hem güldüm hem dertlendim,kaynanatörden inciler
bebeğim olucağını ilk duyduğun da;
daha erkendi,olmasaydı iyi ama olmuş artık napalım,doğur(sanki ona sordum ne zaman doğurmalıyım diye,bu arada 2yıl bitmiş evleneli,ama o 7yıl çocuk yapma diyordu bana,belki bu süre içerisinde boşanırız,çocuk ayak bağı olmasın değil mi?)
kötü başladı malesef gebeliğim sürekli bulantılarım vardı;
miğde bulantıları için daha erken oğlum,naz yapıyor naz diyordu(ilk 4ayda tam 13 kilo verdim,sırf eşime naz yapmak için,sevgisiz büyümüşüm napim :))
ankara'ya feci kar yağıyor bizimki 900km öteden arayıp,sakın dışarı çıkmasın,ankaraya kar yağıyor,kayar düşer diyor----sahimi,aaa ben de bu beyaz şeyler ne diye hayretle camdan dışarıyı izliyordum
evlendiğim günden bu yana bir çeyrek dışında bişey takmıyan ,aksine beni madii manevi(zorla düğün yaptırıp,kendi evinin mutfak dolaplarını yaptırıp,yerlerini döşetip,evinin mobilyasını değiştirip birde tüm bunları bize ödedeterek türlü zarara sokan kaynanam arıyor;
oğlum paranı çarçur etme,sen bilmezsin doğumda çok paraya ihtiyaç olur diyor(sende unutmuşsun galiba kaynanacığım ama doğumdan önce de çok masraf oluyor,doğurmakla bitmiyor yani,ne giycek nerde yatcak,cebinde akrep mi var kadın,akıl verceğine bir işin ucundanda sen tut)
isim konusuna gelince
bebeğin ismi ecem olsun,hem babasının adı da cem,çok uyumlu olur ----benim bir önemim yok nasıl olsa(bebeğin cinsiyeti bile belli değil yahu bekle bir,kendisi kız çocuk istiyormuş ve adının ecem olmasını istiyormuş ama erkek olmuş eşim :)) ecem olmayınca cem koymuş,benim çocugumda giderecek özlemini,avcunu yalarsın,birincisi senin için mi doğuruyorum ben,2. oğlum oluyor ve ismi 5yıl önceden belliydi)
ayrıca gebeliğim boyunca sadece bayram dolayısıyla yanına gittik ve görüştüm,onun dışında sesini bile duymadım,çünkü hiçbir şekilde aramadı,sormadı beni,eşimden alıyor haberlerimi :)doğuma da gelemiycekmiş,çünkü o dönem işleri yoğunlaşıyormuş,dükkanını bırakamazmış,ayyy hatrrım kalırdı,senin bir çocugun var ve onun ilk ve muhtelemen tek olucak çocugu,ister gel ister gelme