• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Hemde ne sabır... Bi yerde okumuştum.. Annelık sabır taşı olmak değil, o taş çatladıgında tekrar yapıştıracak gücü bulmaktır diye.. Doğru cidden..

Bizde bugun dil terapistinde yavas Yavas konusmaya basladık.. Sormuştun cnm.. Sureci haber vereyim dedm.. Dersin son dakikalarında açılmaya basladı.. Bıdır bıdır biseyler dedi.. Değil'e 'daamm' gibi bişey demeye basladı.. Evde de ufak tefek soyledıgı kelimeler olmaya basladı.. Sökülecek gibi yakında.. 4 derste iyi gidiyoruz bile.. Terapist haftada ikiye cıkardı seansı.. Acılmıs Ken bırakmayalım dedi.. Bakalım Bı ay snra neler olacak☺️
Maşallah süper. Valla bu ara sürekli ağlıyor. Çok sinirim bozuluyor. Hatta bunu yazarken sinir kriizi geçiriyor 🥲

Sen ne durumdasın.. Sakin kalmaya calıs o aglarken imkansz gibi bişey cocuk aglarken sakın kalmak ama mecbur🙄😐
İçimden sövüyorum :D
Mesela 1 saatir yatıyor ama uyumuyor. Wc bile gidemiyorum af edersin 😬
Konuşmaya başladı gibi. Gel gel falan diyor. Al diyor bişiler diyor 😂

Bir süre sonra gülüyorsun merak etme bak golgefeslegeni golgefeslegeni ile ben her gece gülüyoruz 😁😁😁
Hahaha dün gece uyuturken yine epeyce güldüm 😄 keşke sadece çişimi tutuyor olsaydım kızlar bilmem bilir misiniz huzursuz bacak diye bir meret var o tuttu o halde kıpırdayamamak çok kötü😏

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 32
Back