• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Senle gerçek hayatta tanışmak isterdim :KK70:
Destek team kurasım var. Ya da TUBAD (Tüm uyumayan bebeli analar derneği. )
Danışak şeker qıs :D
Şaka bir yana cidden bazen yerde yatıp hayır yaa ben küstüm demek istiyorum 😂
Ama o an eşek gelip öpücük atıyoooo🤘

Danışak şeker qıs :KK70:
Şaka bir yana cidden bazen yerde yatıp hayır yaa ben küstüm demek istiyorum 😂
Ama o an eşek gelip öpücük atıyoooo🤘
Bazen eşim getiriyor. Diyorum ki aradığınız anaya şu anda ulaşılamıyo lğtfen daha spnra tekrar deneyiniz.
Ama hemen kucağıma alıp öpüp ısırıyorum :D
Öpen kadın olarak biliyo beni bence
Dehlet öpüyorum ya
Bebeklerin yüzünden öpmeyin vs halt etmiş

Bazen eşim getiriyor. Diyorum ki aradığınız anaya şu anda ulaşılamıyo lğtfen daha spnra tekrar deneyiniz.
Ama hemen kucağıma alıp öpüp ısırıyorum :KK70:
Öpen kadın olarak biliyo beni bence
Dehlet öpüyorum ya
Bebeklerin yüzünden öpmeyin vs halt etmiş
Sen bir de tam tepki vermeye başlayınca gör. Benim kızım çoook seviyor sevilmeyi. Bu ara berbat hissediyorum. Dolar da düştü iyice. Aç gözlülüğüm sonum olacak :S

Yalandan ağlıyor ve bayılmış gibi yaptım :D kocam işe gitmedi ve kızı ona kitledim 🤘 Kayfe keyfisii

28 subatta yasin girecek nasipse martin 2 sindd istiyorum. Annem buyusun en azindan yurusun bakamam diyor kv desen calisiyor emekliligi yok 5 yildir calisiyor kizimda yanasmadi oglumda da bakmaz .hatta annemin yanina bakici tutun diyorlar. Aslinda bakan olsa calismak guzel anneye de degisiklik oluyor
Enim annem var ama ilk kızımda gencti sorumluluk almak istemiyor o yüzden aiyodum seni en azından göz kulak olmaları yeter ama insanın bazen zoruna gidiyir daha koyu hiç ugramayani var beterin beteri var en zindan yanında dururum demis. Bizim olmayan düzenin üstüne birde bakıcı gelince zor oldu 5.5 aylık başlamak çok zormuş. Bir yaştan sonra çok rahat edersin kendini baya kurtarır.

Enim annem var ama ilk kızımda gencti sorumluluk almak istemiyor o yüzden aiyodum seni en azından göz kulak olmaları yeter ama insanın bazen zoruna gidiyir daha koyu hiç ugramayani var beterin beteri var en zindan yanında dururum demis. Bizim olmayan düzenin üstüne birde bakıcı gelince zor oldu 5.5 aylık başlamak çok zormuş. Bir yaştan sonra çok rahat edersin kendini baya kurtarır.
Haklisin guvenene kadar bakiciyi gozlmlese yeter. Allah saglik versin bakici olacaksa 3 yasinda krese veriririm akranlariyls eglenit cogu bakici tv aciyor gun boyu kadin programlariyls buyuyor cocuklar

Haklisin guvenene kadar bakiciyi gozlmlese yeter. Allah saglik versin bakici olacaksa 3 yasinda krese veriririm akranlariyls eglenit cogu bakici tv aciyor gun boyu kadin programlariyls buyuyor cocuklar
Öyle benim küçüktu kızım iki buçuk yaşından beri kreşe gitti cok şey öğrendi yasitlarindan ileri hem bicok konuda

Benimde annem bugün biseye alındı bahane etti gitti birden ortada bıraktı of zor valla
Onlarda tam.rahat etmisken torunlari icin eve kapaniyorlar kisitlaniyotlar..dun gece esimle biraz tartisir gb olduk annem ne zaman birakirsan bakarim diyor sonra ramazan zor oluyor uykusuz kaliyorum diyor esime annesi 2 hafta idare etmesini soyluyorum cok muhim calisiyormus annesi nasil biraksinmis. Annem in nabzi dusuyor bazen cok ilac kullaniyorlar her hastaliginda doktora gidiyor her bransin doktoru ilac verince bazilari birlkte kullanarak etki ediyor. Mesela Depresanla agri kesici kullanmis kan basincini yukseltmis. Dun annemle oturdum konustum bakici dusunsun alisana kadar durur baktik guvendik yalniz kalir . Artik ikilemde kalmaktam yoruldum.

Onlarda tam.rahat etmisken torunlari icin eve kapaniyorlar kisitlaniyotlar..dun gece esimle biraz tartisir gb olduk annem ne zaman birakirsan bakarim diyor sonra ramazan zor oluyor uykusuz kaliyorum diyor esime annesi 2 hafta idare etmesini soyluyorum cok muhim calisiyormus annesi nasil biraksinmis. Annem in nabzi dusuyor bazen cok ilac kullaniyorlar her hastaliginda doktora gidiyor her bransin doktoru ilac verince bazilari birlkte kullanarak etki ediyor. Mesela Depresanla agri kesici kullanmis kan basincini yukseltmis. Dun annemle oturdum konustum bakici dusunsun alisana kadar durur baktik guvendik yalniz kalir . Artik ikilemde kalmaktam yoruldum.
Bende öyleyim seni çok iyi anlıyorum bakicida ziyade böyle yapmalari uzuyor beni yapacak bişey yok ama bazilari canı gonulden seviyor bağlanıyor benim annem bizede doğru düzgün bakmamis yani teyzem filan buyutmusler oturup karşılıklı sohbet etmemisizdir bı. İstedikleri hayatı yaşasınlar diyorum Allah muhtaç etmesin bugünlerde geçer sizde güvenilir birini ayarlayın sıkıntı olmaz inşallah çünkü çevrede de hep bu gözle görüyorlar benim annem yanımızda ama hep bakıcı vardı bı iş yapmazdı en son arkasına bakmadan kaçar gibi gitti sonradan böyle bişey olmasın üzülmeyin

Back