• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırtan sözler...

Ya hakikaten çildirdimmmm.
kayin valim bebegimi her kucagina aldiginda surekli kusur buluyor. yok burnu soyle, yok agzi soyle

inann biktim. offf offff

bebegimin az hiriltisi var usutmus. bu cocukta kotu hastalik var bak sende gorursun diyor.
kendi hakli ciksinda isin ucunda ne olursa olsun.
Allah korusun bebegime bir sey olsa eline buyuk firsat gececek inanin...
Allahim sen sabir ver..

sagolsun annem oglumun sponsoru :) kıyafetler oyuncaklar hep ondan.kaynanam da çok iyidir çok iyi niyetlidir fakat ne konustugunu bilmez herseye karısır bir de -ben bişey demiyorum çok karısıyor dersin diye-diyor.cocugu ben yediriyorum ben uyutuyorum 7 aydır sanki ben bilmiyorum.ilk dogdugunda da kucagıma aldırmazdı kokumu almasın dıye halbukı bebeklerın anneye en cok ıhtıyacı oldugu zaman.o gıdınce hergun koynumda yatırdım hıcbır sorunumuz yok suan.ilk dogudunda asla sallamayacam emzık vermıcem gıbı lafları ben de söylüyordum.sadece şu sallama işine çözüm bulamadım her gelen kucagında salladıgı için,kızardım sallamayın alısır dıye gücüne giderdi herkesin.şimdi alıştırdılar salladıgımı görnce sallama yavrum alısmasın diyorlar ıyyy

Canım bende doğumdan önce çok iyiydim kayınvalidemle, hamileyken felan sürekli giderdim evine ama doğum olunca oğlumu sahiplenmeye başladı.
Verin bakiyim oğlumu, diye elimden aldı, annem diye sevdi, lohusayken sürekli kucağındaydı emzirdikten sonra sürekli alırdı benden ve bana çok koyardı o zamanlar bişey diyemiyordum ama üzülüyordum. Ne olduysa doğumdan sonra oldu, çok sahiplendi ve kendinden uzaklaştırdı, artık herşeyi batmaya başladı. İyi niyetli ama düşüncesiz, inşallah siz öyle olmassınız.

canım benimkide aynen senin anlattıklarını yaptı ve şimdi her dediği laf batıyo bana ve hala sahiplenmeye çalışıo:oklava:

benimki kayınvalidem yane büyüdükçe çirkinleşiyomu ne dedi bende varmı sülalendeböyle güzel dedim sustu eşimde bitane o dedi hehe

benimki kayınvalidem yane büyüdükçe çirkinleşiyomu ne dedi bende varmı sülalendeböyle güzel dedim sustu eşimde bitane o dedi hehe

ey allahım o ne demekmiş öyle.agızlarından cıkan sözleri duymuyorlar ne kadar ayıp şey.her bebek annesinin en güzeli :emir_bebek:

benim kayınvalidemde bize cok yakın oturuyor ve annemde cook baska bi sehirde baya uzak ama kayınvalidemin her gelişinde ki genelde son görüşünün üstünden 24 saat gecmemiş oluo ''ayy ne kadar cok özlediiim burnumun diregi sızladı resmen''(yok daha neler artık) demesi..annem ne yapsın

bide işte buna deli oluyorum bigün hepsini kovalicam evden uyuyan cocugu gide gele ses yapa ellerini koklaya koklaya uyandırmaya calışmaları ne o cok seviyolar ne biçim sewgiyse..

vee son damla bugun geldi görümcem sehir dısında okuyor ve haftasonu için gelmişti bugun dönecekti kızı görmeye geldiler uyuyordu ve o da söylenip duruyodu göremeden gidicem diye ve kayınvalidemden yılın olayı ''altını bile degiştirdim uyansın diye ama gözünü bile aralamadı'' pes yani

benim kayınvalidemde bize cok yakın oturuyor ve annemde cook baska bi sehirde baya uzak ama kayınvalidemin her gelişinde ki genelde son görüşünün üstünden 24 saat gecmemiş oluo ''ayy ne kadar cok özlediiim burnumun diregi sızladı resmen''(yok daha neler artık) demesi..annem ne yapsın

bide işte buna deli oluyorum bigün hepsini kovalicam evden uyuyan cocugu gide gele ses yapa ellerini koklaya koklaya uyandırmaya calışmaları ne o cok seviyolar ne biçim sewgiyse..

vee son damla bugun geldi görümcem sehir dısında okuyor ve haftasonu için gelmişti bugun dönecekti kızı görmeye geldiler uyuyordu ve o da söylenip duruyodu göremeden gidicem diye ve kayınvalidemden yılın olayı ''altını bile degiştirdim uyansın diye ama gözünü bile aralamadı'' pes yani

Arkadaşlar kızmayın ama kayınvalide oldukları için önyargılı davranıyor olmayasınız sakın. Benim durumum tam tersi kayınvalidem çok uzakta. Kendi annemler ise çok yakınlar ve annem ve babam inanılmaz düşkün. Annem sürekli kucağında tutmak istiyor babam çok ilgili. Teyzesi sakın uyutma ben gelince diyor. Annem annecim diye seviyo bazen. Ama bunlar benim çok hoşuma gidiyor. Demek ki kayınvalidem yapsa kıskanıcamsırnaşık şey

kızlar okuyorum konuyu basından beri bebek özlemiyle dolu biri olarak allah yavrularınızı size beğışlasın benimde bi bebişim olsun da varsın kayınvalidem karışsın:)

Kizlar okudum güldüm ve hic yabanci gelmedi
bende yazayim azicik sizde senlenin
??? 16 hafta ücüzlerime hamileyim -
bu gelin kisir karnina yastik koymusdur - pardon kaynana bilseydim noter tastikli rapor cikarirdim
??? 3 oldugunu soyledik -
ikisini hastanedenmi calacaksin - yok bonus veriyorlar
??? 24 hafta hamileyim -
bu gelin düsük yapar - kaynana sen insani dogurtursun
??? 28 haftada erken dogdular -
sen ne bicim annesin durduramadin - sen dogur kaynana senide göreyim
??? bebeklerim küvezde -
kaynana yogun bakimi birbirine katmis görecem diye
görümceler amman ne gidecez hastahaneye nasil olsa cocuklari göremiycez
hanki yüzle eve geleceksiniz
???sen bunlara bakamasin -
yok ya sana birakacam cadaloz
??? eve geldigimiz gibi damladilar kaynana valiziyle gelmis -
bebekler ciglik ciglik beni odadan kovaladilar biz bakariz cocuklarimiza, ve odayi kitlediler
ya sabir dedim esim müdale eti annesini kibarca evine yoladi
??? görümce geldi -
sen bunlari kendine benzedeceksin,
size benzetemem cünkü siz numuleliksiniz dengi bulunmaz
babaanne severken - anne kurban olsun size, allah sizi ananiz olacak karidan korusun
ver birini götüreyim , gö....... yiyorsa al hepsini götür bak
hala severken - anne kurban olsun size, ver birini götüreyim aramizda 150 km var ve kendisi calisiyor is olsun isde
benim cocuklarin ne cok anasi varmis
ev geldiklerinde 2000g la 2500g prematüre dogmus bebekler coluk cocuk elinde

eeeeeee yeti beeeee

burasi benim evim, bunlar benim cocuklarim, ya insan gibi gelirsiniz yada her hatanisda kendinizi kapinin önünde bulursunuz, ben sizi cekmeye mecbur degilim, yoksa cocuklarin yüzüne hasret kalirsiniz ve ben zamaninda yüzünüze tükürmedim ama cocuklarim sizi annemden ne istiyorsunuz diye tükürük banyosuna tutabilir.

Kizlar okudum güldüm ve hic yabanci gelmedi
bende yazayim azicik sizde senlenin
??? 16 hafta ücüzlerime hamileyim -
bu gelin kisir karnina yastik koymusdur - pardon kaynana bilseydim noter tastikli rapor cikarirdim
??? 3 oldugunu soyledik -
ikisini hastanedenmi calacaksin - yok bonus veriyorlar
??? 24 hafta hamileyim -
bu gelin düsük yapar - kaynana sen insani dogurtursun
??? 28 haftada erken dogdular -
sen ne bicim annesin durduramadin - sen dogur kaynana senide göreyim
??? bebeklerim küvezde -
kaynana yogun bakimi birbirine katmis görecem diye
görümceler amman ne gidecez hastahaneye nasil olsa cocuklari göremiycez
hanki yüzle eve geleceksiniz
???sen bunlara bakamasin -
yok ya sana birakacam cadaloz
??? eve geldigimiz gibi damladilar kaynana valiziyle gelmis -
bebekler ciglik ciglik beni odadan kovaladilar biz bakariz cocuklarimiza, ve odayi kitlediler
ya sabir dedim esim müdale eti annesini kibarca evine yoladi
??? görümce geldi -
sen bunlari kendine benzedeceksin,
size benzetemem cünkü siz numuleliksiniz dengi bulunmaz
babaanne severken - anne kurban olsun size, allah sizi ananiz olacak karidan korusun
ver birini götüreyim , gö....... yiyorsa al hepsini götür bak
hala severken - anne kurban olsun size, ver birini götüreyim aramizda 150 km var ve kendisi calisiyor is olsun isde
benim cocuklarin ne cok anasi varmis
ev geldiklerinde 2000g la 2500g prematüre dogmus bebekler coluk cocuk elinde

eeeeeee yeti beeeee

burasi benim evim, bunlar benim cocuklarim, ya insan gibi gelirsiniz yada her hatanisda kendinizi kapinin önünde bulursunuz, ben sizi cekmeye mecbur degilim, yoksa cocuklarin yüzüne hasret kalirsiniz ve ben zamaninda yüzünüze tükürmedim ama cocuklarim sizi annemden ne istiyorsunuz diye tükürük banyosuna tutabilir.

:1shok: şakamı bu ya
inşallah şakadır canım çok üzüldüm ne insanlar var ya!

:1shok: şakamı bu ya
inşallah şakadır canım çok üzüldüm ne insanlar var ya!

kötü kaynana sakasi, ben anlamiyorum ogluyla evli olmak onlara bukadar hak taniyormu.
ben evlenme dayresinde imza atarken ailesiyle bir sözlesme yapmadim.
oglumu alirsan ben ( yane kaynator ) ve 4 kizim bonus olarak senin tependeyiz diye.

belkide hata bende basdan susmayacan, hadi yaslidir kalpi kirilmasin, ya savali akli okadarina yetiyor dedim basima cikardim inmiyorlar bir türlü, ama maymun akannehir gözü acildi.

benimde iki oglum var eger kötü kayinvalde olacaksam gelinler beni kapiya koysunlaralkisalkisalkis

- kaynana- niye ağlıyor bu geldiğimizden berii emzirmedinmi :
-ben- yok 5 dakika önce emzirdim tok aslında
-kaynana- aaa olurmu canım aç bu aç
-ben- yok ya huysuzluktan ağlıyor
-kaynana- aç bakayım emzir bak nasıl tutçak
-ben- offfffff emzirmeye çalışıyorum şaka gibialsanaalsanasmile
-kaynana- eeee tok madem niye ağlıyor ne zaman uyudu en son
-ben- 1 saat önce
-kaynana -çekil çekil ben sallarım bak nasıl uyuyor görr, kız altımı pis bunun yoksa:jeyyar:
bunun gibi bir sürü saçmalık bu yazdıklarım daha 2 gün önceki konuşmamız

asıl bunu dinleyin oğluma banyo yaptırdık annem ve kaynanam ile birlikte, neyse bende banyoya girdim bir ağlamaki sormayın hemen girdim odaya bebeğim ağlıyor, kaynana banyodan sonra oğlumu giydirmemiş annemde söylenmiş ama nafile neymiş kırklandığı zaman banyo yaplıdığında 2 saat bebek havluya sarılı dururmuş bu arada ıslak havluya eğer 2 saat durursa ileride hiç hasta olmazmış:jeyyar:çılgına döndüm ve hemen oğlumun kıyafetlerini hazırladım giydireceğim tamam ben giydiririm bırak git sende banyonu yap dedi neyse anneme emanet edip girdim şaka gibi çıktığımda yine ağlama sesi beşiğine bir baktım çocuğum ağlamaktan katılmış sağa sola hareket edemiyor bizim cadı kundak yapmış çocuğa ama nasıl sıkı sarmış, bende kim yaptı bunu böyle diye bağırdım kimin yaptığı bellide anlayana ben dedi kaynana nasıl böyle sıkarsın çocuğu ya ben izin vermiyorum karışma artık yeter dedim başladı ben 6 çocuğumuda böyle büyüttüm kimsenin bir yerine bişey olmadıda seninkinemi olacak dedi,ben ona o bana derken kavga büyüdü ama artık çıldırttı beni zaten doğum sonrası gerginliğim var birde bununla uğraşmak inanın hiç kolay değil neyse çekti gitti bu 25 gün hiç gelmemişti takiii 2 gün öncesine kadar, vallah kızlar lohusa kadın delirdi diyecekler sonunda :tomato:

Son düzenleme:
- kaynana- niye ağlıyor bu geldiğimizden berii emzirmedinmi :
-ben- yok 5 dakika önce emzirdim tok aslında
-kaynana- aaa olurmu canım aç bu aç
-ben- yok ya huysuzluktan ağlıyor
-kaynana- aç bakayım emzir bak nasıl tutçak
-ben- offfffff emzirmeye çalışıyorum şaka gibialsanaalsanasmile
-kaynana- eeee tok madem niye ağlıyor ne zaman uyudu en son
-ben- 1 saat önce
-kaynana -çekil çekil ben sallarım bak nasıl uyuyor görr, kız altımı pis bunun yoksa:jeyyar:
bunun gibi bir sürü saçmalık bu yazdıklarım daha 2 gün önceki konuşmamız

asıl bunu dinleyin oğluma banyo yaptırdık annem ve kaynanam ile birlikte, neyse bende banyoya girdim bir ağlamaki sormayın hemen girdim odaya bebeğim ağlıyor, kaynana banyodan sonra oğlumu giydirmemiş annemde söylenmiş ama nafile neymiş kırklandığı zaman banyo yaplıdığında 2 saat bebek havluya sarılı dururmuş bu arada ıslak havluya eğer 2 saat durursa ileride hiç hasta olmazmış:jeyyar:çılgına döndüm ve hemen oğlumun kıyafetlerini hazırladım giydireceğim tamam ben giydiririm bırak git sende banyonu yap dedi neyse anneme emanet edip girdim şaka gibi çıktığımda yine ağlama sesi beşiğine bir baktım çocuğum ağlamaktan katılmış sağa sola hareket edemiyor bizim cadı kundak yapmış çocuğa ama nasıl sıkı sarmış, bende kim yaptı bunu böyle diye bağırdım kimin yaptığı bellide anlayana ben dedi kaynana nasıl böyle sıkarsın çocuğu ya ben izin vermiyorum karışma artık yeter dedim başladı ben 6 çocuğumuda böyle büyüttüm kimsenin bir yerine bişey olmadıda seninkinemi olacak dedi,ben ona o bana derken kavga büyüdü ama artık çıldırttı beni zaten doğum sonrası gerginliğim var birde bununla uğraşmak inanın hiç kolay değil neyse çekti gitti bu 25 gün hiç gelmemişti takiii 2 gün öncesine kadar, vallah kızlar lohusa kadın delirdi diyecekler sonunda :tomato:

sus diyeceğim saygısızlık olmasın ileride inş bizimde gelinlerimiz olacak diyeceğim ama diyemiyorum ya saka gibi neyse canım hersey cabuk gecyr buda gcer üzülme:içelim:

sende de varmı canım bu numunelikten bir bendemi var yoksa gerçi burada okuduğum bayanların çoğu bundan dertlii kaynanadn yanii tek benimki değilmiş bunu öğrendim

valla doğumdan sonra kaynanalar kendilerini belli ediyor...ben 2 yıllık evliyim hiç problem yaşamamıştık........
anammm bir doğum yaptım.....ortalık karıştı...şimdi konuşmuyorum kendisiyle yaşadıklarımı anlatmak ve hatırlamak istemiyorum kırk yıl düşünsem bunları yaşayacağımı tahmin edemezdim.......
çokkk şükür ki eşim benim kolum kanadım doğum yaptığım ilk günden bu yana herşeyimizle tek tek ilgilenir çok yardımcı oldu çok destek oldu bana çocumuza da gülll gibi bakıyo allah ondan razı olsun...
o da annesini tanıyamadoı doğumdan sonra zavallım halaşokta

iyi aksamlar arkadaslar az çok iletilerinizi okudum sanirim bu kaynana sorunu hepimizde var ben sirf ise tekrar baslarken kizima baksin diye kaynanami fransaya getirdim (kendisi çok istiyordu) 3 ay kaldi ve esimle aramizi bozdu gitti üstelik kizimin huyunu düzeltene kadar canim cikti

iyi aksamlar arkadaslar az çok iletilerinizi okudum sanirim bu kaynana sorunu hepimizde var ben sirf ise tekrar baslarken kizima baksin diye kaynanami fransaya getirdim (kendisi çok istiyordu) 3 ay kaldi ve esimle aramizi bozdu gitti üstelik kizimin huyunu düzeltene kadar canim cikti

kiz turp süreyim senin kafana yasakkelime hic insan kaynanayi getirirmi yanina. kiminki ogluna senin esin cok iyi, kiymetini bil demiski seninki desin.kaydirigubbakcemile
bak bana kaynatordan :oklava: kactim ta gurbet elere,

kiz turp süreyim senin kafana yasakkelime hic insan kaynanayi getirirmi yanina. kiminki ogluna senin esin cok iyi, kiymetini bil demiski seninki desin.kaydirigubbakcemile
bak bana kaynatordan :oklava: kactim ta gurbet elere,

:roflol: dersimi aldim ben çok iyi görünen hep beni savunan bir kaynanam vardi ama buraya gelince degisti imtandan gectik en azindan esimde annesinin yanlislarini gördü ve artik sadece sen ve kizimiz diyor :utangac:

Back