- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi bubendegilim
Aynen bazen diyorum farkli sehirlerde olabilirdik ya da bakmak zorunda degiller. Guclu kadinlara hayranim arkadasin esi goreve gidiyor 2 /3 ay olmadigi oldu hrleki kovid zamani asi cikana kadar sure cok uzundu. ogluyla kaldilar ne annesini ne de kv sini cagirdi kimsenin duzeni bozulsun istemedi , kresler kapanmisti o cocugu yaninda ise de getirdi ama agzindan of puf duymadim ben karalari baglardim. Keske bende olabilsem . Annrm bakarken cok aglayarak ise gittim ayriliyorum diye.simdi guluyorum.o halime . Allah boyle ayriliklar versinBende öyleyim seni çok iyi anlıyorum bakicida ziyade böyle yapmalari uzuyor beni yapacak bişey yok ama bazilari canı gonulden seviyor bağlanıyor benim annem bizede doğru düzgün bakmamis yani teyzem filan buyutmusler oturup karşılıklı sohbet etmemisizdir bı. İstedikleri hayatı yaşasınlar diyorum Allah muhtaç etmesin bugünlerde geçer sizde güvenilir birini ayarlayın sıkıntı olmaz inşallah çünkü çevrede de hep bu gözle görüyorlar benim annem yanımızda ama hep bakıcı vardı bı iş yapmazdı en son arkasına bakmadan kaçar gibi gitti sonradan böyle bişey olmasın üzülmeyin