Çıldırtan sözler...

kızlar benim kayınvalidem çok komik çıldırtıyo beni arada
kontrole gittik daha ilk defa gördü bebeği ultrosonda dioki aynı babası kopyası
kim sorsa aynı babasına benziyo yüzü aynıydı
ayy benzesinde sen anlarsın daha el kadar bebeğin yüzünü bu benim kaçıncı gidişim ben anlayamadım her lafın arasında babasına benzerse şöyle olcak babası küçükken böyleydi
sanki o çocuk ağaç kavuğundan çıkıyo anası yok

bide komşularımdan bazıları aman kızım bak hamileyken hep uyu cocuk doğunca hiç uyuyamıyonn
bende gece hiç uyuyamıyorum agrılarım var
onlarda öle diyince çıldırdıyorum
sanki kendime kastım var uyunmuyo işteeee

ayy bugün güne çok gülerek başladım hayır olsunnn sonuda böle geçsinn :Saruboceq:
bende inciler kaydirigubbakcemile5
çok hareketli oğlum var koşar zıplar dururmaz hiç ......(adımı sölüyo)çocuk terledi baksana çocuğun ya ter bezini koymaya çalışıyorumdur kucağımdadır yani
yolda yürürken sağ elimdeyse bak araba geçiyoo sola al sola alırım araba geliyo sağa al köşe kapmaca oynarız
bi yere oturmaya gideriz oturma dediğime bakmayın beni oturtmaz çocuk çayın 5 km uzağındadır eyvah çocuk yandıı koş koş hih çocuğu düşürdüler koş (adı üstünde çocuk bu düşe kalka büyücek ayağına ip mi takıyım napıyım)
benim olmaz dediğim şeyleri inadına olur der benneyaptımki
yeni doğduğun ben tutuyim sen emzir bile dediydi :1shok: neler neler yani fırsat bulsa daha neler diycekde vede yapıcakda bu kadarını yapabiliyoo benim kızdığımın farkında yanii
ama genede allah razı olsun bana çok yardımlarıda oldu nankörlük yapamam a.s.
eee her gülün bi dikeni olur oda onun dikeni napalımmm

kesinlikle katılıyorum kızlar.
Bir iki tane de ben ekliyim..
İlk bezini kapının eşiğine koy, nazar deymesin.(İlk gün düşüyordum onun yüzünden)
Bebeğin çamaşırları akşam namazından sonra toplanmaz..(nedenn)
Aaa emcek bu..(Emzireli 10 dakika olmuş)
Hadi annecim kalk acıktım ben.(bebeğin ağzından konuşuyor çok sempatik:),yatalı yarım saat olmuş)
Süt bebeğin genzine kaçınca: "Üfle,üfle yüzüne üfle.." Sonra çocuk doğal olarak korkunca:"Bak yüzüne üfledin ondan korktu çocuk.."
Biz bi de bez yıkardık,siz de çocuk mu büyütüyosunuz...
Bu çocuğun başından bir dakka bile ayrılmayacaksın genzine tükürüğü kaçar.(İyi de tuvalete de mi gitmicem)
Bu annen ne yedi de gaz yaptı sana çocuğummm..(evet özellikle yedim hoşuma gidiyo işkence çekmek)

ayyy deli oluyom bende yawww.herşeyede müdahale olmazki.bak üşütmüşün işte.sütten geçiyo çocuğu hasta ettin.vs vs sinir oluyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kaynanamla tel konuşmam aynen yazıyorum kızım çocuğu banyo ettirdinmi.ben;evet anne.kaynanam;çok tutma suda hasta olur ben;yok anne en fazla 10 dk tutuyorum.kAYNANA;10 DAKıKA ÇOK HASTA OLUR ÇOCUK

ayy bende aynı şeylere yaşmama rağmen çok güldüm yazılanlara gerçekten, bi tek ben değilmişim bu durumda olan.benimde en çok kızdıklarım;

*aynı babası, hatta tıpkısı (baba tarafının benzetmeleri, her ne kadar aynı babası olmasa da)
*sütün yetmiyodur senin (doktordan iyi mi biliyosun be yaaaaaa)
*en son ne zaman emzirdin!
sarılığı geçmemiş mi daha bunun ( geçti diyosun ama anlamıyo)
*mama veriyormusun
*hiç gülmüyo bu çocuk(daha 2 aylık olduğu için olabilir mi acaba??????)

yuh ya koptum ben demek ultrasonda babasına benziyo ha!!! günün bombası bu bence, ben ultrasonda bebeği zor görüyodum be, komedi resmen...
Kızlar bişey diyeyim mi ben bu babaya benzeme muhabbeti yüzünden kaynanayı geçen gün misafirlerin yanında bi bozdum bi bozdum sormayın sonradan iki saat güldüm valla oh diye diye...
Benimki de ilk günden beri aynı babası aynı babası (gerçi hakkaten benziyo ama babasından çok güzel ayıptır sölemesi gelinin çok güzel diyenlerden yolda yürüyemeyiz memlekete gittiğimizde, güzelliği benden yani teni falan bembeyaz) neyse buna rağmen bu devamlı aynı babası aynı babası huyu babasına benzesin her şeyi babasına benzesin diyip duruyo sanki anası sokak kadını da her şeyi babaya benziyecek, sanki ben yokmuşum gibi davranıyo sürekli çocuk onlarınmış sapına kadar malatyalı bu deyip duruyo misafir gelmişti ev dolu gene bu başladı şov yapmaya az önce söylediğim şeyleri söyleyip duruyo anasının lafı bile geçmiyo resmen sanki kocam çocuğu kendi kendine peydahladı kendi kendine doğurdu onların malı gibi en sonunda dedi ki gelenlerin hepsi hemşolarıydı: Bizim memleketten böyle güzel çocuk da çıkar mıydı be bizim sülalenin en güzeli bu (sülalenin de hepsi çirkin var ya en güzelleri gene benim eşim!!) en sonunda dayanamadım bende dedim: bu çocuğun yarısı sizdense yarısı da benden, güzelliğinin nereden geldiği konusu biraz şüpheli yani kusura bakmayın diye alaysı bi şekilde bütün millet gülmekten koptu salonda yenge dur ya biz de teselli buluyoduk falan diyolar ama benimki bir morardı biliyomusunuz laf katmaya çalıştı araya ama gizlemeyemedi taş gediğine oturunca suratı mahkeme duvarına döndü resmen sonra da bi daha o tür muhabbetler yapmadı ohhhhhhhhh sefam olsun kaç aydır sabrediyodum şakayla soktum lafı

büyük eltim;neden çocuğun ellerine eldiven takıyorsun aç ellerini tanısın.ben;tamam yenge açtım.kaynana;bu çocuğun yüzü gözü niye çizik içinde taksana eldivenlerini.küçük eltim;yırnaklarını kesmemişsin tabi çizer yüzünü.ben;tamam tırnaklarını keserim.büyük kaynım;ne yapıyorsun uyuyan çocuğun tırnağı kesilirmi cin gelecek başına.delirmiş haldeki ben;o cin sizin kafanızda.en son küçük kaynım;bu çocuğun ellerinde niye eldiven var.çıldırmış durumdaki ben;yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

bune ya fıkra gıbı:roflol:
eşim kızıyo gulmenınde bı adabı var bebege bısey olcak ohaaa ya dıyo:roflol::roflol:
ay yok catlayacam ben :roflol:

vayyyyyyyyyyy çokkkkkkk iyi yapmışsın be yaw, helel sana:))))

Bebeğim aynı ben, bir yere 10 kadın koysalar on da bebek hadi bakalım hangisi hangisinin deseler,ilk bizi eşleştirirler o şekilde yani, şimdilik babaya benzemiyor ama bebek çok değişir diyorlar, biz detaylar buluyoruz babaya benzeyen ama ilk görüşte direk ben bebek... Kayınvalidem babaya benzetemeyince bebeği benim dışımda herkese benzetti:roflol: " ay ben bunu birine benzeticem ay birine benziyo" diye diye 3. dereceden bir akrabalarına benzetti.
sanırım bu nineler için önemli bişey, kime benzerse o taraf zafer kazanmış gibi seviniyor.. Ben eşime benzetilmesinden hiç rahatsız olmam, eşime heryeri benzese mutlu olurum hatta, ama eşim dışında kendi ailelerinden biri söylenince dikenlerim çıkıyor.
yani yüzden kurtaramayınca"ayy elleri aynı bilmem kim" demeler komik oluyor. gerçi sonunda kabul edildi "sen hamileyken bizi çok görmedin ya ondan benzememiş, öyle denir bizim orda" denildi bende "çok saçma tüm hamileliğimde eşimi gördüm bu doğru olsa aynı eşim olurdu" dedim.

kendimi şu an için goooool atmış gibi hissediyorum, bebeşim bana benzediği için:dance:
( beni bu psikolojiye bu yaklaşım soktu ama)

kaynanam; aynı büyük halasına benziyor (kız ya illa halasına benzeyecek)
küçük halası; neresi benziyor (o da kendine benzetilsin istiyor herhalde)
kaynanam; gözlerinin iriliği(oysa çocuk yeni doğmuş daha gözlerini bile açmamış)

evimin erkeğiiiiiiiii
evimin 3. erkeğiiiiiiiiiiiiiiii
seni kimselere vermem ha
sen benimsin benden başkası seni sevemez
anneanneyi sevme babaanneyi sev (çocuğa ninni söylüyo bu şekilde)
kurban olam t.ş..ğına (ıııııyyyyyyyyyyyyyyy en nefret etiğim de bu laf zaten çok sert ve kesin bi dille uyarınca bi daha söylemedi görgüsüz...
daha bi dolu bencilce ifade işte..........

feciymiş seninki seli..

sütün yetiyo mu
sütün yetiyo mu
sütün yetiyo mu
mama vermiyo musun..

yok! mama da vermiyorum, sütüm de yok! siz sora sora kurudu pınarlar..aç gezsin velet! benim değil ya, sizin nasılsa..

doğumumdan sonra eşimin bir akrabasıyla telefon görüşmesi..

teldeki şahıs: nasılsın, bebek nasıl?
ben : çok iyiyim, her geçen gün hızla iyileşiyorum. oğlum da çok tatlı, bir görsen bembeyaz pamuk gibi, simsiyah da saçları var..
tel.şah. : dökülür onlar hepsi dökülür..sapsarı çıkar yerine, babasının da sarıydı..
ben :.................(hönk!)

kayınvalidenin enteresan bir sevme tarzı varmış :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…