- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.764
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.301
Ben bu sene 3 kez tatile götürdüm, hepsinde diş döktüBizimki tatil dönüşü çıkarttı neyse kikurban olduğum, dişinde karartı gördük çürüdü diye aklımız çıktı. Naneymiş
Ben bu sene 3 kez tatile götürdüm, hepsinde diş döktü
Dişi de babama gösterdiilk gören hediye alır bizim orada jxjsjd
Ben görmüştüm ama kimseye söylemedim
Babam da tam altın taktı hdhejjd
Anam falan bakmak istedi. Dedim şimdi alır 200/300₺ Lik bişiÇok fenasın
Bizim aile hekimi vermeyin doğal bi süreç diyor ama ben verdim tetagil. 7 aylık olana kadar 6 tane diş çıkardı. Ateş vs olmadı ama huzursuzluğu kaşıntısı çok oluyordu. Uyuyamıyordu.
Anam falan bakmak istedi. Dedim şimdi alır 200/300₺ Lik bişisakladım kızımı. En son babama verdim hdhsjdjsjhshshs
Memem berbat halde. Dişleri inanılmaz sivri. Akşam geldi yanıma( hiç ayrılmıyor gerçi) öpecek sandım. Telimi filan aldım elime ağzını dayadı yanağıma ve ısırdı hdhshdhshhdhdhdhdhVarya Bi diş döne döne çıkarmış.. Bunu duyunca o kadar acı cekmeleri cok normal gelmeye basladı.. Valla bende vermedm bişey ama uykusuzluk ve ıstahszlık dısında pek etkılemedı.. Bide biz gec cıkardı dişleri 10 veya 11 aylıkkendi galıba
Siz iyi kalplisinizBizde öyle hedıye olayı yok.. Olsa kıme gösterırdm bılmıorm
Memem berbat halde. Dişleri inanılmaz sivri. Akşam geldi yanıma( hiç ayrılmıyor gerçi) öpecek sandım. Telimi filan aldım elime ağzını dayadı yanağıma ve ısırdı hdhshdhshhdhdhdhdh
Benimde öyle. Ve sabah artık delirdim.O ısırmalar varya.. Benım mememi kanatmıştı sıpaaa
Sanırım geç çıkartınca daha kolay geçiyor. Genelde öyle duyuyorum 1 yaşında çıkardı ama hiç anlamadık diyen çok.Varya Bi diş döne döne çıkarmış.. Bunu duyunca o kadar acı cekmeleri cok normal gelmeye basladı.. Valla bende vermedm bişey ama uykusuzluk ve ıstahszlık dısında pek etkılemedı.. Bide biz gec cıkardı dişleri 10 veya 11 aylıkkendi galıba
Geceleri çığlık kıyamet oluyorSon 3 dişi kaldı hepsini jelsiz diş kaşıyıcısız atlattık.. Uykusuzluk fılan oluyordu bide istahsızlıkbilmiorm iyi mi yaptım kotu mü ama
Seni kıskananlar yapıyordurBana da gelmiyorbu konuyu galiba tarihin derdinliklerine gömmek istiyollar
Bana da gelmiyorbu konuyu galiba tarihin derdinliklerine gömmek istiyollar
5 aydır dil terapi alıyor iyi ki gitmemissiniz psikiyatriseValla hatırladığım kadarıyla 18 aylıkken hiç sesi cıkmıyodu.. Ben orda dugmeye bastım.. Sureklı konusa konusa baba (abba) demeye baslamıstı.. 21 ayı gecınce de anne demeye basladı.. Bunun dısında hala ucaga (abiga) dıyorz.. Serkan erka dıyorz.. Hayır veya degıl anlamında da deeem dıyorz.. Gecenlerde de ıkı kelımelı cumleye basladı.. Anne gel, baba gel demeye başladı.. Terapinin cok işe yaradığını dusunuyorum.. Siz de gıdıyor musunuz dil terapistine? Bizde gitsek doktora bizede otızm dıyceklerınden emındım goturmedm o yuzden.. Direkt dıl terapıstıne gıttm.. Zaten bu zamana kadar cesıtlı sekılde hasta oldugun da farklı farklı doktorlar muayene etti.. Hepsı de otızm degıl gec konuscak bekleyin dedıler.. Ama ben artık bekleyemedm
Sizin çocuğunuz mu 5 aydır terapi alıyor5 aydır dil terapi alıyor iyi ki gitmemissiniz psikiyatrise
5 aydır dil terapi alıyor iyi ki gitmemissiniz psikiyatrise
Evet 18 aylıkken otizim tanısı aldık .sebebi sırf konuşmaması orda sabahın 8 de sebeklikler yapmaması.Çok uzun hikaye bu hikayede yanan ben oldum .Oglum şuan 27 aylık konuşmanin geriden gelmesi dışında otistik bisey yok ama dişini bile gicirdatsa septommu diyip böyle uykum hala kaçıyorNeden öyle dedınız? Kötü bir deneyim mi yasadnz?
Evet 18 aylıkken otizim tanısı aldık .sebebi sırf konuşmaması orda sabahın 8 de sebeklikler yapmaması.Çok uzun hikaye bu hikayede yanan ben oldum .Oglum şuan 27 aylık konuşmanin geriden gelmesi dışında otistik bisey yok ama dişini bile gicirdatsa septommu diyip böyle uykum hala kaçıyor
Keşke hic gitmeseydim içime işlediler otizimi varda demiyolar yokta olcakta diyemeyiz olmicakta .Tamam bana bskyor diyorum hayat senden ibaret değil diyorlar takıntı yok diyorum 3 de başlar diyolar el kanat çırpma yok diyorum yelpaze geniş diyolar eve konuşmaya başladı diyorum işlevsel olucakmi bakalım diyolar bu böyle ben nedesem bisey buluyorlar 18 aylikti bu böyle 4 yasa kadar giderEvet 18 aylıkken otizim tanısı aldık .sebebi sırf konuşmaması orda sabahın 8 de sebeklikler yapmaması.Çok uzun hikaye bu hikayede yanan ben oldum .Oglum şuan 27 aylık konuşmanin geriden gelmesi dışında otistik bisey yok ama dişini bile gicirdatsa septommu diyip böyle uykum hala kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?