yuh ya koptum ben demek ultrasonda babasına benziyo ha!!! günün bombası bu bence, ben ultrasonda bebeği zor görüyodum be, komedi resmen...
Kızlar bişey diyeyim mi ben bu babaya benzeme muhabbeti yüzünden kaynanayı geçen gün misafirlerin yanında bi bozdum bi bozdum sormayın sonradan iki saat güldüm valla oh diye diye...
Benimki de ilk günden beri aynı babası aynı babası (gerçi hakkaten benziyo ama babasından çok güzel ayıptır sölemesi gelinin çok güzel diyenlerden yolda yürüyemeyiz memlekete gittiğimizde, güzelliği benden yani teni falan bembeyaz) neyse buna rağmen bu devamlı aynı babası aynı babası huyu babasına benzesin her şeyi babasına benzesin diyip duruyo sanki anası sokak kadını da her şeyi babaya benziyecek, sanki ben yokmuşum gibi davranıyo sürekli çocuk onlarınmış sapına kadar malatyalı bu deyip duruyo misafir gelmişti ev dolu gene bu başladı şov yapmaya az önce söylediğim şeyleri söyleyip duruyo anasının lafı bile geçmiyo resmen sanki kocam çocuğu kendi kendine peydahladı kendi kendine doğurdu onların malı gibi en sonunda dedi ki gelenlerin hepsi hemşolarıydı: Bizim memleketten böyle güzel çocuk da çıkar mıydı be bizim sülalenin en güzeli bu (sülalenin de hepsi çirkin var ya en güzelleri gene benim eşim!!) en sonunda dayanamadım bende dedim: bu çocuğun yarısı sizdense yarısı da benden, güzelliğinin nereden geldiği konusu biraz şüpheli yani kusura bakmayın diye alaysı bi şekilde bütün millet gülmekten koptu salonda yenge dur ya biz de teselli buluyoduk falan diyolar ama benimki bir morardı biliyomusunuz laf katmaya çalıştı araya ama gizlemeyemedi taş gediğine oturunca suratı mahkeme duvarına döndü resmen sonra da bi daha o tür muhabbetler yapmadı ohhhhhhhhh sefam olsun kaç aydır sabrediyodum şakayla soktum lafı