- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Aynen bazen diyorum farkli sehirlerde olabilirdik ya da bakmak zorunda degiller. Guclu kadinlara hayranim arkadasin esi goreve gidiyor 2 /3 ay olmadigi oldu hrleki kovid zamani asi cikana kadar sure cok uzundu. ogluyla kaldilar ne annesini ne de kv sini cagirdi kimsenin duzeni bozulsun istemedi , kresler kapanmisti o cocugu yaninda ise de getirdi ama agzindan of puf duymadim ben karalari baglardim. Keske bende olabilsem . Annrm bakarken cok aglayarak ise gittim ayriliyorum diye.simdi guluyorum.o halime . Allah boyle ayriliklar versinBende öyleyim seni çok iyi anlıyorum bakicida ziyade böyle yapmalari uzuyor beni yapacak bişey yok ama bazilari canı gonulden seviyor bağlanıyor benim annem bizede doğru düzgün bakmamis yani teyzem filan buyutmusler oturup karşılıklı sohbet etmemisizdir bı. İstedikleri hayatı yaşasınlar diyorum Allah muhtaç etmesin bugünlerde geçer sizde güvenilir birini ayarlayın sıkıntı olmaz inşallah çünkü çevrede de hep bu gözle görüyorlar benim annem yanımızda ama hep bakıcı vardı bı iş yapmazdı en son arkasına bakmadan kaçar gibi gitti sonradan böyle bişey olmasın üzülmeyin
Ben de ilk çocuğu mu yalnız büyüttüm denilebilir. Yine farklı yerlerdeyiz eşim asker ama yalnızlık bı yerde zoruna gidiyor insanın işte, o aslında çocuğa göre değişiyor bugün hiç otrmadim bazıları çok uslu oluyor artık kimseye demiyorum ben de zaten batmisim dile getirdiler değişmiyor Allah sağlık versin çocuklarımıza bugünlerde geçerAynen bazen diyorum farkli sehirlerde olabilirdik ya da bakmak zorunda degiller. Guclu kadinlara hayranim arkadasin esi goreve gidiyor 2 /3 ay olmadigi oldu hrleki kovid zamani asi cikana kadar sure cok uzundu. ogluyla kaldilar ne annesini ne de kv sini cagirdi kimsenin duzeni bozulsun istemedi , kresler kapanmisti o cocugu yaninda ise de getirdi ama agzindan of puf duymadim ben karalari baglardim. Keske bende olabilsem . Annrm bakarken cok aglayarak ise gittim ayriliyorum diye.simdi guluyorum.o halime . Allah boyle ayriliklar versin
Nick güncellenmişAaa niye gittin ya, kız mı banladı seni yoksa
Olumlama dediler, pozitif dediler; uykusuzluk defterini elumuze verdilerNick güncellenmiş
Birde hep bir kandirmaca var 40 i ciksin degisir 6 ay olsun degsir yasina girsin gor bak fark edecekOlumlama dediler, pozitif dediler; uykusuzluk defterini elumuze verdiler
Bende anlatayım da kıskan. Kızımla arkadaşlarıma gittim, güya oynamayı öğrenecektiOğlan bana yapışık yaşıyor geceleri elimi tutmak istiyorçocuk doktoru 2 yaş kontrolünde çocuk psikoloğu ile görüşün dedi 6 ocakta randevu doğum günü çok güzel geçti
Doğum gününe bir arkadaşla davet ettik tam bir skandalıBende anlatayım da kıskan. Kızımla arkadaşlarıma gittim, güya oynamayı öğrenecekti
Evet öğrendi ama benle oynamayı
Ayy masaya bakmak isterem.Doğum gününe bir arkadaşla davet ettik tam bir skandalıbu aile ile eşim tanışıyordu biz hiç oturmamıştık onları da davet edelim dedik 2.5 bebeleri vardı bizimkiyle oynar dedim . Çocuk geldi üzerinde mont anında benimkinin oyuncaklarına daldı oynuyor sonra birlikte oynamadılar tabi oyuncak kavgası çıktı ağla zırla benimkine vurdu filan . Çocuk öğlen uykusunu bırakmış gece kaçta yattıpi belirsizmiş . Sabah 11 de kalkıyormuş Kadın benim oğlanın düzenini kıskandı resmen sonra herşeyi eleştirmeye başladı . Kendi doğum günü yapmayacakmış ta çocuk ne anlıyormuş ta vs vs
Buraya Resim koyarsam kesin ifşaa olurumAyy masaya bakmak isterem.
Hahhaha o da doğruBuraya Resim koyarsam kesin ifşaa olurum
HahahahaHahhaha o da doğruçıkın len sayfandan akrabalar !
Ayrilik mi yasadi bir kaygi mi olustu ki kiyamam yavrum anneni kacirmiyorlar cooocuuummOğlan bana yapışık yaşıyor geceleri elimi tutmak istiyorçocuk doktoru 2 yaş kontrolünde çocuk psikoloğu ile görüşün dedi 6 ocakta randevu doğum günü çok güzel geçti
20 kasımdı Kv kp bize geldi 4 gün kaldılar o arada ben sürekli mutfaktaydım oğlumla ilgilenemedim . O zaman uyku düzeni bozuldu uykuya direndi benimle oyun oynamak istedi filan . Sonra gece çığlıkla ağlayarak uyanmaya başladıAyrilik mi yasadi bir kaygi mi olustu ki kiyamam yavrum anneni kacirmiyorlar cooocuuummcocugunun burnu akip onemsemeyen annelere de tavim cocugumun burnu aksin cagirmam kimseyi kimseyede gitmem ama hrrkes ayni degil. Umursamayan cok . Kucuk yasta kutlamalar aile arasinda olmali bence cocuk anlamiyor hicbirsry en az 3 yastan sonra arkadas kavrami olusuyor. Hem anne de kucuk bebekle ikram temizlik zor oluyor
Ya kendimiz biraz insan görelim güzel resimlerimiz olsun dedik . Geçen sene hiç bir şey yapamamıştık . Pasta yaptırdık. Kendi kendimize giyindik mama sandalyesini kendimize göre ayarlayıp telefonu ona yasladık resim çekmiştik vs vs .Bu seferki çok güzeldi ama kadın beni sinir etti sırf ev sahibiyim diye birşey diyemedimAyrilik mi yasadi bir kaygi mi olustu ki kiyamam yavrum anneni kacirmiyorlar cooocuuummcocugunun burnu akip onemsemeyen annelere de tavim cocugumun burnu aksin cagirmam kimseyi kimseyede gitmem ama hrrkes ayni degil. Umursamayan cok . Kucuk yasta kutlamalar aile arasinda olmali bence cocuk anlamiyor hicbirsry en az 3 yastan sonra arkadas kavrami olusuyor. Hem anne de kucuk bebekle ikram temizlik zor oluyor
Rutini bozulmus kiyamam hemen etkilenebiliyorlar. Uzmana danisman dn güzeli canim.20 kasımdı Kv kp bize geldi 4 gün kaldılar o arada ben sürekli mutfaktaydım oğlumla ilgilenemedim . O zaman uyku düzeni bozuldu uykuya direndi benimle oyun oynamak istedi filan . Sonra gece çığlıkla ağlayarak uyanmaya başladışuan çok sık değil ama haftada 2 kere böyle ağlıyor gece mesela biraz önce de aynı olay oldu 5 dk ağladı en az . Emzirmeyi bıraktığım zaman uyurken sakinleşsin diye birkaç gün bir ninni dinletmiştim iyi olmuştu . Böyle ağlayınca yine onu açıyorum 1 dk susup anında uykuya geri dönüyor. Doktora bu durumu anlatacağım 1 aydır böyle ağlıyor .
Kız ne yapıyorTam 1 saatir yoldayız. İğrenç bir trafik günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?