ay kizlar cok güldüm valla cok yasayin siz! :))
Bizde oglumda yurt disindaydik, kayinvalidem gelmek istedi yanimiza TR den bizde getirdik...
Aman getirmez olaydim valla, güya yardimci olmaya geldi kadin. Ama gel görki yanimda kaldigi 3 ay icinde beni hizmetci olarak kullandi hanfendi... Onun yüzünden ne lohusalik yasayabildim nede sütüm oldu. Kahvalti hazirla, sonra cocugu emzirmeye git gel (sütüm cok azdi, sonrada tamamen kesildi zaten) kahvalti masasini topla, hergün yemek (pisir en az 3 cesit ), aksam meyve cay kahve ikraminda bulun. YATAKLARI topla, hanfendi kendi odasini bile havalandirmadigi icin camlari ac,bunlari yaparken bide arada cocuga bak (oglum geceleri hic uyumuyordu) bir yandan etrafi süpür,temizle tozlari al, bulasiklari makinadan topla, camasir as, ütü yap... daha neler neler... Evde ruh gibi geziyordum...
Artik esimde bikti ve ise giderken " anne Ecem bugün hic kalkmicak tamammi" diye tembihlerdi ama o gittikten sonra yine ayni...
Kendinden nefret ettirdi, aradan 3 yil gecti ama nefretim hala aynen devam ediyor..
Simdi ikinciyi dogurmak üzereyim ve TR de yasiyorum ama kesinlikle bana böyle muamele yapmasina izin vermeyecegim