- 3 Mayıs 2015
- 13.323
- 48.766
- 598
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Senle gerçek hayatta tanışmak isterdimBeni görmek ister misin ? Kamburum çıktı yemin ederim. Az evvel yere uzandım geldi buldu beni her yerimi ısırdı
Hakaret etsem içine geri mi sokcan?Cidden yaparsam öyle bir şey bana hakaret edin
Kocamı öldürelimHakaret etsem içine geri mi sokcan?
Ayol niye öldürüyorsun, ilgili üniteyi devre dışı bırak yeterKocamı öldürelim
Danışak şeker qısSenle gerçek hayatta tanışmak isterdim
Destek team kurasım var. Ya da TUBAD (Tüm uyumayan bebeli analar derneği. )
Zaten ağ bağladı hxhsjsjsjjs ağ ördüü örümcek jxjsjdj tövbeeeAyol niye öldürüyorsun, ilgili üniteyi devre dışı bırak yeter
Bazen eşim getiriyor. Diyorum ki aradığınız anaya şu anda ulaşılamıyo lğtfen daha spnra tekrar deneyiniz.Danışak şeker qıs
Şaka bir yana cidden bazen yerde yatıp hayır yaa ben küstüm demek istiyorum
Ama o an eşek gelip öpücük atıyoooo
Sen bir de tam tepki vermeye başlayınca gör. Benim kızım çoook seviyor sevilmeyi. Bu ara berbat hissediyorum. Dolar da düştü iyice. Aç gözlülüğüm sonum olacak :SBazen eşim getiriyor. Diyorum ki aradığınız anaya şu anda ulaşılamıyo lğtfen daha spnra tekrar deneyiniz.
Ama hemen kucağıma alıp öpüp ısırıyorum
Öpen kadın olarak biliyo beni bence
Dehlet öpüyorum ya
Bebeklerin yüzünden öpmeyin vs halt etmiş
YazıkZaten ağ bağladı hxhsjsjsjjs ağ ördüü örümcek jxjsjdj tövbeee
Battım derken kastım oyduSen bir de tam tepki vermeye başlayınca gör. Benim kızım çoook seviyor sevilmeyi. Bu ara berbat hissediyorum. Dolar da düştü iyice. Aç gözlülüğüm sonum olacak :S
Kocamdan aldığım para varya… 300binlik… jxhshdjdjBattım derken kastım oydu
Gitti paralar
Aaa niye gittin ya, kız mı banladı seni yoksaYalandan ağlıyor ve bayılmış gibi yaptımkocam işe gitmedi ve kızı ona kitledim Kayfe keyfisii
Enim annem var ama ilk kızımda gencti sorumluluk almak istemiyor o yüzden aiyodum seni en azından göz kulak olmaları yeter ama insanın bazen zoruna gidiyir daha koyu hiç ugramayani var beterin beteri var en zindan yanında dururum demis. Bizim olmayan düzenin üstüne birde bakıcı gelince zor oldu 5.5 aylık başlamak çok zormuş. Bir yaştan sonra çok rahat edersin kendini baya kurtarır.28 subatta yasin girecek nasipse martin 2 sindd istiyorum. Annem buyusun en azindan yurusun bakamam diyor kv desen calisiyor emekliligi yok 5 yildir calisiyor kizimda yanasmadi oglumda da bakmaz .hatta annemin yanina bakici tutun diyorlar. Aslinda bakan olsa calismak guzel anneye de degisiklik oluyor
Haklisin guvenene kadar bakiciyi gozlmlese yeter. Allah saglik versin bakici olacaksa 3 yasinda krese veriririm akranlariyls eglenit cogu bakici tv aciyor gun boyu kadin programlariyls buyuyor cocuklarEnim annem var ama ilk kızımda gencti sorumluluk almak istemiyor o yüzden aiyodum seni en azından göz kulak olmaları yeter ama insanın bazen zoruna gidiyir daha koyu hiç ugramayani var beterin beteri var en zindan yanında dururum demis. Bizim olmayan düzenin üstüne birde bakıcı gelince zor oldu 5.5 aylık başlamak çok zormuş. Bir yaştan sonra çok rahat edersin kendini baya kurtarır.
Öyle benim küçüktu kızım iki buçuk yaşından beri kreşe gitti cok şey öğrendi yasitlarindan ileri hem bicok konudaHaklisin guvenene kadar bakiciyi gozlmlese yeter. Allah saglik versin bakici olacaksa 3 yasinda krese veriririm akranlariyls eglenit cogu bakici tv aciyor gun boyu kadin programlariyls buyuyor cocuklar
Benimde annem bugün biseye alındı bahane etti gitti birden ortada bıraktı of zor vallaHaklisin guvenene kadar bakiciyi gozlmlese yeter. Allah saglik versin bakici olacaksa 3 yasinda krese veriririm akranlariyls eglenit cogu bakici tv aciyor gun boyu kadin programlariyls buyuyor cocuklar
Kresten yanayim bakiciyla napabilir ki cocuk zaten en iyisini yapmissin hem okula alisiyorlar severek gidiyorlarÖyle benim küçüktu kızım iki buçuk yaşından beri kreşe gitti cok şey öğrendi yasitlarindan ileri hem bicok konuda
Onlarda tam.rahat etmisken torunlari icin eve kapaniyorlar kisitlaniyotlar..dun gece esimle biraz tartisir gb olduk annem ne zaman birakirsan bakarim diyor sonra ramazan zor oluyor uykusuz kaliyorum diyor esime annesi 2 hafta idare etmesini soyluyorum cok muhim calisiyormus annesi nasil biraksinmis. Annem in nabzi dusuyor bazen cok ilac kullaniyorlar her hastaliginda doktora gidiyor her bransin doktoru ilac verince bazilari birlkte kullanarak etki ediyor. Mesela Depresanla agri kesici kullanmis kan basincini yukseltmis. Dun annemle oturdum konustum bakici dusunsun alisana kadar durur baktik guvendik yalniz kalir . Artik ikilemde kalmaktam yoruldum.Benimde annem bugün biseye alındı bahane etti gitti birden ortada bıraktı of zor valla
Bende öyleyim seni çok iyi anlıyorum bakicida ziyade böyle yapmalari uzuyor beni yapacak bişey yok ama bazilari canı gonulden seviyor bağlanıyor benim annem bizede doğru düzgün bakmamis yani teyzem filan buyutmusler oturup karşılıklı sohbet etmemisizdir bı. İstedikleri hayatı yaşasınlar diyorum Allah muhtaç etmesin bugünlerde geçer sizde güvenilir birini ayarlayın sıkıntı olmaz inşallah çünkü çevrede de hep bu gözle görüyorlar benim annem yanımızda ama hep bakıcı vardı bı iş yapmazdı en son arkasına bakmadan kaçar gibi gitti sonradan böyle bişey olmasın üzülmeyinOnlarda tam.rahat etmisken torunlari icin eve kapaniyorlar kisitlaniyotlar..dun gece esimle biraz tartisir gb olduk annem ne zaman birakirsan bakarim diyor sonra ramazan zor oluyor uykusuz kaliyorum diyor esime annesi 2 hafta idare etmesini soyluyorum cok muhim calisiyormus annesi nasil biraksinmis. Annem in nabzi dusuyor bazen cok ilac kullaniyorlar her hastaliginda doktora gidiyor her bransin doktoru ilac verince bazilari birlkte kullanarak etki ediyor. Mesela Depresanla agri kesici kullanmis kan basincini yukseltmis. Dun annemle oturdum konustum bakici dusunsun alisana kadar durur baktik guvendik yalniz kalir . Artik ikilemde kalmaktam yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?