- 31 Aralık 2008
- 1.457
- 1.621
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valaha ne bu kayinvalideler de hep boylemi ya. her çildirdan sey onlardan cikiyor.
benim kayin valimde de bebegimi bilmem ne arkadasinin vefat eden ogluna benzedir iyide lohusayim zaten ufak bir seyde panik ediyorum. eltimde yeni dogum yapti onada birinin bebegi kusmus bogularak olmus aman sen dikkat et ha demis. kara haber tellali gibi ya. kayin baba zaten baska bi alem cocuk her agladiginda senin bu oglan inat olcak inat deyip duruyo acikinkinca aglar hep yavrum gazi bile yok Allah' sukur) iyide hiiç mi aglimicak bu cocuk nasil anlatacak halini konusarakmi aaaa. birde kayin valimdem ilk gun bebege surme ile kaslari yok diye kas cekmis neymis kaslari yay gibi incecik olacakmis gorunce sok oldum hani bez bebeklere kas yaparlarda onlar gibi olmus cocugum. Rabbim onun gozunu kirbigini kasini zaten eksiksiz yaratmis. sen kim oluyon ki boyle bir seye kalkiyon ya sinirden çatladimya. bu buyukler bize destek olucak yerde daha yangina korukle gidiyorlar. bizdemi oyle olacaz acaba? ama yok okdar olmam ben :)))