Ha birde her banyoda tuzlayalım teri kokmasın derdi yav bu turşumu tuzlayacağız bir iki kere ben görmeden yapmış ama daha sonra karşı çıktım
Önce "mürüvvet" derdine düşerler, fellik fellik kız ararlar ya da oğulları bir an önce bir aday bulup evlilik yapsın isterler, ondan sonra dolaylı yoldan çocuklarının evliliğini çatırdatmak isterler. Halbuki herkes haddini ve yerini bilse çift de mutlu olur, aileler de sayılır ve sevilir. Zor bir şey demek ki...
tebrikler sen evliliğe bayağı bir hazırlıklısın.bazı şeyleri anlamaya ve anlatmaya çalışarak kendini ve eşini üzüp yormayacak, boşa kürek çekmeyeceksin.
slm bende çok şeyler duydum özellikle kaynanamdan bebeğim 6aylık dün dediki sen emzirmiyomusun ki bilio alt katta oturuyo sütüm yok artık hiç gelmio dedim ohhhh sonunda benim göğüsler gibi oldumu dedi demesinin sebebide oğlum daha 4aylıkken benden habersiz diğer odada kendi göğsünü vermeye çalışmıştı oğlumda almayınca sinirlenmişti daha çoook duyduğum laflar var ben allaha havale ediyorum sabır diyorum:hulya:
:1shok::1shok::1shok::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?