Çıldırmama ramak kaldı.

Bende 1 cocuk bir calisan anneligi yasadim.ilk 3 yil uykusuzlugun dibinde paspal paspal gittim ise sonra kizim.5.5 yasina girdi 2.bebek geldi bebek 10 aylik olacak ay sonunda daha ise baslamadim ekonomi cok kotu yasini bekliyorum.ise. baslamak icin ama bir yandan da dusunuyorum 2 cocuk ve calisan anne ne halt yicem

Yani baya yaşayan ölü oluyor insan özellikle masa başı işi yoksa orada süt sagiyorum daha yedi aylık kızım bıraktım birakicam öyle geçiyor günler benim büyük kiizimda beş buçuk yaşında ve aşırı inanılmaz zor bir çocuk basedemiyorum küçükte bişey yemiyor bu ara kilosu aynı kaldı bitaraftan bunları düşünüp bı taraftan çalışmak çok zor şimdi yarım gün gidiyorum ama düşecek süt iznimde tam gün hiç kaldiramam heralde. Eve geliyorum pert saat iki bir oluyor üç sort saat sonra tekrar kalkıyorum izne ayrilicam diye geceir günler adapte olamadım. Aksi halde umut olmadan yaşanmaz

Allah yardimcimiz olsun. Yorgunluk isle bitmiyorki eve geldiginde de enerji gerekli. Piyasada cok kotu calismadan da.gecinmek cok zor.

Allah yardimcimiz olsun. Yorgunluk isle bitmiyorki eve geldiginde de enerji gerekli. Piyasada cok kotu calismadan da.gecinmek cok zor.
Kredi borcumuz yok odememkz gereken bı kartlar var bı de bı kredi değil ama ödeme var o zorlar biraz yarısında bakiciya gisiyor neredeyse. Bilemiyorum neyi bekliyorumda eninde sonunda başlicam yine bı düzen oluşsa iyi olurda her şey istediğimiz gibi olmuyor siz ne kadar izin alacaksınız

Seni o kadar iyi anliyorum ki ne zaman buyuyecek der dururdum canima tak ettirmisti yoruluyordum gece uyumazdi gec uyurdu gunduz kucak delisiydi. Buyu artik diye sayiklardim. Allah acilarini gostemesin de. 4 yasinda simdi ve rahatladim 2.5 yasina geldiginde cok rahaylayacaksin sabret ne kadarlik su an seninki

10 aylık

Tedaviyle anne oldum bebeklerim ikiz 18 aylık olacaklar. İşe ara verdim bu sürede bende sendenim çok güzel oyun oynarken kızım birden ağlamaya başladı huni var mı??? İşe döneceğim Şubat'ta inşallah kayıp ettiğim ruhumu bulurumm bulurum da yavrularıma daha sağlıklı bakarim

2.5 kesin mi bak sürekli ileri gidiyor bu beklenen günler benim Surda 12 aycik daha kalmış

28 subatta yasin girecek nasipse martin 2 sindd istiyorum. Annem buyusun en azindan yurusun bakamam diyor kv desen calisiyor emekliligi yok 5 yildir calisiyor kizimda yanasmadi oglumda da bakmaz .hatta annemin yanina bakici tutun diyorlar. Aslinda bakan olsa calismak guzel anneye de degisiklik oluyor

İki tane bir de… uyutmayı falan düşünemiyorum bile…0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…