Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey Allahım yaaa.... :roflol::roflol: Bunlara kendılerı de ınanıyorlar degıl mı yaaa... -tatlicadiarzu-
inanmak ne demek haytları bunlar üzerine kurmuşlar bikeresinde kaynanamla gezmeden geldik kızım delirmiş gibi ağlıyodu bizimki başladı şimdi
_ yok yok buna kesin nazar değdi
_gördünmü hatce yengemin bakışlarını
_gelininin çocuğu olmuyo ya
_getir sen çocuğu banada tuvaletin çeşmesinden su getirde içirelim nazara birebir
demezmi delirecektimdelikafadulden
dayanılacak gıbı degıl gercekden 3 hafta sonra dogumu var ınsallah ama sımdıden esımle tartısıyoruz cunku kayınvalıdem sımdıden basladı ben ne yapıcam bılmıyorum
haa birde benim sütüm az kendisinin zamaninda bol sütü varmis cocuk emerken agizindan kacarmis meme ve süt duvara fiskirirmissss yuhhh yani rekorlar kitabina girseymis keske, birde sütüm olsa da ben emzirsem diyor yani pesss vallaaaa
sabahtan beridir bunu okuyup okuyup güldüm yaw..
duvara fışkırıyormuş demek..:roflol::roflol:
nası bi tazyikse artık-tatlicadiarzu-
Duvarın yanında oturoyodur,olmuştur bi kere.Sen şükret tavana fışkırıyodu dememiş:roflol:
haa birde benim sütüm az kendisinin zamaninda bol sütü varmis cocuk emerken agizindan kacarmis meme ve süt duvara fiskirirmissss yuhhh yani rekorlar kitabina girseymis keske, birde sütüm olsa da ben emzirsem diyor yani pesss vallaaaa