• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Birde bunun çalışan versiyonlusu var ve 1 çocuk bir bebekle (kardeş kiskancligi sinirlilik dahil) 🙄🙄🙄 Ben de yatan hastaları kıskanıyorum 😅 Ama sonra yanlarina kimse gelmiyor bırakıp gidiyorlar çocukları ne için yıpranıyoruz yoksa diyorum benim özentiler trajik kaldı 😀
Bende 1 cocuk bir calisan anneligi yasadim.ilk 3 yil uykusuzlugun dibinde paspal paspal gittim ise sonra kizim.5.5 yasina girdi 2.bebek geldi bebek 10 aylik olacak ay sonunda daha ise baslamadim ekonomi cok kotu yasini bekliyorum.ise. baslamak icin ama bir yandan da dusunuyorum 2 cocuk ve calisan anne ne halt yicem😣😣

Bende 1 cocuk bir calisan anneligi yasadim.ilk 3 yil uykusuzlugun dibinde paspal paspal gittim ise sonra kizim.5.5 yasina girdi 2.bebek geldi bebek 10 aylik olacak ay sonunda daha ise baslamadim ekonomi cok kotu yasini bekliyorum.ise. baslamak icin ama bir yandan da dusunuyorum 2 cocuk ve calisan anne ne halt yicem😣😣
Yani baya yaşayan ölü oluyor insan özellikle masa başı işi yoksa orada süt sagiyorum daha yedi aylık kızım bıraktım birakicam öyle geçiyor günler benim büyük kiizimda beş buçuk yaşında ve aşırı inanılmaz zor bir çocuk basedemiyorum küçükte bişey yemiyor bu ara kilosu aynı kaldı bitaraftan bunları düşünüp bı taraftan çalışmak çok zor şimdi yarım gün gidiyorum ama düşecek süt iznimde tam gün hiç kaldiramam heralde. Eve geliyorum pert saat iki bir oluyor üç sort saat sonra tekrar kalkıyorum izne ayrilicam diye geceir günler adapte olamadım. Aksi halde umut olmadan yaşanmaz 😀

Yani baya yaşayan ölü oluyor insan özellikle masa başı işi yoksa orada süt sagiyorum daha yedi aylık kızım bıraktım birakicam öyle geçiyor günler benim büyük kiizimda beş buçuk yaşında ve aşırı inanılmaz zor bir çocuk basedemiyorum küçükte bişey yemiyor bu ara kilosu aynı kaldı bitaraftan bunları düşünüp bı taraftan çalışmak çok zor şimdi yarım gün gidiyorum ama düşecek süt iznimde tam gün hiç kaldiramam heralde. Eve geliyorum pert saat iki bir oluyor üç sort saat sonra tekrar kalkıyorum izne ayrilicam diye geceir günler adapte olamadım. Aksi halde umut olmadan yaşanmaz 😀
Allah yardimcimiz olsun. Yorgunluk isle bitmiyorki eve geldiginde de enerji gerekli. Piyasada cok kotu calismadan da.gecinmek cok zor.

Allah yardimcimiz olsun. Yorgunluk isle bitmiyorki eve geldiginde de enerji gerekli. Piyasada cok kotu calismadan da.gecinmek cok zor.
Kredi borcumuz yok odememkz gereken bı kartlar var bı de bı kredi değil ama ödeme var o zorlar biraz yarısında bakiciya gisiyor neredeyse. Bilemiyorum neyi bekliyorumda eninde sonunda başlicam yine bı düzen oluşsa iyi olurda her şey istediğimiz gibi olmuyor siz ne kadar izin alacaksınız

Seni o kadar iyi anliyorum ki ne zaman buyuyecek der dururdum canima tak ettirmisti yoruluyordum gece uyumazdi gec uyurdu gunduz kucak delisiydi. Buyu artik diye sayiklardim. Allah acilarini gostemesin de. 4 yasinda simdi ve rahatladim 2.5 yasina geldiginde cok rahaylayacaksin sabret ne kadarlik su an seninki

Seni o kadar iyi anliyorum ki ne zaman buyuyecek der dururdum canima tak ettirmisti yoruluyordum gece uyumazdi gec uyurdu gunduz kucak delisiydi. Buyu artik diye sayiklardim. Allah acilarini gostemesin de. 4 yasinda simdi ve rahatladim 2.5 yasina geldiginde cok rahaylayacaksin sabret ne kadarlik su an seninki
10 aylık 🤣

Öncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halim :KK70: delirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/

Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz :D 636366363 Tane konu açabilirim.
Tedaviyle anne oldum bebeklerim ikiz 18 aylık olacaklar. İşe ara verdim bu sürede bende sendenim 🤣🤣🤣 çok güzel oyun oynarken kızım birden ağlamaya başladı huni var mı???😅😅 İşe döneceğim Şubat'ta inşallah kayıp ettiğim ruhumu bulurumm bulurum da yavrularıma daha sağlıklı bakarim 🤣

2.5 kesin mi bak sürekli ileri gidiyor bu beklenen günler😅 benim Surda 12 aycik daha kalmış 🤣

Kredi borcumuz yok odememkz gereken bı kartlar var bı de bı kredi değil ama ödeme var o zorlar biraz yarısında bakiciya gisiyor neredeyse. Bilemiyorum neyi bekliyorumda eninde sonunda başlicam yine bı düzen oluşsa iyi olurda her şey istediğimiz gibi olmuyor siz ne kadar izin alacaksınız
28 subatta yasin girecek nasipse martin 2 sindd istiyorum. Annem buyusun en azindan yurusun bakamam diyor kv desen calisiyor emekliligi yok 5 yildir calisiyor kizimda yanasmadi oglumda da bakmaz .hatta annemin yanina bakici tutun diyorlar. Aslinda bakan olsa calismak guzel anneye de degisiklik oluyor

Tedaviyle anne oldum bebeklerim ikiz 18 aylık olacaklar. İşe ara verdim bu sürede bende sendenim 🤣🤣🤣 çok güzel oyun oynarken kızım birden ağlamaya başladı huni var mı???😅😅 İşe döneceğim Şubat'ta inşallah kayıp ettiğim ruhumu bulurumm bulurum da yavrularıma daha sağlıklı bakarim 🤣
İki tane bir de… uyutmayı falan düşünemiyorum bile…0

Back