- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
- Konu Sahibi bubendegilim
bence de olabilir benim oğlan mini ergenlikte 2 yaş ergenliğiErgenlikten daha berbat bı zamani yok bence .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de olabilir benim oğlan mini ergenlikte 2 yaş ergenliğiErgenlikten daha berbat bı zamani yok bence .
İlerde emekli paranı çatır çatır yiyebileceksin ama sen.Olsun ilerde de biz belki sikilacagiz ama siz yalniz olmayacaksiniz. O zman da siz ohh ne guzel yapmisim diyeceksiniz. :) o gunleri dusundukce sabriniza motivasyon yukleyin..
Şimdi düşün neler cekeceksinbence de olabilir benim oğlan mini ergenlikte 2 yaş ergenliği
Sorması ayıp 5 yaşa getirip yeniden bebek yapma fikrine nasıl düştün ?Çocuktan sonra, sanki ezeli yok gibi hayatının..
Benim de buyuk 5 yaşında olmak üzere, kücük 11 aylık. Çalışıyorum da. 'Non stop' gidiyor hayat
Senin o kadar büyük beben var mı yaw ?Şimdi düşün neler cekeceksin
Aklımı kaçırmam inşallah nerede kaldın kızım
Kimlerle arkadaslik ediyorsun oğlum diye diye.
Şimdiden kalbime bir ağrı saplandı odasına kendisini kapamış koca burunlu pis ergenle tartistigimi düşününce ufff, İbrahim Tatlıses'in dediği ' huzur veriiseniz verin.vermezseniz başımı alır giderem, gideremmmm !!! Bu sa atten sonra çekecek halım yok '
Benim bebem yok kiSenin o kadar büyük beben var mı yaw ?
Benim de küçüğü 20 aylık.Ben de çoğu zaman bunalıyorum.Sürekli meme istiyor bunalttı artık.Canım cicim diye severken iki dakika sonra bağıran ara ara ağlama krizlerine girdiğim doğrudurHerkes anne olmamalı lincini kendime söylüyorum
Bişi diyim mi tamma evlat harika ama eski hayatımı aşırı özlüyorum. Aman ablaa amann sakın
Severken ölesim gelyor hxndhdBenim de küçüğü 20 aylık.Ben de çoğu zaman bunalıyorum.Sürekli meme istiyor bunalttı artık.Canım cicim diye severken iki dakika sonra bağıran ara ara ağlama krizlerine girdiğim doğrudur
Benim ufaklik kucağımdan inmezdi, dus almak nerde isetmiyordu bile. Babasiyla doğduğunda ayrildik. O yuzden genellikle annemde olurdum cunku 6 7 gibi ise gider 7 8 gibi gelirdim. Sonra oglumla ilgilenirdim. Ayrıyız diye 5.5 yasina kadar ben varsam başkasıyla ilgilenmezdi. Hastalaniyorum serum taktırmaya gitmek için uyumasını bekliyorum yoksa oturup bekliyor, korkuyor. Bu günler geçecek ama malesef gerçekten delip geçiyor. Esine biraz yuk ver gerekirse daha az çalışsın. Gece oda baksin hazir baba olmak ne kolay.9,5 diyolllllaa ama külliyen yalan bilmiş bir kadın gibi .
Kocaman sarıldım içinde ki cesur kadına. Her yiğidin harcı değil. Eşim evdeyken çok güzel ilgileniyordu. Hatta geçen gece erken geldi saat 11:30 gibi. Kızım uyumuyordu aldı kucağımdan götürdü. Ben uyuya kalmışım onlar oturmuş birlikte, oyun falan oynamışlar. Sonra getirip koydu yatağına. Ama şu an onu arayıp gel diyemem. İşler daha yeni yeni düzeliyor. SabredicemAnama kaçtım hxjdjdjdBenim ufaklik kucağımdan inmezdi, dus almak nerde isetmiyordu bile. Babasiyla doğduğunda ayrildik. O yuzden genellikle annemde olurdum cunku 6 7 gibi ise gider 7 8 gibi gelirdim. Sonra oglumla ilgilenirdim. Ayrıyız diye 5.5 yasina kadar ben varsam başkasıyla ilgilenmezdi. Hastalaniyorum serum taktırmaya gitmek için uyumasını bekliyorum yoksa oturup bekliyor, korkuyor. Bu günler geçecek ama malesef gerçekten delip geçiyor. Esine biraz yuk ver gerekirse daha az çalışsın. Gece oda baksin hazir baba olmak ne kolay.
2. Evlilik 2. Bebek yapma gibi mevzum var bunlari düşünüp vazgectim. Bir bebek daha buyutemiycem bende o enerji yok
Ya bana ne demeli büyük kızımla küçüğümün arasında tam 11.5 yaş varSorması ayıp 5 yaşa getirip yeniden bebek yapma fikrine nasıl düştün ?
Size sarılmak istedim şuanBenim ufaklik kucağımdan inmezdi, dus almak nerde isetmiyordu bile. Babasiyla doğduğunda ayrildik. O yuzden genellikle annemde olurdum cunku 6 7 gibi ise gider 7 8 gibi gelirdim. Sonra oglumla ilgilenirdim. Ayrıyız diye 5.5 yasina kadar ben varsam başkasıyla ilgilenmezdi. Hastalaniyorum serum taktırmaya gitmek için uyumasını bekliyorum yoksa oturup bekliyor, korkuyor. Bu günler geçecek ama malesef gerçekten delip geçiyor. Esine biraz yuk ver gerekirse daha az çalışsın. Gece oda baksin hazir baba olmak ne kolay.
2. Evlilik 2. Bebek yapma gibi mevzum var bunlari düşünüp vazgectim. Bir bebek daha buyutemiycem bende o enerji yok
O gece sarhoş muydun ?Ya bana ne demeli büyük kızımla küçüğümün arasında tam 11.5 yaş var
Ben değildim ama eşim olabilirO gece sarhoş muydun ?
Kac vallahi kacabileceğin ne kadar kapi varsa kac. Özellikle çocuklu olanlara, çocuğuna o kadar güzel bakar oynar ki o çocuklar dinlendigini hissedersin. Ben nadirde olsa yapiyordum mükemmel oluyordu. Yasadigini hissediyorsun. Benim pasam gerci 1 2 saat sonra aglardi evi isterdi ne kadar oyalarsak iste. Kimsenin evinde gece uyumaz. Eve goturene kadar eve gidelim diye aglardi.Kocaman sarıldım içinde ki cesur kadına. Her yiğidin harcı değil. Eşim evdeyken çok güzel ilgileniyordu. Hatta geçen gece erken geldi saat 11:30 gibi. Kızım uyumuyordu aldı kucağımdan götürdü. Ben uyuya kalmışım onlar oturmuş birlikte, oyun falan oynamışlar. Sonra getirip koydu yatağına. Ama şu an onu arayıp gel diyemem. İşler daha yeni yeni düzeliyor. SabredicemAnama kaçtım hxjdjdjd
Bunlar ufak yine bizimkinin boyu kadar ayısı vardi parka bile götürüyorduk sallanicakmis koca ayi, suan 6.5 yasinda 2 tane oyuncağı sehir dışına giderken babasina giderken her yere gidiyor. Onlarsız durmuyor, evimizde uyuduğumuzda sabah ise giderken kucagimda oglum sırtımda cantasi elimde istedigi oyuncaklar arabaya gidene kadar kendi kendime ağırlıktan az kaldi dayanabilirsin diye diye kabus gibiydi. Uyumaya devam eder uyanmazdi, uyansada uyku sersemi kucak isterdi. Aksam dua ederdim dönerken arabada uyuyakalmısin diye. Markete gidersin dönerken uyur kucagina cocuk eline dolaba girmesi gereken alışveriş poşetleri. Markette eve acil girmesi gerekenleri ayri poşete bozulmayacaklari ayri poşete koyardım. Guya 1 kilo taşımam yasaktı benim üstümde 30 kilo. Oglum 20 kilo olana kadar taşıdım.Şuan kahvaltı masasındayız ve gece yatarken bile böyleyiz yatakta bize yer kalmıyor bunlar yüzünden. Birazdan parka gideceğiz onlarda mı gelecek diye korkuyorum Eki Görüntüle 2965546
Yapma lütfen zaten 1 çocuk gerçekten yeterli yazık yani sana daBunlar ufak yine bizimkinin boyu kadar ayısı vardi parka bile götürüyorduk sallanicakmis koca ayi, suan 6.5 yasinda 2 tane oyuncağı sehir dışına giderken babasina giderken her yere gidiyor. Onlarsız durmuyor, evimizde uyuduğumuzda sabah ise giderken kucagimda oglum sırtımda cantasi elimde istedigi oyuncaklar arabaya gidene kadar kendi kendime ağırlıktan az kaldi dayanabilirsin diye diye kabus gibiydi. Uyumaya devam eder uyanmazdi, uyansada uyku sersemi kucak isterdi. Aksam dua ederdim dönerken arabada uyuyakalmısin diye. Markete gidersin dönerken uyur kucagina cocuk eline dolaba girmesi gereken alışveriş poşetleri. Markette eve acil girmesi gerekenleri ayri poşete bozulmayacaklari ayri poşete koyardım. Guya 1 kilo taşımam yasaktı benim üstümde 30 kilo. Oglum 20 kilo olana kadar taşıdım.
Anlatırken kesinlikle 2. Yi yapmiycam kabus gibiydi
Yok yok yapmiycam bencede yeter. Bende son zamanlarda dedigim tek şey artik birazda hayatimi yasamak istiyorum. ❤❤Yapma lütfen zaten 1 çocuk gerçekten yeterli yazık yani sana da