- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.758
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Maşallah süper. Valla bu ara sürekli ağlıyor. Çok sinirim bozuluyor. Hatta bunu yazarken sinir kriizi geçiriyorHemde ne sabır... Bi yerde okumuştum.. Annelık sabır taşı olmak değil, o taş çatladıgında tekrar yapıştıracak gücü bulmaktır diye.. Doğru cidden..
Bizde bugun dil terapistinde yavas Yavas konusmaya basladık.. Sormuştun cnm.. Sureci haber vereyim dedm.. Dersin son dakikalarında açılmaya basladı.. Bıdır bıdır biseyler dedi.. Değil'e 'daamm' gibi bişey demeye basladı.. Evde de ufak tefek soyledıgı kelimeler olmaya basladı.. Sökülecek gibi yakında.. 4 derste iyi gidiyoruz bile.. Terapist haftada ikiye cıkardı seansı.. Acılmıs Ken bırakmayalım dedi.. Bakalım Bı ay snra neler olacak
Maşallah süper. Valla bu ara sürekli ağlıyor. Çok sinirim bozuluyor. Hatta bunu yazarken sinir kriizi geçiriyor
İçimden sövüyorumSen ne durumdasın.. Sakin kalmaya calıs o aglarken imkansz gibi bişey cocuk aglarken sakın kalmak ama mecbur
Bende öyle tuvaletimi tuta tuta ayyy hahaha sinirim bozuldu bak şuanİçimden sövüyorum
Mesela 1 saatir yatıyor ama uyumuyor. Wc bile gidemiyorum af edersin
Konuşmaya başladı gibi. Gel gel falan diyor. Al diyor bişiler diyor
Artık gülemiyom yaw…Bende öyle tuvaletimi tuta tuta ayyy hahaha sinirim bozuldu bak şuan
2 yaşını yeni doldurduYok o kadar değilimAma 4 ay çok kötüydüm. Sizin ki ne kadarlık.?
Çok, şükür çok daha iyi olun inşaallah. Ben biraz geç anne oldum belki de ondan. Onca sene yıpranmışlık tahammülü bitiriyor balinaYok o kadar değilimAma 4 ay çok kötüydüm. Sizin ki ne kadarlık.?
Bir süre sonra gülüyorsun merak etme bakArtık gülemiyom yaw…
Bende genç sayılmam :) 31 yaşındayım. Annelik her yaşta ve her koşulda zor. Ama günümüzde çoook daha zor.Çok, şükür çok daha iyi olun inşaallah. Ben biraz geç anne oldum belki de ondan. Onca sene yıpranmışlık tahammülü bitiriyor balina
Maşaallah. yok ya hatta genceciksiniz hala. Ben 42 de hamileydim çünküBende genç sayılmam :) 31 yaşındayım. Annelik her yaşta ve her koşulda zor. Ama günümüzde çoook daha zor.
İçimden sövüyorum
Mesela 1 saatir yatıyor ama uyumuyor. Wc bile gidemiyorum af edersin
Konuşmaya başladı gibi. Gel gel falan diyor. Al diyor bişiler diyor
Hahaha dün gece uyuturken yine epeyce güldüm
Erkek gibi kızım maşallahAh kız farkıkızlar gelısım de bi adım öndeler erkeklerden..
Masallah
25 te ana olan da bizim gibi üzülmeMaşaallah. yok ya hatta genceciksiniz hala. Ben 42 de hamileydim çünkü
Ayy çok geçmiş olsunHahaha dün gece uyuturken yine epeyce güldümkeşke sadece çişimi tutuyor olsaydım kızlar bilmem bilir misiniz huzursuz bacak diye bir meret var o tuttu o halde kıpırdayamamak çok kötü
Bu bu tarafa doğruNe tarafa doğru çıldırıyoruz
25 te ana olan da bizim gibi üzülme
Kız mutfak sandalyesi de aynı işi görüyor ben sandalyeye çıkarıyorum hepÖğrenme kulesi almadığım için bin pişmanım kafamı nereye vurayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?