- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Yok yarınlık bi şey bırakmadın. 20 yaşında geçiyor dedin… inme indi bana .Hahahahahaa topiği okuyup okuyup güldüm, @giggles mı yazmıştı doğurunca ojeleri sürüp oturacağız sanmıştım diye
Hepiniz ünlü bebeler doğurursanız reklam filmi doğum sonrası bebenin bir karecik fotosunu çektirmeydi derken manikür bile yaptırırsınız ama bizim bebeler halk bebesi
İlk aylar bezlerinden bellerine doğru bulaşanları, yiyip yiyip kustuklarını temizlersiniz, uyku en güzel hayal, kavuşulamayan sevgili gibidir:)
Tam her şey yoluna giriyor dersiniz sebepsiz ağlamaları başlar, sonra tuvalet krizi, konuşmuyor diye üzülürsünüz, konuşmaya bir başlar susmuyor diye kriz geçirirsiniz
Parkta eve dönmemek için ağlar, markette çikolata krizi, arkadaşıyla oyun sırasında oyuncak kavgası, evde komşu şikayeti, ağlama krizinde kucağınıza bir gelir zamklanmış gibi gitmez, artık çocuğunuz vücudunuzun bir parçasıdır siz nereye o oraya:)
Arkası yarın
Arada nefes almalık zamanlarınız olacak canımYok yarınlık bi şey bırakmadın. 20 yaşında geçiyor dedin… inme indi bana .
Oglum olsa bu kadar yaramaz olmazdi bence yinede buyuk konusmayimKurdun adi cikmis,tilki dünyayı yıkmış diye boşına dememisler
Benim oğlan kızdan daha usluylu valla
Münee şu konudan sonra millet evlenmekten vaz geçtiTek çocuklu olup da 2. yi düşünenler varsa ya ilk çocuk sonrası hemen 2. yi doğurun tüm krizleriniz bir anda çıksın gitsin hayatınızdan veya ilk çocuğunuz mini mini 1'leri atlatınca doğurun, denenmiş tavsiye edilmiş bir metoddur
Ben ağlayınca kızım da ağlıyorValla Mune ben oğlum doğduğu zaman bir prensesmişim şuan Külkedisibirde işte bilmem kaç yaşına gelsin rahatlarsın olayını artık kesinlikle inanmıyorum her zamanın kendine özel sorunları var hayırlısı sağlık olsun diyip ağlayıp susuyorum
Benimki seninkinden ufak. 9,5 aylık benim kız.Bebek kaç yaşındabeni anlatıyorsunuz sanki de o yüzden soruyorum . Dişlerimi sıkmaktan sürekli dolgum düşüyor
Evli hanımlar lütfen rica ediyorum gelecek neslin devamı için biz müzmin bekarları evlilikten soğutmayınız, zor yanlarını bizlere çaktırmayınız
Aman ne bileyim ciddi yazayım dedim büyüğüm ya tavsiye veriyorum sözdeMünee şu konudan sonra millet evlenmekten vaz geçtisen 2. Diosunn
Erkek arkadaşım bebek büyütmeyi oyunlardaki çar kasma zannediyor öyle hevesli ki bu konuyu ona okutmam lazım ajsjsgasçok güzel aslında bi gülüşü var jxjdhdbdh
Yani bunun için de bebek yapmaErkek arkadaşım bebek büyütmeyi oyunlardaki çar kasma zannediyor öyle hevesli ki bu konuyu ona okutmam lazım ajsjsgas
Zaten gülüş,göbüş,minik elleri çok tehlikeli onlara odaklanınca hedeften şaşıyorum
Evlenirsem ve doğurursam bu konuyu hortlatacağımYani bunun için de bebek yapmakeşke abimin veletleri severek duraydım. Erkek için sorun yok ki 2. De istiyor benimki
Yok ya korkma,fırtınalı zamanlar dinginlesiyor biraz biraz da,ya bunlar da gözüne gelmiyor artık eğitim masraflariyla cebellesmektenYok yarınlık bi şey bırakmadın. 20 yaşında geçiyor dedin… inme indi bana .
Sen tavsiye vermeden ben tavsiyene uydum mune,annelik hormonları yelkenleri indirmeden aradan çıkardım hepsiniAman ne bileyim ciddi yazayım dedim büyüğüm ya tavsiye veriyorum sözde
Yok ya korkma,fırtınalı zamanlar dinginlesiyor biraz biraz da,ya bunlar da gözüne gelmiyor artık eğitim masraflariyla cebellesmektenEmojiler yeterince anlatmıştır
Sen tavsiye vermeden ben tavsiyene uydum mune,annelik hormonları yelkenleri indirmeden aradan çıkardım hepsini
Ne demişler,
"çağırmadan kalkan avrat,buyurmadan tutan evlat,orada olur devlet"
Sen citirsin,ancak abla olursun da lafın gelişi
Hocam benim ilkiyle ikinci arasi 10 yasTek çocuklu olup da 2. yi düşünenler varsa ya ilk çocuk sonrası hemen 2. yi doğurun tüm krizleriniz bir anda çıksın gitsin hayatınızdan veya ilk çocuğunuz mini mini 1'leri atlatınca doğurun, denenmiş tavsiye edilmiş bir metoddur
Valla öncelikle cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim, 3 çocuk cidden cesaret işi çünküHocam benim ilkiyle ikinci arasi 10 yas
Simdi ikinci 16 aylik, 2 yasina girsin 3. dusunuyorum dogasiya 3 yasinda olsa iyimi
E zaten 2bucukda okula basliyo onu okula atar gelirim
Iyimi
Hocam ben kucuklugumden beri hep kalabalik aile hayal ediyodumValla öncelikle cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim, 3 çocuk cidden cesaret işi çünkü
Madem 3. yü düşünüyorsunuz gayet iyi bir zamanlama yapmış olursunuz bence de.
Allah gönlünüze göre versinHocam ben kucuklugumden beri hep kalabalik aile hayal ediyodum
4e kadar dusunuyorum insallah ama gucum yeterse tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?