora sora sütüm kendilginden azalacak birkere daha karistilar sonra esim araya girdi birdaha karismayin bu kadina diyince sonra birdaha ne soran ne karisan oldu...

Bebişimin genzine süt kaçtığında :

Gögüs ucun çok gevşek boğarsın çocugu..gögsünü sık azcık
benneyaptımki

upucuklar olmus
karnı agrıyor
ellerını ısıtta tut
o ıcırdıgın sıcakmı
yakaları ıslanmıs
bası usumesınne
ne zaman emdı

ve daha neler neler

ben cok sınırlıyım vallahi kayınvalıdem bana karıscak yeter anne susarmısın derım hemen veya karısmayın derım. ayrıca ben ole cocugumu opup koklatıp onun bunun kucagına verıcegımı hıc ama hıc sanmıyorum . benım ve babasının kucagında durucak ve sadece annesı ve babası opucek. kucaga almak dokunmak ısteyen opmek ısteyenlerede cok acık bı sekılde solucem bole olmazsanız sız sınır hastası olursunuz.kımsenın lafını takmayın . yeter dıyıp yuzune karsı soyleyın :ecrin_bebek:

ay ben cıldırırım ya annesın felan ama sende yerını bıl dımı yanı ben doğurduysam cocuk benım demektır tamam acemılık olurda bu kadarda ınsanın ustune gidilmez bence hem cocuk bakmak zor birşey değil bu kadar problem yapıyorlar anlamıyorum.o tür ınsanlarda kişilik sorunu var bence kendılerını bellı bı yerde kanıtlayamıyorlar ve yaptıkları tek şey cocuk buyutmek olduğundan sadece bunu bıldıklerınden ancak onları söyluyorlar e bıde gelın pozisyonundasın of Allah korusun ya

daha önce yazmıştım buraya da yazayım bari:

-bebeği öyle tutma,dizlerinden bastır sırtı dinlensin. (tüm gün sırtında yük taşıyor,doğru)
connie_glowpumpkin.gif

-haftada bir ellerini , ayaklarını sil. (yok kokuşuk daha iyi oluyor)
-yedek önlük yok mu yanında,bu nemli hasta olcak. (acemi anne yedek önlük koymamış)
JC_spank.gif

-çok kusuyor,hasta etmiş olmayasın? (evet çok uğraştım,başardım)
-top gibi olmuş çocuk,battaniyesini düzelt. (o rahat böyle)
-üzerine yelek giydirelim,üşücek. (hee tüm hafta hasta gezen 4 yaşındaki elti cocuğunun yeleğini giydirmek süper fikir)
to_pick_ones_nose3.gif

-beşiğe koy ben uyutayım. (benim bebeğim ben uyutmak istiyorum)
-sen yemeğini ye,bırak ben sallıyım. (benim bebeğim ben sallamak istiyorum)
-sen in,arabaya ben indireyim. (benim bebeğim ben indiricem,sen evinde kal)
-sen bulaşıklara bak ben tutarım. (...)
hysteric.gif

-altını ıslak mendille sildikten sonra kremini sür (yok ben b.kunun üstüne sürücem,özel zevkim)
whistle3.gif

-çorabının lastiği sıkıyor gibi,kıvır uç kısmını. (bebek çorabı bu ya!?)
sarcastic_hand.gif

-elbisesi yok mu neden giydirmiyorsun? (yok garibanın elbisesi falan,kızılaydan gelecek yardımı bekliyoruz)
-boynuna bişey koy,kusunca ıslanıyor,hasta olcak. (boynuna sünger döşettim ben onun,bişey olmaz)
-tükürükleri çıktı,ağzını sil. (yok yakışıyor ona)
-tatlıdan da ye,fasülyeden de sütün kesilcek. (ben iyi cins bir ineğim,sütüm kesilmez)
Laie_89.gif

-bebeklerin tırnakları jilet gibi olur,sık kesiyor musun? (hayır oje şık durmuyor o zaman)
-kucağında nasıl duruyor o öyle,oturtuyor musun yoksa! (hayır amuda kaldırdım)

sesli okudum kocam koptu yaa ,doğurucan gülmekten diyo .vallahi gözlerimden yaş geldi yorumlarına insanlara böyle cvp versek nolur acaba...boynuna sünger döşettim bişey olmaz...ben hamileyim şimdiden dinliyorum bu garip sözleri....:CüvCüv::CüvCüv:

sesli okudum kocam koptu yaa ,doğurucan gülmekten diyo .vallahi gözlerimden yaş geldi yorumlarına insanlara böyle cvp versek nolur acaba...boynuna sünger döşettim bişey olmaz...ben hamileyim şimdiden dinliyorum bu garip sözleri....:CüvCüv::CüvCüv:

hehe:))

sen doğur da gör asıl :jeyyar:

benden de var bi iki tane..tedaviyle üçüzlerime hamileyim..zaten zor elde etmişiz..

Ayyy nasıl bakcan bunlara..( herkese dert oluyor..sıkıntı veriyor ne hikmetse)

Ben de içimden..

Ben bakamayacağım için sen bakarsın diye doğuruyorum zaten..

Bi de bakamadığımı çöpe atcam..Bu lafta çöp meselesii düşünmesi bile iğrenç..ama napıyım sinir olunca ..laf yetiştiyorum içimden..

Bir de aman ne olcak biz de gebelik yaşadık..üç bebek büyüttük..Ulen sen ayrı zamanlarda büyütmüşsün ben aynı zamanlarda büyütcem denyoooo..

bizim gelini annem sinir hastası yapacaktı neredeyse
bayağı sıkıştırınca annemi vazgeçti
şimdi küslük olmuyor gül gibi geçiniyorlar
kızcağız çocuğunu alamıyordu
annem yastıkla hazır bekliyor ağlayınca o meşhur cümle
ver ben sallayayım
ya bırak kız öğrensin nasıl susturulur alışsınlar birbirlrine dimi
annem kızı delirtmeden sonlandı mesele çok şükür

doğum sonu bebek görmeye gelenlerden en sinir olduğum
aaa senin bebeği almadılarmı göbeğin duruyo hala( birini bıraktuılar meğer ikizmiş ) hönkkk
aman sen ne güzel hatundun dönen bi daha döner bakardı ne oldu sana böle( bi üç gün sen bakıver bebeğede ben kendime bakayım )

benimki yazdığınız şeylerin hemen hepini söylemesine ek olarak:
sen bunu bana ver götüreyim bak nasıl adam ederim bi ayda (bebeğim 6 aylık saati saatine yatar saati saatine emer hiç ağlamaz hemen hemen, kilosu da çok iyi akşam sekiz dedin mi yatar ama adam olamamış !!!)
bu memeden kesilsin de ben bunu .......'a götürcem(bize 1000 km olan yaşadığı şehiri söylüyor) (b... götürürsün)
siz istediğiniz kadar götüremessin deyin he he görecez bu büyüyünce..(ısrarlı yani)
oğlumun yemek yapabileceğini bilsem giderken sizi .........'a götürürdüm torunla (gelecem sanki ben de, bencilliğe bakar mısın o torun sevecek diye 1000 km öteye hanfendinin evine gidip kalacaz zaten 15 gün kaldı ama yetmiyo demek ki
seneye bi tane daha doğur (he birinde az canımı okudun da ikinciyi almayayım ben)
daha bir sürü salaklık ve saçmalık bu kadar salak olmaya mecburlar mı acaba Allahım bi daha dünyaya gelirsem beni cahillerden koru..

allahım bunlar ne böle yaaa. hem ço güldüm hem çok tırstım. genelde de kayınvalidelerden gelio böle inciler sanırsam. benimde geleceği canlandı gözümde. eşimin sülalesi zaten herşeye maydonoz tipler görümcemi bile delirtiolar bazen. ben ne hale gelirim düşünmek bile istemiorum.kesin cinnet geçirtirler. şimdiden strateji belirlemek lazım bunlara :roflol:kötükedihüso:oklava:

eşim der " anne saçlarının rengi açıldı "
o da " evet oğlum,babanesinin saçları gibi kestane irengi :) olacak "

Hahahahahaha , ay burda da mı çekicez bunlardan yaaa inanamıyorum :)

Bense çocuk doğurunca belki biraz nefes alırım bulaşmaz bana diye düşünüyordum , tam tersi mi oluyor yoksa daha da mı sarıyorlar gelinlere nedir?

Back