• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Normalde biz de öyle başında dikilmeli versiyonduk
Ama son 3 gündür çok az uyuduğu için sanırım bugün bayıldı herhslde çocuk uyanamıyor
Bi yemeğe kalkıyor
Kız acaba çocuğun bi şeyi mi var? 🙄
Ağrı kesici falan içtin mi sen?

Normalde biz de öyle başında dikilmeli versiyonduk
Ama son 3 gündür çok az uyuduğu için sanırım bugün bayıldı herhslde çocuk uyanamıyor
Bi yemeğe kalkıyor
Kız acaba çocuğun bi şeyi mi var? 🙄
Var evet dengesizlik :D
2 gün asla uyumazdı ,3. Gün gözünü açamazdı.
Gece gündüz kavramından bi haberler o dönemde. Normal yani korkma.

Tucii sörvayvır izletme de izlemede :KK70: benim de bugün tv açık kalmış. Zuhal izliyordum . Bi içeri gittim geldim sörvayvır başlamış. Benim velette bi koltuktan diğerine geçmeye çalışıyor gazagelmiş zjjdjd
Normalde aşır korkak bir bebedir :KK70:

Diğer şeye gelince de. Uyanınca meme ağzına girmezse kıyameti kopartıyor. Napıcam bilmiyorum😬
Benimki de öyle. Emerek uyumuyor normalde ama gece kalkınca meme arıyor. Vermezsem emmm memememememe diye bağırmaya başlıyor :D

Var evet dengesizlik :KK70:
2 gün asla uyumazdı ,3. Gün gözünü açamazdı.
Gece gündüz kavramından bi haberler o dönemde. Normal yani korkma.
Ay aynen öyle oldu
3 gün resmen hiç uyumadı
Hatta bi gün resmen 20 saat uyanık kaldı
Dedim allahım bu nasıl yenidoğan
Şimdi bugün de bi yemeğe kalkıyor sonrası baygın gibi uyuyor 🙄
Allahtan 2 saatte bi yemeğe kesij uyanıyor

Ay aynen öyle oldu
3 gün resmen hiç uyumadı
Hatta bi gün resmen 20 saat uyanık kaldı
Dedim allahım bu nasıl yenidoğan
Şimdi bugün de bi yemeğe kalkıyor sonrası baygın gibi uyuyor 🙄
Allahtan 2 saatte bi yemeğe kesij uyanıyor
O zaman asla sıkıntı yok. Kan şekeri düşünce kalkıyor zaten. Sende dinlen :D
Diğer günler yine gözünü dikebilir çünkü.
Bizim 3 aydan sonra düzelmişti.

Yazık kıyamam. Olabilir. Alışmaya çalışıyor işte. Benim kız 40ı çıkana kadar hep uyudu 😄 emmeye zor kaldırıyoduk. Sonra bi şeyler oldu uyumucam ya yeter dedi🤣
Benim tam tersi ilk zaman asla uyumuyordu. Hala öyle çok uyumaz ama şu an tam bi ergen. Kulaklarını kapatıp ağlıyor :D
Bugün annemle feys time da iken bunun elinden kumandayı aldım:D birden ayaklarını yere vurdu ve dönerek ağlamaya başladı :D öyle bi güldüm ki hxjsjjd

Tucii sörvayvır izletme de izlemede :KK70: benim de bugün tv açık kalmış. Zuhal izliyordum . Bi içeri gittim geldim sörvayvır başlamış. Benim velette bi koltuktan diğerine geçmeye çalışıyor gazagelmiş zjjdjd
Normalde aşır korkak bir bebedir :KK70:

Diğer şeye gelince de. Uyanınca meme ağzına girmezse kıyameti kopartıyor. Napıcam bilmiyorum😬

Yalancı emzik denedin mi

Yazık kıyamam. Olabilir. Alışmaya çalışıyor işte. Benim kız 40ı çıkana kadar hep uyudu 😄 emmeye zor kaldırıyoduk. Sonra bi şeyler oldu uyumucam ya yeter dedi🤣

Bnmkı ilk 4 ay full uyurdu.. Premature oldugu için zamanını tamamlıyodu.. 4 aya kadar zorla uyandırıp meme verırdm😅 snra da aklıma edeyım geceleri uyanmaya basladı🤣

Tucii sörvayvır izletme de izlemede :D benim de bugün tv açık kalmış. Zuhal izliyordum . Bi içeri gittim geldim sörvayvır başlamış. Benim velette bi koltuktan diğerine geçmeye çalışıyor gazagelmiş zjjdjd
Normalde aşır korkak bir bebedir :D

Hiç tv izlemiyoruz izletmiyoruz da 🤣 tv 2 senedir kapalı neredeyse 😁 benim bebe hiç korkak değil aşırı deli 😁🤦🏻‍♀️ Ama aşırı 🤦🏻‍♀️😁 cuma psikiyatrist görüşmemiz var bakalım kadın ne yorum yapacak 🤔 3 günde alışır . Oğlum 3 gün ağladı sonra bıraktı ağlamayı 😁 ama ben kademeli kesmeme rağmen mastit olup ilaç kullandım

Hiç tv izlemiyoruz izletmiyoruz da 🤣 tv 2 senedir kapalı neredeyse 😁 benim bebe hiç korkak değil aşırı deli 😁🤦🏻‍♀️ Ama aşırı 🤦🏻‍♀️😁 cuma psikiyatrist görüşmemiz var bakalım kadın ne yorum yapacak 🤔 3 günde alışır . Oğlum 3 gün ağladı sonra bıraktı ağlamayı 😁 ama ben kademeli kesmeme rağmen mastit olup ilaç kullandım

Bizde 2 sene öyleydi evde tvsiz filan.. Artık açıyorum valla patlıorm evde.. Eymende amanamanaman istio zaten😂

Hepsinin huyu farklı farklı demek ki
Bizimki hepsinden biraz
Little little into the middle adeta 😂

Back