• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Ağzı kanadı 🤦🏻‍♀️ Çok zor bir gün geçiriyorum yaaa inanılmaz hareketli her zamanli gibi . Bugün benim beden gücüm az yetişemiyorum. Zaten sandalye çıkınca oradan mermere çıkıyor durmuyor ki
Ahh kıyamam ya :( Allah yardımcın olsun anlayabiliyorum seni. benimki Allahtan öyle bi şeye yeltenmiyor

Ağzı kanadı 🤦🏻‍♀️ Çok zor bir gün geçiriyorum yaaa inanılmaz hareketli her zamanli gibi . Bugün benim beden gücüm az yetişemiyorum. Zaten sandalye çıkınca oradan mermere çıkıyor durmuyor ki
Dışarı çıksana :D her gün sokakta sürtüyoruz. Koronadan korkmuyorum artık :D kızım daha korkunç djejjdj

Emiyor mu sorum güncellendi
Uyumuyor mu oldu
Nitekim uyumuyor asla 😂😂😂
Off ilk zaman öyle oluyor. Tam 20. Gün gazı başlamıştı 😬 Tam 3 gün hiç uyumadığımı biliyorum. En son yere yığılıp ağlamıştım :D
Gazdan olabilir mi ?
Çikolata tüketiyor musun ? Baharatlı şeyler ?

Dışarı çıksana :D her gün sokakta sürtüyoruz. Koronadan korkmuyorum artık :D kızım daha korkunç djejjdj
Biz zaten hergün çıkıyoruz ben 3 doz aşılıyım . Zaten eşimin işi nedeni ile kapma ihtimali çok yüksek o yüzden evde oturmanın anlamı yok . Regl oldum inanılmaz halsizim dayak yemiş gibiyim . Birde cumartesi günü oto koltuğuna oturturken ters hareket yaptı tutmaya çalışırken belim ağrıdı . Ama ne ağrı sana anlatamam yaaa ağrı kesici ve kas gevşetici bile faydasız .

Off ilk zaman öyle oluyor. Tam 20. Gün gazı başlamıştı 😬 Tam 3 gün hiç uyumadığımı biliyorum. En son yere yığılıp ağlamıştım :KK70:
Gazdan olabilir mi ?
Çikolata tüketiyor musun ? Baharatlı şeyler ?
3 haftada 15 kilo verdim
tabiri caizse beslenmiyorum nerdeyse 😂

Bi gaz damlası aldık bugün öğlende verdim
Bayılmış gibi uyuyor öğlenden beri
İnşallah gerçekten bayılmamıştır 😂

Biz zaten hergün çıkıyoruz ben 3 doz aşılıyım . Zaten eşimin işi nedeni ile kapma ihtimali çok yüksek o yüzden evde oturmanın anlamı yok . Regl oldum inanılmaz halsizim dayak yemiş gibiyim . Birde cumartesi günü oto koltuğuna oturturken ters hareket yaptı tutmaya çalışırken belim ağrıdı . Ama ne ağrı sana anlatamam yaaa ağrı kesici ve kas gevşetici bile faydasız .
Sol bileğim bitik halde. En çok orada taşımaktan. Randevu aldım doktora. Off anasını satayım yaşlı teyzelere döndük kıazzz

3 haftada 15 kilo verdim
tabiri caizse beslenmiyorum nerdeyse 😂

Bi gaz damlası aldık bugün öğlende verdim
Bayılmış gibi uyuyor öğlenden beri
İnşallah gerçekten bayılmamıştır 😂
Gaz damlası milyar tane denedim Sab simplex tek geçerim ama bunun yanında probiyotikte ver canım. Ve en önemlisi bol bol kimyon tüket.
Bende ilk zaman çok kg vermiştim. Hatta günde 1 haşlanmış patates ile durduğumu biliyorum. Geçiyor ama delip geçiyor ;D

Back