Çıldırtan sözler...

evet bu laf benide sinir ediyor ya
kaynanam bebeğimin kimse tarafından öpülmesini istemiyor neymiş incilirmiş ben bile öpmeye çekiniyorum kızımı ya

oglum biraz agsana hadi kalk doktora göturelim
erken mi disi cikmis aaa o zaman zekasiz olurmus
bol bol su icir
yuzu solmus

offffff offf

Hey Allahım yaaa.... :roflol::roflol: Bunlara kendılerı de ınanıyorlar degıl mı yaaa... -tatlicadiarzu-

inanmak ne demek haytları bunlar üzerine kurmuşlar bikeresinde kaynanamla gezmeden geldik kızım delirmiş gibi ağlıyodu bizimki başladı şimdi
_ yok yok buna kesin nazar değdi
_gördünmü hatce yengemin bakışlarını
_gelininin çocuğu olmuyo ya
_getir sen çocuğu banada tuvaletin çeşmesinden su getirde içirelim nazara birebir
demezmi delirecektimdelikafadulden

inanmak ne demek haytları bunlar üzerine kurmuşlar bikeresinde kaynanamla gezmeden geldik kızım delirmiş gibi ağlıyodu bizimki başladı şimdi
_ yok yok buna kesin nazar değdi
_gördünmü hatce yengemin bakışlarını
_gelininin çocuğu olmuyo ya
_getir sen çocuğu banada tuvaletin çeşmesinden su getirde içirelim nazara birebir
demezmi delirecektimdelikafadulden

yok artık bu kadarı da saçmalık değil daha başka bişey...

cook uzun seneler önce ben de nazar değdiğini düşündükleri bebeğine idrar içirince iyi geldiğini söyleyen birilerine ratlamıştım:bbo:

al işte sana aynı kafada 2 insan :kızgın:

-memeyi kalın ver (hanım hanıııııım çık git yatak odamdan gece gece asabımı bozma)
-emdi mi annesi?evet.doydu mu annesi?evet. o zaman ver bana da seveyim (tabi ineğinizin işi bitti)
-aaaaa sallayarak mı uyutuyosun sen bunu??? (ya nasıl uyutsaydım ingiliz dadısı kılıklı teyze)
-bebek sana çok alışmış bak hep sana gülüyo bize gelince ciddi duruyo ( kıskançlıktan çatlayın emi)
-ay bak büyüyünce biz onunla neler yapıcaz nerelere gidicezzz (taaaaaabi caaanıııııııııımmm )

ben enn cok kayinvalidemin "noldu annemm noldu annecimm "diye sevmesine gicik oluyorum. dayanamiyorum dovmek geliyor icimden nerden sen annesi oluyosun demek geliyo icimden...
sonra ben diyelim ki cay iciyorum oglum onlarin kucaginda agladi ben tabi hemen kalkip ilgilenmeye calisiyorum beni otutturup sirf bana vermemek icin "anne cayini icsin oglum ama anne cayini icsin ben seni gezdireyim gel" demesi kayinvalidemin sanki ben cay icmesem oluyorum ille de cay icecem oglumu da siz gezdirin diyorum.
aglayinca gazi var bunun derler. halbu ki gazi yok sikilmistir bebekler illa gazdan mi aglar yani.
karni ac bunun vs.
kusunca midesini usutmus sen usuttuysen sutten de soguk gecer halbu ki reflusu var, emdikten sonra kusabiliyor arada
ben geleyim bakayim sen uyu biraz. aman gelme de uykusuzluktan olmeye de raziyim.gelmek icin binbir bahaneler bulur hanimefendi.bir de beni dusunuyormus gibi yapmasi yok mu. biz alalim sen de rahat rahat isini yaparsin gibi...
emzigini dusuruyor agzindan emzigi atiyo istemiyo diyorlar

kayinvalidemin " ben altini acayim, ben yikayim, ben uyutayim ..." laflari sinir ediyo beni bi ben emzireyim diyemiyo allahtan
yaptigi soyledigi herseye uyuz oluyorum uyuzzzz

fazla saçları yok,daha 7 aylık :bizim çocuklarımızın hepsi öyledir çocuklarda demez aslında kızanlarımız der.. ,akşamları fazla uyumaz bizim çocuklarımız misafir varken uyumaz zaten,yanaklarını sıkar öperim aa bizim kızanlar hoşlanmaz öyle sıkılmaktan hayy senin kızanlarına.. deyiveresi geliyo insanın illa seninkilerimi benzeyecek bana benziyo belkii,herşeyi halarıda öyleydi diye bitiriyo ya sinir oluyorum..kız çocuğu diye illa halayamı benzicek canım ben doğurdum onu benn bazen çıldırıyorum sanki kendisi doğurmuş gibi davranıyo,ağlar niye ağlatıyon,emzirdinmi,off canıma yetiyo bu karışmaları hangi birini söylüyeyim sayfa almaz...tabikii bu sözlerin sahibi,mustakbel kayınvalidem..çok karışır saolsun hatta delirtir..

özellikle Babaneden gelen sözler:

ayni babasi , gözler ayni benimki gibi, cocuk günes görür ve hapsirir aynii babanesi gibi,
kizim 4 yasinda oda zeytin seviyor benim gibi ama ayniii babanesi gibi zeytin severmis,
bebek aglar hava kapmis olur ayyy fenalik geldi icime kafamçokkarıştı

haa birde benim sütüm az kendisinin zamaninda bol sütü varmis cocuk emerken agizindan kacarmis meme ve süt duvara fiskirirmissss yuhhh yani rekorlar kitabina girseymis keske, birde sütüm olsa da ben emzirsem diyor yani pesss vallaaaa

dayanılacak gıbı degıl gercekden 3 hafta sonra dogumu var ınsallah ama sımdıden esımle tartısıyoruz cunku kayınvalıdem sımdıden basladı ben ne yapıcam bılmıyorum

dayanılacak gıbı degıl gercekden 3 hafta sonra dogumu var ınsallah ama sımdıden esımle tartısıyoruz cunku kayınvalıdem sımdıden basladı ben ne yapıcam bılmıyorum

senin cocuğun olduğunu göre sen istediğini yapacaksın.
ha o sürekli sölencek,onu yap,bunu böle yap vs dicek ..
sen de dinlermiş gibi yapıp,he diyip,yine kendi bildiğini okucaksın...:smiley-cool:

ay şaka gibi ya..hiç gelemem valla ne bu böyle..ben daha dogmadan cocuk kımseye veremem elletemem hele onların elıne kucagına hıc veremem dıye dusunuyorm..sımdıden stresı bastı valla..bugüne kadar bıcok seylerne sustuk saygı dedık ama valla cocgum söz konusu olunca hıc de meydanı bırakmam onlara kusra bakmasnlar..onlara degl kendme doguracam Allah ızın verrse..
Allah sabırlar versn valla sıze ne dıyeyım:)

ayaklarını üşütme sütün üşür gaz yapar
bol bol tatlı ye meyve ye kompoto iç sütün yaramıyo (oğlum 2kilo doğdu ve her ay 1 kilo almasına rağmen bu laflara mağruz kaldım
şimdi çorbayı sevmiyo sen ye çorbayı bol bol sütünden ona geçer (ee ek gıdaya geçmeye ne gerek var o zaman)
bak çıkardın çocuğu öksürüyo çıkmasaydın :kızgın:

haa birde benim sütüm az kendisinin zamaninda bol sütü varmis cocuk emerken agizindan kacarmis meme ve süt duvara fiskirirmissss yuhhh yani rekorlar kitabina girseymis keske, birde sütüm olsa da ben emzirsem diyor yani pesss vallaaaa

sabahtan beridir bunu okuyup okuyup güldüm yaw..
duvara fışkırıyormuş demek..:roflol::roflol:
nası bi tazyikse artık-tatlicadiarzu-

sabahtan beridir bunu okuyup okuyup güldüm yaw..
duvara fışkırıyormuş demek..:roflol::roflol:
nası bi tazyikse artık-tatlicadiarzu-

Duvarın yanında oturoyodur,olmuştur bi kere.Sen şükret tavana fışkırıyodu dememiş:roflol:

delikafaduldensırnaşık şey:roflol:
ayy çok komik yaaa... Edoş katılıyorum sana bi kere denk gelmiştir artık anlat anlat btmez

size çok iyi bir tiyo vereyim. bebeğiniz için şunu yap bunu yap diyene "doktorum böyle yapmamı istiyor ben onun dediğini uyguluyorum" deyin.

ben böyle birşeyle karşı karşıya gelmedim şükür, ama tedbirimi de aldım. siz doktorunuzla muhatap olacaksınız k.validenizle değil. aman diyim sinirleriniz sağlam olsun, yıldığınızı görürlerse üstünüze gelirler. yerimseniben

Geçenlerde kayınvalidemin bi akrabası geldi. Ooo maaşallah çok iyi bakmışın güzel büyümüş kızım dedi.
Bizimki ee çocuk zamanı geldi büyüyo. Oğlum 4 aylık benden başka kim bakacaksa:uhm:
Heralde ben iyi bakamıyorum ona görekötükedihüso

Back