golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
- Konu Sahibi bubendegilim
Ayy tuçe bu neBu bu tarafa doğru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy tuçe bu neBu bu tarafa doğru
Gece 2 saat uyumuş olmamı resmedemiyorum kusura bakmaBu bu tarafa doğru
Ondan düştü bugün Delieceğim galiba ya regl çok kötüyüm her bir noktam ağrıyor hiç abartmıyorum eşim nöbetçi yine yarın akşam gelecekKız mutfak sandalyesi de aynı işi görüyor ben sandalyeye çıkarıyorum hep
Sinirim bozuk hahahaGece 2 saat uyumuş olmamı resmedemiyorum kusura bakma
Ah ah sen bi de bana sorSinirim bozuk hahaha
Yaa bi şeyi var mıOndan düştü bugün Delieceğim galiba ya regl çok kötüyüm her bir noktam ağrıyor hiç abartmıyorum eşim nöbetçi yine yarın akşam gelecek
Ağzı kanadı Çok zor bir gün geçiriyorum yaaa inanılmaz hareketli her zamanli gibi . Bugün benim beden gücüm az yetişemiyorum. Zaten sandalye çıkınca oradan mermere çıkıyor durmuyor kiYaa bi şeyi var mı
Ahh kıyamam ya Allah yardımcın olsun anlayabiliyorum seni. benimki Allahtan öyle bi şeye yeltenmiyorAğzı kanadı Çok zor bir gün geçiriyorum yaaa inanılmaz hareketli her zamanli gibi . Bugün benim beden gücüm az yetişemiyorum. Zaten sandalye çıkınca oradan mermere çıkıyor durmuyor ki
Benim bebem hep böyle işler peşinde bende oturdum ağladım birazAhh kıyamam ya Allah yardımcın olsun anlayabiliyorum seni. benimki Allahtan öyle bi şeye yeltenmiyor
Oje süreydin kızAh ah sen bi de bana sor
Dışarı çıksana her gün sokakta sürtüyoruz. Koronadan korkmuyorum artık kızım daha korkunç djejjdjAğzı kanadı Çok zor bir gün geçiriyorum yaaa inanılmaz hareketli her zamanli gibi . Bugün benim beden gücüm az yetişemiyorum. Zaten sandalye çıkınca oradan mermere çıkıyor durmuyor ki
Emiyor mu sorum güncellendiOje süreydin kız
Nen var guzum ?
Off ilk zaman öyle oluyor. Tam 20. Gün gazı başlamıştı Tam 3 gün hiç uyumadığımı biliyorum. En son yere yığılıp ağlamıştımEmiyor mu sorum güncellendi
Uyumuyor mu oldu
Nitekim uyumuyor asla
Biz zaten hergün çıkıyoruz ben 3 doz aşılıyım . Zaten eşimin işi nedeni ile kapma ihtimali çok yüksek o yüzden evde oturmanın anlamı yok . Regl oldum inanılmaz halsizim dayak yemiş gibiyim . Birde cumartesi günü oto koltuğuna oturturken ters hareket yaptı tutmaya çalışırken belim ağrıdı . Ama ne ağrı sana anlatamam yaaa ağrı kesici ve kas gevşetici bile faydasız .Dışarı çıksana her gün sokakta sürtüyoruz. Koronadan korkmuyorum artık kızım daha korkunç djejjdj
Direk çıkıyor işte bütün gün sandalye tepesindeydi düşeceksin demekten boğazım şişti 5 kere ağladımtuce_tuce Allahtan lavaboya çıkmaya yeltenmiyor dedim akşam yemeğini yaparken çıkmaya çalıştı
3 haftada 15 kilo verdimOff ilk zaman öyle oluyor. Tam 20. Gün gazı başlamıştı Tam 3 gün hiç uyumadığımı biliyorum. En son yere yığılıp ağlamıştım
Gazdan olabilir mi ?
Çikolata tüketiyor musun ? Baharatlı şeyler ?
Sol bileğim bitik halde. En çok orada taşımaktan. Randevu aldım doktora. Off anasını satayım yaşlı teyzelere döndük kıazzzBiz zaten hergün çıkıyoruz ben 3 doz aşılıyım . Zaten eşimin işi nedeni ile kapma ihtimali çok yüksek o yüzden evde oturmanın anlamı yok . Regl oldum inanılmaz halsizim dayak yemiş gibiyim . Birde cumartesi günü oto koltuğuna oturturken ters hareket yaptı tutmaya çalışırken belim ağrıdı . Ama ne ağrı sana anlatamam yaaa ağrı kesici ve kas gevşetici bile faydasız .
Gaz damlası milyar tane denedim Sab simplex tek geçerim ama bunun yanında probiyotikte ver canım. Ve en önemlisi bol bol kimyon tüket.3 haftada 15 kilo verdim
tabiri caizse beslenmiyorum nerdeyse
Bi gaz damlası aldık bugün öğlende verdim
Bayılmış gibi uyuyor öğlenden beri
İnşallah gerçekten bayılmamıştır