- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Arada uyanıyor, arada uyuyorKız ne yapıyor
Arada uyanıyor, arada uyuyor
2 gündür inanılmaz sürttükçocuk eve gidince beni yiyecek
Aaaa uyuduuuuu
Sürtmeye başladın mı ???
He bi sürtüyorum bi sürtüyorum sormaSürtmeye başladın mı ???
Yorulmadığı zaman benimki de uyumaz. Biraz hava aldır yaw. İnan kahve içmeye çıkınca bile yoruluyor. Tok yatırıyorsun değil mi ?He bi sürtüyorum bi sürtüyorum sormageceleri uyumuyor cınımın içi, zombi gibi kalkıyorum sabah.
Yok anam yok 1 aydır böyle hava da alsa dünyaları da yese uyanıyor. Delirtcek beni rahatlıcak.Yorulmadığı zaman benimki de uyumaz. Biraz hava aldır yaw. İnan kahve içmeye çıkınca bile yoruluyor. Tok yatırıyorsun değil mi ?
Şu an didişme çokça varBir de bakmış sın ki veli WhatsApp gruplarında birileriyle didişiyorsun,çok çabuk geçiyor aslında.Benim ki ortaokula bile başladı.
Bende aynı durumdayımYok anam yok 1 aydır böyle hava da alsa dünyaları da yese uyanıyor. Delirtcek beni rahatlıcak.
Hahahah onun karnı açtır ondan uyumuyordurHe bi sürtüyorum bi sürtüyorum sormageceleri uyumuyor cınımın içi, zombi gibi kalkıyorum sabah.
Keşke öyle olsa yaa kebapçıya götürürüm valla yeter ki uyusun.Hahahah onun karnı açtır ondan uyumuyordur( bugün bir arkadaş 2 yaşındaki oğlum için böyle dedi de orada takılı kaldım ben )
ya bizim de uyku yeni yeni biraz daha iyiKeşke öyle olsa yaa kebapçıya götürürüm valla yeter ki uyusun.
HahahahaKeşke öyle olsa yaa kebapçıya götürürüm valla yeter ki uyusun.
Aynı durum ve ben berbat bir haldeyim. Siz inşaallah iyisinizdir. Çünkü ben sıkça hayatımdan vazgeçmeyi düşünür hale geldimDoğduğundan beri geçecek lafını duyuyorum. Geçmiyor ve daha kötüye gidiyor. Bende huzur ve neşe bırakmadı ki. Doktora götürdüm , maşallah turp gibi diyor bir de iliştirdi ama sen pek iyi durmuyorsun diyor. Evet çünküsü beni kemiriyor. Ah çok teşekkürler.
ya bizim de uyku yeni yeni biraz daha iyiSürekli olarak değişiyor bir şeyler. Sabır lazım cidden.
Ya sevindim darısı bizeHemde ne sabır... Bi yerde okumuştum.. Annelık sabır taşı olmak değil, o taş çatladıgında tekrar yapıştıracak gücü bulmaktır diye.. Doğru cidden..
Bizde bugun dil terapistinde yavas Yavas konusmaya basladık.. Sormuştun cnm.. Sureci haber vereyim dedm.. Dersin son dakikalarında açılmaya basladı.. Bıdır bıdır biseyler dedi.. Değil'e 'daamm' gibi bişey demeye basladı.. Evde de ufak tefek soyledıgı kelimeler olmaya basladı.. Sökülecek gibi yakında.. 4 derste iyi gidiyoruz bile.. Terapist haftada ikiye cıkardı seansı.. Acılmıs Ken bırakmayalım dedi.. Bakalım Bı ay snra neler olacak
Benim kvdir kesin:)Hahahah onun karnı açtır ondan uyumuyordur( bugün bir arkadaş 2 yaşındaki oğlum için böyle dedi de orada takılı kaldım ben )
HahahaBenim kvdir kesin:)
Yok o kadar değilimAynı durum ve ben berbat bir haldeyim. Siz inşaallah iyisinizdir. Çünkü ben sıkça hayatımdan vazgeçmeyi düşünür hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?