Çıldırmama ramak kaldı.

He bi sürtüyorum bi sürtüyorum sorma geceleri uyumuyor cınımın içi, zombi gibi kalkıyorum sabah.
Yorulmadığı zaman benimki de uyumaz. Biraz hava aldır yaw. İnan kahve içmeye çıkınca bile yoruluyor. Tok yatırıyorsun değil mi ?

He bi sürtüyorum bi sürtüyorum sorma geceleri uyumuyor cınımın içi, zombi gibi kalkıyorum sabah.
Hahahah onun karnı açtır ondan uyumuyordur ( bugün bir arkadaş 2 yaşındaki oğlum için böyle dedi de orada takılı kaldım ben )

Aynı durum ve ben berbat bir haldeyim. Siz inşaallah iyisinizdir. Çünkü ben sıkça hayatımdan vazgeçmeyi düşünür hale geldim

ya bizim de uyku yeni yeni biraz daha iyi Sürekli olarak değişiyor bir şeyler. Sabır lazım cidden.

Hemde ne sabır... Bi yerde okumuştum.. Annelık sabır taşı olmak değil, o taş çatladıgında tekrar yapıştıracak gücü bulmaktır diye.. Doğru cidden..

Bizde bugun dil terapistinde yavas Yavas konusmaya basladık.. Sormuştun cnm.. Sureci haber vereyim dedm.. Dersin son dakikalarında açılmaya basladı.. Bıdır bıdır biseyler dedi.. Değil'e 'daamm' gibi bişey demeye basladı.. Evde de ufak tefek soyledıgı kelimeler olmaya basladı.. Sökülecek gibi yakında.. 4 derste iyi gidiyoruz bile.. Terapist haftada ikiye cıkardı seansı.. Acılmıs Ken bırakmayalım dedi.. Bakalım Bı ay snra neler olacak

Ya sevindim darısı bize oğlum da ama baba anne mama araba aç alalım filan diyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…